wow! izgleda da ti već imaš i neke noćne more zbog toga!Izvorno postao frish-KI
![]()
vidiš kako je hrana važna!![]()
Vegetarijanci fanatici...Dođe mi sa snopom žitarica, metne mi sojinu kobasicu pod vrat i počne me ucjenjivati...
wow! izgleda da ti već imaš i neke noćne more zbog toga!Izvorno postao frish-KI
![]()
vidiš kako je hrana važna!![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
a ti mu staviš kulen, i kažeš: i shot the sherif....Izvorno postao frish-KI
vs.
![]()
kao što vidimo ova tema se pretvara u post gore
ko mu ne bi odolio.......
Osmi putnik, anyone?Izvorno postao Hacker
![]()
izgleda je bez veze izbila panika. ona krava ipak nije bila luda!
http://www.iskon.hr/vijesti/page/200...4/0050006.html
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ma krava do jaja....
...Šana nije luda...LOL![]()
![]()
![]()
TOOOOO!
Ali vijest me stvarno razveselila!!! Nema lude krave, nema lude krave!
E, ali što je bilo toj kravici kad su ipak posumnjali? Vidite, to su izbjegli odgovoriti!
krava bila napaljena, pa poludila, dobila popizditis....... samo što ju nitko nije shvatio..... i sad neki lokalni klesar dobio posla da napiše "Ovdje počiva...."
joj vec mi ti naslovi o gripi i ludilu idu na onu stvar to je sve tako prenapuhano kad nemaju pametnijeg posla ti novinari, tu i tamo se koja gradjevina urusi pa to malo raspored u glavici hrvatskog umirovljenika koji u dnevnim novinama svakog jutra ocekuje kako ce uz kavicu na dolcu citati opet i opet o gripi i ludilu i satima raspravljati sa svojim frendovima penzicima kod kojeg mesara ce kupovati meso
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma ne treba se samo živcirat oko toga..... danas je sve prenapuhano....
Spominje se i neka agromafija. Pitanje je sad od koga kupovati meso...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo da "oživim" ovu temu u vezi svinjske (meksičke) gripe.......kakva su mišljenja (strahovi) o toj bolesti~virusu......
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
U njemačkim medijima je objavljeno samo 9 smrtnih slučajeva u Meksiku, i tamo se čude- otkud su skupili 160 mrtvih?
Mislim da je to još jedna američka taktika kak da zgrta pare preko lijekova.
Profitiranje preko ratova više nije fora, sada su biološka oružja in
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
ma to sve meksikanci nešto zataškavaju...kao jedino oni 9 smrtinh slučajeva je službeno potvrđeno, a sve ostalo je nekakvo zataškavanje....Mene osobno nije previše strah, isto je tako bilo prije koju godinu s ptičjom gripom... sjećam se frenda koji je išo u sloveniju po tamiflu i dao masne pare za cijelu obitelj bzze.... a očito su od muhe napravili slona...sad za ovu svinjsku gripu mislim da je nešto slično...nadam se da se ne varam
The Quieter you become the more you can hear.
Ne morate se bojati bolestina iz pravoga Slavonskoga kulina!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
u subotu idemo zvrtiti odojka i par komada čučeka, te se zatambati s vinom. koji virus može plivati u alkoholu??![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
jbt nama odgodili izlet u francusku zbog te gripe............i sad bas na vijestima bilo kako je sad ocjena 5 od mogucih 6 te da je pandemija neizbjezna.... u PM
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Ma naravno. Svi ćemo pocrkati. Ajme što volem tu masovnu histeriju širenu medijima. Samo se hrane time.
Bookmarks