Karta nije bolja nego je gora od adria route, jer ja živim u Solinu, a ova karta uopće nema ulica za Solin dok adria ima, a tako je i za ostala mjesta gdje se ja krećem( Žrnovnica, područje Sevida, Ražnja itd)
Karta nije bolja nego je gora od adria route, jer ja živim u Solinu, a ova karta uopće nema ulica za Solin dok adria ima, a tako je i za ostala mjesta gdje se ja krećem( Žrnovnica, područje Sevida, Ražnja itd)
Svako se bori za svoje podrucje. A sto bi rekao da u Medjimurju na AdriaRouti nema 80% mjesta! Ako radis rutu za koje manje mjesto u Medjimurju, na pr. Sveti Martin na Muri (koji je poznat po toplicama Sv. Martin), Selnica i dr., Adria ih ne pronalazi! Ali zato Sygic McGuider pronalazi svaki kutic Medjimurja.
Imam jedno pitanje: kako nastelati u postavkama da prikazuje table iznad autoputa i sve trake u pravcu voznje, kao na ovoj slici dolje? Meni pokazuje samo jednu strelicu, iako sam odredio da prikazuje sve trake u pravcu voznje, a tablu uopce ne prikazuje.
![]()
Zadnji uredio hrc50 : 19-04-2009 u 21:56
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Bookmarks