Evo, prijatelj je kupio u Vipu 5800.
I crno- siva je i nema problem sa odvojenom maskom- i nije brandirana na nikoji način.
Ako pogledas kako u nokii testiraju mobitele vidjet ces da svaki testiraju na pad. Samo sto su ovaj problem prikrili za javnost. Pao mi je u onom silikonskom ulosku na asfalt pa eto, ne pomaze nis.
Evo, prijatelj je kupio u Vipu 5800.
I crno- siva je i nema problem sa odvojenom maskom- i nije brandirana na nikoji način.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dobro sam pogledao- imao sam ja taj "defekt" na mobitelu, pa znam kako izgleda.
Ali, opet- to ne mora značiti da je sad u prodaji serija bez te greške...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kolega je kupio prije dva dana u vipu sivu i ima pola mm lufta..
kolko sad tocno dode 5800-ca??
i da li se onda (zbog tog defekta sa zvucnikom) bolje isplati za istu lovu kupit nekaj boljeg...??
i kad me ne vidis tu sam
Tudy Vama na usluzi
A jel zna netko koliko košta taj popravak ako nemaš garanciju?
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
Imam onu malu rupicu na vrhu kroz koju prodire svijetlost ali zvučnik mi normalno radi da li če mi to popraviti u mobisa
Da.
Samo reci da ima onu tvorničku grešku i odmah će znati.
U jedan dan ti je gotovo.
Postavila sam već pitanje na "korisnički dojmovi" pa mi nitko nije odgovorio
Imam mali problem s otključavanjem ekrana.
Ponekad mi se događa slijedeće-
Netko me zove i ne mogu odgovoriti na dodir jer je ekran crn(ostane zaključan) uspijem odgovoriti na poziv tek kad pritisnem zelenu tipku.
To se ne događa stalno, nego ponekad i stvarno me živcira. Pogotovo zbog toga što onda ne vidim tko me zove.
Zna li netko u čemu je problem?
probaj stavit na tvorničke pa onda vidi .... meni radi ok za sad
e da i ja imam problem s onim pol mm rupe, kupio u vipu u srijedu ovu, i još mi rekla da ak cu imat reklamacije da odnesem k njima u sljedeččih 8 dana pa mi odma i zamjene mob ili poslije u mobis....ili prek njih da se servisira. Pa me zanima da ako odnsem sad u vip i da mi dadu taj drugi mob onda bi morao očito sve predat s njim...jer ova novija pakovanja nemaju olovku i torbicu ...jer bas mi potrazila dali imaju od stare posiljke i nasla. Pa sad ak bi izreklamiral znaci da bi ostao bez svojeg starog pokavanja?? ili se varam hvala
Ostavi si torbicu
Pa, pitaj je tamo.
A, ako kaže da moraš vraćati- radije odnesi mobitel da ga poprave u Mobisu.
Samo, koliko ti je to isplativo (put)...
ma u zg sam svaki tjedan, studentske stvarivis vis ova ti prva dobra
budem uzeo sve pa bumo vidli
ma problem je sto ja ne mogu odmah u moisa nego moram u onih tuka u T-mobilea koje ce me ispitivati "a u cemu je problem, je li vam pao?..."
Aha, da- ti si iz Dubrovnika...
Ali, mislim da ne bi trebali biti problema- pošto je to poznata tvornička greška...
A i pretpostavljam da ti nije padao pa nema nekakvih ogrebotina ili napuknuća osim toga.
Svatko malo upućeniji tamo će shvatiti- probaj naći nekoga upućenijeg![]()
Istu sam gresku imao i ja. Meni se to stalno dogadjalo. Mob je made in Hungary, kupljen u Njemackoj.. Productcode: 0559388 - CIS BLUE. Odnio u servis, popravili su to i sad je u redu. Nisu mi rekli kaj je bilo za gresku, ali sam primjetio da su stavili novi firmware. Odi u servis i popravit ce ti, to je tvornicka ili software greska.
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Mozda ce ti ovo pomoc.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kaj je fakat tako loša ta nokija ili m ise samo čini?
Pa meni po specifikacijama je super.
Ali re i reza može smanjiti na recimo 1280x1024 pa tako bude dobra slika .
Mislim kaj će mi tako velika reza .
Pa po vašim komentarima mob nije kvarljiv samo kaj su krivo napravili zvučnik.
Najviše me živcira ka je to XpressMusic i jedino kaj bi trebalo raditi onako kako spada su zvučnici .
Zadnji uredio Ico : 05-05-2009 u 17:13 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT
stereo zvucnici su u redu, glasniji od asus eee pc-a, nego zvucnik za voice calls nema kontakt kak spada
Moj je kupljen 17.4. u Vipu. Čitam ove probleme sa zvučnikom i odvajanjem (čega?) u desnom gornjem rubu? Ja ništa ne vidim niti nemam takvih problema, pa očito da je sve u redu. Jel postoje kakve slike kako to izgleda sa tom svjetlošću koja izlazi?
Bookmarks