Samsung D880 ti ima utor za 2 sim kartice i nije skup do 2 soma kn bi trebao kostat na pretplati.
Pliz predložite mi nekoliko modela mobitela s dvije SIM kartice. Također, super je (ako uopće postoji ta mogućnost) da može istovremeno biti na obije mreže.
Cjenovni rang je 1000-1500 kn
(ne kužim se u ovo ali pretpostavljam da postoji jer sam za to s 2 SIM-a davno čuo)
Samsung D880 ti ima utor za 2 sim kartice i nije skup do 2 soma kn bi trebao kostat na pretplati.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
samsung D880 je odlican i obadvje kartice savršeno rade i nije skup..... a mislim da i nema baš nekog izbora pošto postoji puno kineskog smeća sa dvije kartice ali nisu ni blizu samsung-u....
ja ću kad skupim pare kupit D980 jer mi se slajdovi ne dopadaju, al cifra mu je oko 2000kn...
Imaš sad u tele2 bla bla neki sa 2 SIM-a za 695 kn!
Hyundai MB-D130 Dual SIM za 695 kn i i obje su kartice aktivne s tim da je jedna zaključana na Tele2.
najbolji ti je definitivno d880,ja sam ga koristio super radi,samo malo stariji look.
Samsung d880 ili ako volite touch d980
N95 / n96 dual sim (japanske kopije) i bit ces glavni baja![]()
D880 od nedavno više nije u Tele2 ponudi, te je jedini mobdel s 2 SIM-a za sada jedini Hyundai u njihovoj ponudi.
kad vec govorite o tim kineskim kopijama imate li nekog iskustva s njima.Ja sam totalno skeptican prema tom kineskom s.....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks