Svoje komentare u vezi fotografija uhvaćenih navedenim mob. telefonom ostavljate ovdje jer će se komentari ostavljeni u temi sa slikama smatrati spammom i brisati.
Hvala
Neznam kaj je tu lose... slike su odlicne...
Mobitel je XM a slike su odlicne... nema kaj...
Svoje komentare u vezi fotografija uhvaćenih navedenim mob. telefonom ostavljate ovdje jer će se komentari ostavljeni u temi sa slikama smatrati spammom i brisati.
Hvala
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Slike zbilja nisu loše...
@georgy ili bilo tko s 5800: jel može neka slika u zatvorenom prostoru, i u mračnom prostoru? Da vidimo kako se (ne) snalaze LED-ice![]()
Eto, samo za tebe.
Nije baš zatvoreni prostor- vrata su bila otvorena
Uskoro će i u mraku (kad bude mrak).
P.S.
Ove su loše- bar po mojem ukusu.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Naspram SE istih piksela slike su koma.
Uuuu... Ova zadnja je , blago rečeno, užasna...
Ostale slike su onako....
One slike vrta su sjajne. Ljepo se sve vidi, cak su slike bolje od neki N Series mobitela. Samo onde tamne di su brodovi i unutar su koma.
@georgy: Sliko si ih sa automatskim postavkama??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da, mijenjam postavke samo kad slikam makro i sport
Ne da mi ih se stalno mijenjati
mario- jako blago rečeno![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Slike su prosječne.Na suncu su Ok,ali po oblačnom vremenu je dosta loše.
Slike se mogu malo popraviti, postoji patch, pogledajte link..http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=335860
ova uputstva su totalno nejasna...
Ako će biti malo jednostavnije, mob treba biti hackan sa hello ox-om 1.03, imati patch za rom patcher (c2z patch), što ti mogu i ja poslati, treba ti x-plore ili y-browser i preko njega obavis potrebne radnje! Meni je uspjelo, i veličina slika u kb mi je otprilike 250-300kb veća nego prije!
Uh...
Prilično sam nov što se tiče symbiana, tako da te nisam ništa razumio
Nego, kakve su slike, jesu vidno bolje ili su samo zaništa veće ?
Bolje su malo, nije to sad neka ogromna razlika, ali kad pogledaš nije isto kad je slika veličine 500kb i 700kb, ova druga bi trebala uvijek sadržavati više detalja. E da, zaboravio sam reći, kad budeš to radio obrati pozornosta na to da trebaš promijeniti text u retku 0x30019 a ne u retku 0x3001A kako je tamo napisano jer se drugi redak odnosi na 5 megapixela, a prvi na 3 megapixela, tako da je nama potrebno urediti prvi redak.
Zato jer ti mob nije hackiran i nemoš vidit sve foldere.
Konačno sam našao taj file ali ne mogu ništa mijenjati u njemu
ne mogu promjeniti 85 u 100...
Idemo malo u offtopic, ali jesi li siguran da nije read- only file?
Ako je, makni da ne bude pa editiraj.![]()
Več napisano negdje da ako se makne poklopac slike bolje ispadaju. Provjereno, malo su bolje boje i nije onako zamagljena slika kad se slika unutra...I naravno kad slikate unutra stavite na noćni portret, bez obzira da li je svjetlo upaljeno u prostoriji ili ne, bit će bolja slika bez onih vodoravnih crta preko ekrana.
Slike su koma sa puno šumova kad se slika u zatvorenom prostoru - moja stara n73 je imala bar 3 puta bolje slike!!!
Ona 2. slika.. učinilo mi se na maloj da je nešto drugo, možeš pretpostaviti što![]()
Haha vidi stvarno, nisam išao za tim...hehe![]()
Ja sam lud ili kaj?
Ja niš ne vidim čudnoga![]()
A mislim da je vidio na onoj drugoj fotki ko govance, hehe ali kad se otvori vidiš da nije!![]()
Da, upravo to![]()
Bookmarks