Nemoguće da je lošiji zvuk, kad je kvalitetniji izlaz nego na mojem iPod Videu. Mislim da je tu samo stvar slušalica. Kvaliteta zvuka na iPhone 3G je jedna od, ako ne i najbolja koju sam čuo na mnogim uređajima.
A sama player aplikacija je i više nego dovoljno bogata opcijama. Uspoređivati tako nešto sa bilo kojim Symbianom je...prilično jadno u najmanju ruku.
Author nije očito odvojio dovoljno vremena i uložio dovoljno truda da upozna sam uređaj.
No dobro. Moramo priznati da neki uređaji nisu za neke ljude. Tako meni recimo nikako nije legla symbian platforma, osim UIQ izvedbe, jer jednostavno ne mogu raditi bez TS-a. Prije bih uzeo nešto na WM platformi.
fino od tebe sto si zavrsio, ali nemoj se jos dodatno "pokopavati" sa ovim svojim misljenjem u vezi mp3 playera na iPhonu. ne moram niti napomenuti kako to jadno zvuci ako se uzme u obzir da je iPod najprodavaniji mp3 player svih vremena, a gotovo isti takav je stavljen u iPhone.
neka misljenja je definitivno bolje zadrzati za sebe.
nego, jel postoje neke nove glasine u vezi nasljednika iPhonea 3G, vidim da nitko nista ne spominje..
koje prepucavanje.. oko mp3 playera
nedostatci? ok, EQ i neke sitnice, al sve bitno radi ko i svaki drugi player.
zvuk? ionak nije napravljen da se slusa prek iphone zvucnika, a bome nije nit za tulume.
iPod popularnost? tesko zato kaj je najbolji, vise zato kaj je 'fancy' i ima nacrtanu jabuku. stavi mu končarov logo pa vidi prodaju
mislim koja je filozofija danas napravit mp3 player? nema tu vise tople vode za otkrit.
ak si se rijesil iPhonea ok, al to nije zbog playera
stvar ipoda nije u savrsenom zvuku i mogucnostima podesavanja, nego u jednostavnosti koristenja, a to je ono sto korisnici vise cijene od ekvilajzera, i savrsenstva zvuka, jer i tako i tako slusas u tramvaju ili na ulici i zvuk ne moze biti savrsen. Naravno da je i dizajn jedno 50% uspjeha
Ma dobro...ostavite se sad mp3 playera
Inače će ova rasprava do božića
Već sam rekao da sve to postoji u sučelju, samo ovaj to nije znao naći. Čitajte malo.
A što se tiče ovih glasina...nemojte biti toliko naivni.
Tek kada vidite finalan proizvod možete biti sigurni da je to to.
Znamo i sami koliko značaja Apple daje tajnosti.
i ja nekak sumnjam u ovu hardver tastaturu kad uzmes u obzir da je cijela ideja iPhonea u sto manje tipki.
a i nitko ko je probao ostale toucheve nemre rec da je na njemu tesko pisat.
po meni vec i ovaj 3.0 softver je dosta veliki pomak u odnosu na ovaj namjerno zaostali koji imamo sad. i cital sam nekaj da misle ukrast one finger gestures iz windows mobilea, kaj bi bilo krasno
kaj se hardvera tice nadam se da nece povecavat dimenzije jer i ovo je vec na granici a mislim da je sad ekran cist dovoljan.
racunam na neki sitni dodatak tipa prednje kamere (koju jos nisam vidio da netko kod nas koristi) i eventualno 3,2mpx fotic (WOW! haha)
jos se prica o onom stalnom senzoru pokreta, samo si mislim da ak uz to u njega ne ugrade nuklearnu elektranu, iPhone si još nebu na ti s baterijom.
zivi bili pa vidli. nije ovaj popust u tmobileu zabadava dosel![]()
uz prave slusalice itekako moze...
u ajfonu je isti cip kao i u aj pod tacu druga generacija,za kojeg se hvali to sto je ima neutralan zvuk,niti jedan spektar nije prenaglasen..
nije na razini naj sonijevih i cowonovih playera...ali odmah iza njih..
za mob i predobro...
a ovoe gluposti od onog lika gore za mp3 da je los itd,nema smisla komentirati...
+zvucnik je los,kao i eq(no jedino iaudio ima kvalitetan eq,koji zapravo i necemu sluzu)
Ovo su navodno specifikacije nasljednika:
* Price stays at $199 and $299
* Storage 32GB and 16GB
* 3.2-megapixel camera with video recording and editing
* Send a picture & video via MMS
* OLED touchscreen
* FM transmitter
* Built-in compass
* Battery life 1.5 times current models
* Twice the RAM and processing power
* No metal band around the edge of the device
* Apple logo on the back will glow
* Rubber-tread backing
* Sleeker design
* Geo-tagging using Google maps
* Turn-by-turn directions
http://www.mobile-review.com/fullnew...ml?24311#24311
svida mi se oled ekran, radio, bolja kamera, veca memorija.
sve u svemu ima dosta poboljsanja.
ta cijena ce vrijediti samo uz ugovore, zar ne?
ne kuzim ovo da ce apple logo svijetliti u mraku. eh, to mi je stvarno previse, to mi je previse sminkerski i totalno preseravanje.
Dinamo rules!!!
Svijetliti će o po danu
Što ne znam da je baš isplativo po bateriju...
A niti ne vjerujem u cijenu...
Ostalo bi moglo biti moguće.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Mislim da nije greda za bateriju. Ako naprave kao na nekim Mac laptopima, onda je to fora da se koristi ona lampa koja osvjetljava display. Zapravo samo na stražnjoj maski ostave "rupu" kroz koju prodire svjetlo, pa kad se upali lampa za display usput se vidi i odozada jer prolazi kroz logo. Kad se display ugasi, ne svijetli ni logo. Na taj način ne klopa nimalo baterije.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
meni se svidaju poboljsanja, samo me zanima kada ce doci u hrv i po kojoj cijeni.
i cuo sam da ce mozda izgubiti onaj metalni prsten s prednje strane, bili zivi pa vidjeli![]()
svaka cast FM-u, kompasima i megapixelima, al nikak ne volim gumene pozadine, nit me svjetleća jabuka oduševljava. a i ovaj metalni rub po meni samo malo oživljava mob. bio bi prejednostavan inače.
dosad nisam vidio ni jedan tak dobar OLED, al doduše ko zna kaj ce apple smislit.
tak da hvala bogu kaj mi se ne sviđa. il se bar tak tješim..![]()
jer ovaj 3g mi je prefriški da bi već slinio za novim heh
ovo su samo glasine, uzimaj to sa rezervom.
sta znas, mozda jos nesto ubace![]()
Mislim da nije baš skroz gumena pozadina nego djelomično. Onak, crtica-dvije ili koja točkica, da se ne kliže u ruci. Ja bih najradije da je metal, ali to zezne signal :/
No kak marioo veli, ovaj 3G je prenovi a da bih ga htio mijenjati
Na kraju, za tek koji tjedan ćemo sve znati, iz Štefovih usta osobno![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ne vjerujem da ce Jobs voditi WWDC. Phil W. Schiller bi trebao voditi keynote koliko sam citao.
http://www.gsmarena.com/a_dummy_page...e-news-921.php
evo neke novosti.![]()
Još novih vijesti:
http://www.gsmarena.com/finally_here...t-news-954.php
Iskreno nemam nekakve zamjerke niti na sadasnji 3G....meni bi najbolja novost bila nekakva bljeskalica, pa cak i da ostane ova 2mpx kamera...no vidim da se to nazalost nigdje niti ne spominje...
surfanje je i dalje iznad razine konkurencije, sucelje isto, kapacitet memorije dostatan i najbitnije brzi nego sa nekakvom prosirivom memorijom....
ako ga ponude postojecim korisnicima uz nekakav buy back 3g-a, budem ga uzeo...
gotovo da se ne vide promijene izvana. ali je super sto ce se dosta promijeniti iznutra. u ponedjeljak pocinje ta konferencija kad ce predstavit novi iphone i novi os. steta sto ne predstavljaju odma i nove ipode, bas sam si mislio jednog bocnut na ljeto.
Dinamo rules!!!
Bookmarks