Zasto su samo u 1mpx rezoluciji ?![]()
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=524697#post524697
tu se nalaze slike pa komentirajte
Zasto su samo u 1mpx rezoluciji ?![]()
photobucket smanji rezu izgleda
krivi link si stavio za komentare!
,
Inace slike mi dobro zgledaju.
Dobro izgledaju slike... nema šta...
Samo daj "okini" koju kad je mrak ( nekoj prostoriji) da vidimo kako izgledaju slike slikane kada je mrak i kada je blic uključen...
I mogao si upladati na imageshac.us pa onda nebi bile smanjene rezolucije...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
stavio sam nove slike 3 su po mraku i sve su u punoj rezoluciji![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio sonyck : 02-03-2007 u 20:13
Budem ja sutra slikao pa uploadao...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ajd da vidimo ko zna bolje slikat(ima i utom neceg)
pa za mobitel su slike i po...
After all...
Slike su iste kvalitete kao i na mom TyTN-u kad su u punoj rezoluciji..
Za slikanje koristite digitalne fotoaparate a ne mobitele. Najlošiji digitalac slika bolje od K800i koji ima 3.2MP i autofocus.
zašto da se svađam kada sam u pravu?
to je istina,ali se mora priznati da mobiteli napreduju sto se tice kvalitete fotoaparata.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
mobiteli su prakticnij od fotoaparata i dosad sam se naso u dosta situacija u kojima sam nabrzinu izvadio mob i slikao,ipak su kamere na mobitelima za zabavu a ne za slikanje svatova,revija.............
Dobre slike...Samo mi se nesvidja ovo od barce...![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
evo da malo dignem temu,stavio sam nove slike pa komentirajte![]()
slike su jako dobre(za mobitel naravno),ali se na nekima moze primjetiti da su boje malo prenaglasene,sto je stara boljka optike na Nokijama.
a sto se tice tih naglasenih boja,slike sam slikao u razlicitim načinima scene,npr. ono cvjece sam slikao sa snimanje izbliza stoga su boje i detalji naglaseniji,ali ima tu prste i sama nokia jer na k800 su slike bljeđe i puno realnije iak se ljudima vise sviđa da slika ima sto jace boja![]()
Iman ja jedno pitanje. Zašto su meni slika sa digitalnog fotoaparata dosta bolje nego kod N 73 a oboje imaju 3.2 megapixela ( iako su slika sa N 73 vrlo dobre ) ?
a lol kojeg li pitanja,pa sta mislis zasto je tvoj digitalac jednako velik kao i n73 a podrzava dvje funkcije,slikanje i snimanje dok je n73 sve u jednom.Na fotoaparatu je sve kvalitetnije, od objektiva,do zooma,ama bas sve.
ICO ona slika gdje si slikao digitalce,jel si to uslikao sa funkcijom snimanje izbliza ili.....jer je pozadina dost mutna....
Bookmarks