evo sve je gore navedeno - razbišljam o nabavi 3g telefona i fond 2500kn mob ne planiram uzet na bjelo - ako kužite i po mogućnosti pametnjakovića (smarthphone) i nokija ulazi u najuži izbor
evo sve je gore navedeno - razbišljam o nabavi 3g telefona i fond 2500kn mob ne planiram uzet na bjelo - ako kužite i po mogućnosti pametnjakovića (smarthphone) i nokija ulazi u najuži izbor
Po tim uvjetima bi to bili 6680 i N70 (možda i koji drugi, ne pratim baš cijene)
N70 ili npr. V3x al to nije smartphone.
Mogao bi nać N70 za te novce, a 6680 100%.
Testis unnus, testis nullus!
MOTOROLA E1000 nemožeš fulat ni da oš!!!!!!!!!!!!!!11
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Nokia 6680 ili ak hoćeš proć jeftiono 6630,brži je malo od 6681. Nokia N70,ako uspiješ nać za te pare.A motorolu E1000-NIPOŠTO!
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 07-03-2006 u 06:31
Uzmi V3X imat ćeš zvijer telefon i još 700kn u đepu,jer mu je cijena oko 1800kn.Mobitel je odličan za te pare nema boljeg na tržištu.
vidiš mene zanima n70 činimi se dobar ali govore da nije ništa puno bolji od 6680 i jeli ima kameru od 2 ili 1.3mpx i može li se naći za 2500 kn av3x mi je pre širok i čini mi se krhak (lomljiv) iako znam da nije
N70 ima 2mpx kameru,6680 ima 1.3 mpx kameru,ali IMHO ako nađeš za 2500 kn n70,odaberi njega,jer uz bolju kameru ima i bolji ekran.6680 neka ti bude izbor broj 2.A motorola v3x nje bog zna što.Lijep mobitel,i ništa više.A nokije N70/6680 su ti jednostavno isplativija investicija,čisto zbog symbiana.Zapamti:V3x nije ni do koljena ni jednom novijem symbianu,sa v3x-om dobiješ samo lijep izgled,i ništa više.
N70 i N6680 imaju identičan ekran (176*208 sa 256k boja).Izvorno postao Daniel Morales
A kad dobijes u ruke 6680 ili N70 znat ces sta znaci osjecaj krhkosti. Mene je N70 odbila cisto zato jer je skripila na sve strane, a najvise onaj poklopac kamere. Ne znam jel to bilo samo na mojoj ili je to normalno.
n70 je daleko najbolji izbor,ako se moze naci za te novce.sto se tice 6680,takodjer je ok.
Ma ako uspiješ uhvatit dobru N70, svakako je uzmi, ali pazi da bude dekodiran, jer vjerojatno se teško dekodira kao i 6680
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Kodirane 6630, 6680, N70 te sve druge kasnije Nokie NIKAKO uzimati kodirane!!! Otključavanje je praktički nemoguće, a i ako nekako dođete do frajera koji to radi, masno ćete platit, pa se to sve skupa nikako ne isplati!Izvorno postao Chessmaster
otkodiranje je oko 60 eura.
pa to je puuno...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Moja je dekodirana, ali znam da je frajer prije mene masno platio dekodiranje!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
nebi ni uzimao kodiranu pratim i ja stanje po oglasniku (kodirana 6630 700kn LOL)
@zmija uračunaj u to put do beograda
zato je i dobijes povoljno kad je tako skupo dekodiranje i jos dosta rizicno.Izvorno postao Hacker
![]()
na to se plaćaju i porezi i sva ostala zahebancija,a?!'?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
N70, al da naravno nije kodirana.
a samsung i300
Mislim da je Samsung skuplji od 2500 Kn...
Također, složio bih se sa svima i preporučio ti N70 ili 6680...
Ako ti symbian nije nužan uvjet za kupnju moba, razmisli i o 6280... Nije sym, al mu baterija duže traje...
Baš sam sad gledo u uglasniku, 6280, nova, garancija, 2200Kn... Zanima me da li je to neka "patka" ili istina...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks