Zadnji uredio viperpitbull : 09-03-2009 u 12:47
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
I ja imam tu malu rupicu kroz koju prodire svijetlost ali nema razlike u kvaliteti zvuka kada je pritisnem
i kod mene je isto tako.
btw. mob mi je dostavljen u petak, a narucen je prije nekih mjesec dana. rekli su mi, kad sam narucio, da ga trenutno nemaju i ne znaju kad ce bit jer cekaju novu isporuku. kazu da je to bilo zbog toga jer su imali problema sa zvucnikom, pa su tu gresku uklanjali. sad se nadam da je problem o kojem svi pricaju naveden. tu informaciju, mi je rekla prijateljica koja radi u t-mobile, iako nije smjela...
Imam i ja taj mali otvor ali to mi nije velik problem vec ekran pocne mijenjat boje!!!!!!!!
Ali problem se javlja, ako mobitel ne drzite u onoj futroli koju ste dobili sa njim, nego po dzepovima, torbama itd. Pocinje ulazit prasina kroz taj otvor (barem kod mene kroz taj otvor). Jel ima itko slicna iskustva i kolko bi kostalo ciscenje ekrana i zamjena stakla (posto je moj mob vrlo koristen tj. intenzivno)??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
prije svega vidi se da nisi otvarao svoj mobitel, dakle kao drugo uzmi onu "trzalicu" sto si je dobio s njom i lagano otvori mob pocevsi s jedne bocne strane i da se otvori dolje gdje su gumbovi menua i ostala dva. (prije otvaranja izvadi bateriju mem card i sim card te skini poklopac za bateriju jer se lakse da otvorit)
Onda kad se mob otvori, a vrlo je jednostavno (nema nikakve stete, niti se bilo sta poremeti i slicno, naravno, ako njezno pokusas otvorit, otprilike je proces tipa mjenjanje maske na klasicnim nokia uredjajima). Pa lijepo ocisti ekran i sve sta trebas....
Usput pogledaj zvucnik gore i istegni malo capice ako nekad gubis sugovornika, jer je zvucnik doslovno umetnut i radi po principu kontakta dviju capica. Dakle, NIJE zalemljen...
Wow ljudi i vi ste svi neki nabrijani kvari se kvari kako oni mogu pustit takav mobitel u prodaju ovo ono a sta kad kupite plazma televizor i platite ga 20 000 kn i on vam nakon 6 godina crkne kao sto je proizvodac i deklarirao sta onda onda nis onda ni garancija ne vrijedi jer je to rok
a za mobitel za to sluze garancija nikad nista nije bilo savrseno niti ce biti pomirite se s tim i to je to
@ makec mislim da bi ti ciscenje trebalo biti besplatno ako imas garanciju barem je bilo frendu na nekoj nokiji sto ju on nije mogao otvorit nazovi i pitaj
imam 5800 od 09.02 t-mobile simpa otkljucan, radi zvucnik, promjenio product code, stavio v20, stavio garmin, telefoniram stalno, nema prasine iza zaslona a zivim na selu![]()
Ja sam svoju morao odpeljati na servis, bio je gotov za dva dana. Tj, mozda i za jedan, ne znam, jer sam prvi put tek tada isao vidjeti na njihovu stranicu jeli mi gotov. Isto, kazu, zamnijenjen zvučnik.
Možeš malo to pojasniti- ili dati link?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dovoljno je uzet onaj vrh od upaljaca i pustit iskru na plocicu
I sta se time dobije?? Mozete malo to detaljnije objasnit??
Moja stara mjesec dana i nikakvih problema (pozivi mi traju u prosjeku preko 5 minuta).
govoriti da sve imaju grešku.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
I ja sam se hvalio da moj nema gresku 2mj. Kad mi je prvi put ispao kako spada na pod i odvojio se kontakt zvucnika, vise nije bilo smijesno.
Ako pogledas kako u nokii testiraju mobitele vidjet ces da svaki testiraju na pad. Samo sto su ovaj problem prikrili za javnost. Pao mi je u onom silikonskom ulosku na asfalt pa eto, ne pomaze nis.
Ja isto nisam skužio...
Baciš iskru na novi mobitel- da bi pokvario xpress music tipku i onda ne probija svjetlost???
A mobitel ima garanciju (i popravak traje jedan dan- i zamijene ti masku tako da nema one "rupe" gdje probija svjetlo)...
koji je ovo jezikpopravio sam sam zvucnik no svejedno mi zjapi kraj, sa lightctrl iskljucite xpress button i nema izbijanja svjetla![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Necu komentirati ljude koji ne znaju o cemu pricam.
Lightctrl program iskljuci led za xpress button, jer od nje isijava svijetlo na gornjem rubu desno kroz pukotinu na svim 5800 proizvedenim do veljace u nokii. Isti ti mobiteli imaju sjeban zvucnik.
Spoji 12V na konektor gdje se spaja baterija i sprzit ces mob, u servisu ne mogu prokuzit sta mu je i dobijes novi mob.
Zadnji uredio gopacic : 17-04-2009 u 17:19
Na nokijinoj stranici su zapravo rekli da su od sijecnja poceli proizvoditi modele bez gresaka, a kod nas ih t-mobile nije imao do pocetka travnja. Mislim da taj iz vipa valja kao i iz mobisa
Bookmarks