Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 939

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sancta Pregledaj post
    Probao sam vec vratiti na tvornicke postavke ali nije pomoglo...problem je sljedeci: telefon je hakiran sa HelloOX-om i sve je bilo savrseno dok nisam pokusao instalirati n-gage 2.0 po tutorialu s cafe mobile-a...igre nisu nikako radile i odlucio sam ukloniti n-gage fixeve i patch da bi mi na kraju cijele n-gage bio obrisan ali ni to nije najgore...kad idem na internet redovito mi gasi operu uz poruku "Program zatvoren: Opera KERN-EXEC 3", a defaultni browser uopce se nece pokrenuti...ima tu jos situacija gdje mi javlja takve sistemske greske...koje bi bilo rjesenje za ovakve probleme?!
    Probaj hard reset mobitela, ali napravi prije back up. Pa vrati na tvornicke postavke. To bi ti trebalo vratit postavke tocno onako kako si i dobio mobitel pogledaj dali ce ti i dalje to javljat.
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

2. 'Hvala' kaže:

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia N95 8GB
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    6.618
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.618, Nivo: 19
    Bodovi: 6.618, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 87,0%
    Ukupna aktivnost: 87,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao makec994 Pregledaj post
    Probaj hard reset mobitela, ali napravi prije back up. Pa vrati na tvornicke postavke. To bi ti trebalo vratit postavke tocno onako kako si i dobio mobitel pogledaj dali ce ti i dalje to javljat.
    Ovo sam napravio...sad mi radi defaultni web browser, za sad se ne pojavljuju nikakve poruke osim sto mi pokusava instalirati programe s masovne memorije kad upalim mob...vecina programa koje sam imao je nestala dok su neki ostali (garmin i jos njih par); n-gage je totalno izgubljen bio pa sam ga ponovo instalirao s interneta ali nemam ni jedne igrice(fifa, asphalt...) Zanima me jesam li sa hard resetom izgubio i hack? Sve u svemu mogu biti zadovoljan da mi telefon radi...hvala!

EDIT
    Ponovo instaliram sve programe i nevjerovatno ali izgleda da je problem bio u programu Zensis ThemeDIY jer sam ga sad pokusao instalirati i izbaci mi opet poruku neku o kernelu...prekinuo sam instalaciju i radi sve ok...samo jedno pitanje, kada sam pokrenuo instalaciju ThemeDIY-a pisalo je da je vec instaliran ali ga nema ni u upravitelju programa ni u samoj mapi programi, jel se da to kako rijesiti?
    Zadnji uredio sancta : 21-04-2009 u 23:55 Razlog: otkrio uzrok problema?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. TV preko interneta
    By mbusic in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 03-12-2010, 11:46
  2. SP preko interneta?
    By Boris-RI in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 18-05-2006, 21:13
  3. Odgovora: 2
    Posljednji post: 04-09-2005, 11:50