Izvrsna prepravka, bravo za Hackera!!!
Izvrsna prepravka, bravo za Hackera!!!
SILENZIO!!!!! NO FOTTO!!!!!
ja čuo i da su ribe u kurcu. Da su radioaktivne. A što se tiče mesa. Nema frke, ako zagusti svi ćete kod mene na jedan fini ručak. Imam 40 kokoši koje hranim samo hranom koju je dala majka priroda. I prodajem jaja. 100% domaća. Bez svih onih je..... kemikalija!!!!! A u vrtu prek ljeta imam dosta povrća i voća tak da ćemo složit i neku salatu, a za desert neku voćnu tortu. Kažem vam, nema frke!!!!!
It is not just tuning!!
It's a lifestyle!!!!
Sira, putra, vrhnja, mleka, jajca i krumpira.................
A evo mogli bi i ovo
![]()
Zadnji uredio Drug Mile : 18-02-2006 u 13:00
Tako treba That's the SpiritIzvorno postao Drug Mile
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
moram i ja malo dodati... kako studiram veterinu imala sam priliku vidjeti i čuti stvarno svašta![]()
zato vam je moj savjet: jedite sve! jer nijedna opcija nije apsolutno dobra ili loša! jedini način da budete sigurni da ne jedete nešto štetno, je da ne jedete apsoulutno ništa:-X , ali ni to nije dobro za zdravlje...
BTW: dok priče dođu do javnosti, vi ste tu hranu već 100% probali. zato je bolje da ne razmišljate puno o tome...![]()
pa izmislit će i riblje ludilo
pasje ludilo
kopjutersko ludilo(ups to već postoji)
Zeleno ludilo što još neće izmislit
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ja cu samo kruh žderat, by the way preko mlijeka nemozes dobit ludilo ,znaci mozes jest mljecne proizvode kinder pingui i sl.
Krave telad... kravlje ludilo
Perad- ptičija gripa
svinje trihineloza
janjad Q groznica
ribe ima potvrda da postoji žive (Hg) u njima
biljke uništene kiselim kišama i umjetnim gnjojivima i pesticidima
i sad nam ostaje samo jedna ne bolesna životinja - crvi pa uživajte
ja rekla JA POSTAJEM VEGETARIJANKA... uzasno se plasim toga...al jok,nema do mesa...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ma dajte. Pa postoje razne kašice koje su mljac za jesti, od biljaka, negdje ima i mesa u tragovima. LOL
Ja se ne obazirem na ludilo (BTW-koliko je humanitarne pomoći došlo iz Velike Britanije u limenkama tijekom 1991,1992, mi smo to njopali,a dobro se sjećam natpisa Rose Beaf ili sl.), a na ovaj virus, fakat mi je glupo- pazi znanstvenici se boje da virus ne mutira! I to su 1000% sigurni da će mutirati! Sve mi to smrdi na namještaljku-ili da virus ne postoji ili da je nekome opet nešto "pobjeglo" iz laboratorija, pa se otelo kontroli.
Nešto tu ne štima.
Uglavnom, nastavljam jesti kao do sada.
'Jest ćemo juneće i goveđe meso!'
'Treba sačuvati hladnokrvnost', poručuje premijer iz daleke Moldavije. HSS-ovci Pankretić i Kolar najavljuju čak da će, unatoč pojavi kravljeg ludila, nastaviti jesti junetinu i govedinu.
Premijer Ivo Sanader poručio je hrvatskoj javnosti da nema potrebe za zabrinutost u slučaju da se i analizom iz Velike Britanije potvrdi slučaj kravljeg ludila u Hrvatskoj, jer će hrvatska Vlada reagirati odlučno kao što je reagirala u slučaju ptičje gripe.
"Naravno da nam nije drago da se to dogodilo, ali kao što smo energično, odlučno i, sad se pokazalo, ispravno reagirali oko ptičje gripe, tako ćemo reagirati i oko kravljeg ludila, ako se potvrdi", rekao je Sanader.
"Ako i jest, treba sačuvati hladnokrvnost, kao što smo to učinili i oko ptičje gripe. Hrvatska Vlada u svakom trenutku zna što treba napraviti. Ministar Čobanković je dobio nalog da zajedno sa svojim timom i stručnjacima učini sve što je potrebno da se izoliraju ti uzorci i da se sve napravi kako bismo spriječili štetu, (sveli je) na što je moguće manju mjeru", rekao je Sanader.
"Nema mjesta panici", poručuju i HSS-ovci Božidar Pankretić i Ivan Kolar, reagirajući na pojavu prvog slučaja sumnje kravljeg ludila u Hrvatskoj.
Potvrdili su da će, unatoč pojavi bolesti, nastaviti jesti juneće i goveđe meso kao i do sada.
Oni traže da inspektori idu na teren kako bi se zaustavilo trgovanje stokom na sivom tržištu koje čini oko trećinu ukupnog tržišta.
Pankretić i Kolar pozivaju da se spriječi pad cijena junećeg i goveđeg mesa, da Vlada za to osigura sredstva, te da sve informacije potrošačima budu pravovremeno dostupne.
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
sve se može popušit dok ne otkriju da je ni s vinom nešto ne valja, a onda e j****_g*
ja sam lud i imam gripu.... jesam li zarazen??
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
moguće.....
Evo ja sam baš nokte grizao i pojeo.
A sinoć sam, uz TV, vadio ono crno između prstiju na nogama i hruskao.
I fino je, i genetički nemodificirano, i nema bloesti (osim sife i triše, al' to ionak više nije in).
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Sad mi zazubice rastu..........
ma baš me briga za ptičju gripu i kravlje ludilo... Niti letim niti ne je*** krave...
A ništa, morat ću više jesti odojka sa ražnja i janjetinu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo tičija gripa 2km od moje kuće je potvrđena a 200 metara pd moje kuće je jož 20-tak labudova tako ako prestanem postat znate šta mi je
šta, pojeo te labud?Izvorno postao Hacker
Ok barem ćemo imati čovjeka s ptičjom gripom na forumu.Bit će i posebna tema
HACKER-Ptičja gripa i pol
samo se šalim
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
nego još da se nadovežem - pogledajte moj avatar, to je ono o čemu se u zadnje vrijeme priča....
nije mene labud ali ispekao sam ga na ražanj i........................................
sada ce i kazalista propast...ljudi nebuju vise hteli doc na labudje jezero
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
meni svejedno za sve te bolestine, ionako sam iducih 10 dana na rizi![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Rizli ili riži...?![]()
Bookmarks