U ovoj temi zatražite aplikacije za vaš symbian mobitel.
Kada tražite aplikaciju obavezno napišite za koji mobitel vam treba aplikacija. Po mogucnosti napisite za koju verziju S60 UI-a (S60v2 ili S60v3).
Ako tražite aplikaciju, nemojte ostavljati e-mail ili tražiti da vam se aplikacija pošalje na PP.
Ako dajete nekome aplikaciju, onda link na aplikaciju stavite u ovu temu, a nemojte slati ljudima na PP, jer možda još nekome treba ista aplikacija.
Kada odgovarate na neki zahtjev obvezno citirajte zahtjev kako bi se znalo na sto je odgovor.
Prije nego uputite neki zahtjev obvezno provjerite da li je isti ili slicni zahtjev vec postavljen.
Ova je tema iskljucivo za zahtjeve, tako da ce bilo kakav komentar ili opaska biti izbrisana.
Svaki post koji nece udovoljavati gore opisanim pravilima biti ce obrisan.
Stara tema je zatvorena posto je nastao blago receno kaos
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
je li ima ko neki napredan kalkulator (a da ima opciju logaritmiranja)
potpisivanje nije problem i trebalo bi mi do četvrtka
hvala unaprijed
EDIT: inače radi se o n95 8gb
Evo izvoliš mislim da je to taj koji ja koristim ima podosta opcja
http://rapidshare.com/files/21043944...igned.zip.html
http://rapidshare.com/files/21043981...usion.sis.html
Dali ima neki program za N85 8Gb, koji bi služio kao štoperica, ili da odbrojava od xx od 0, pa da to signalizira zvukom,,
trebao bih nešto bolju verziju NOTEZA ,ova koja imam na E65nije nešto posebno.
trebao bih quick office ali da je crakan i pdf reader sce za 5800xp !Hvala!
Jel postoji kakva aplikacija, da kod dolaska sms-a mi na naslovnoj piše npr. "1 novi sms od xy"
tj da bez da diram mob vidim OD KOGA sam dobio sms...to imaju SE
treba mi za Nokiu E66
Zadnji uredio Ico : 21-03-2009 u 14:55
nisam cesto na forumu ali bih Vas zamolio ako neko ima program za povecanje velicine slova,u pitanju je nokia n95 8gb,imao sam neki psiho ali mi trazi licencu,unapred zahvalan
Psiloc Font Magnifier v2 04 *****ed by illusion
DOWNLOAD
Dali itko ima pokemon gold i pokemon silver da radi bez stekanja na n73?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Postoji li neki "sound meter" za s60v5 (nokia 5800)?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
imal ko task manager za 5800? hvala. ne radi link na simbs.....
trebam best black list ili neki skican program , za blokiranje poziva i poruka. upitanju je nokia n 85. hvala
Evo tu imaš Handy Blacklist i njegov Serial key.
Stavio sam ti još jedan blacklist, ali nije nešto, bolji mi je ovaj handy blacklist.
http://rapidshare.com/files/21308990...klist.rar.html
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Postoji li neki quickoffice ili slicno da se moze lijepo "Iphone scrollati" po textu, ne da moram sa onim sa strane ici prema dolje/gore, tak je vrlo tesko naci nesto... Isti problem i u Adobe Readeru.
Jel postoji koji MP3 plejer, u koji prekida reproduciranje čim se slušalice izvuku van...
radi se o e66, i kad slušalice isčupam van nastavi svirat...
trebao bi quick office crackan i adobe reader za nokiu n71
Izvoliš:
QuickOffice
Adobe Reader
Samo bih zamolio nekoga tko ima Premium acc na Rapidu da ovo uploada sa svojim acc-om, jer ja sam Free.
Trebao bi mi Fake message program krekani.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da li postoji neki program pomoću kojeg bi na svom mobilnom vidio ono što mi se nalazi na monitoru PC-a u tom trenu.
Znači, ništa ne moram kontrolirati, upravljati PC-om preko moba, samo da na zaslonu moba vidim zaslon kompa.
Nokia E51, S60v3
Hvala
Bluetooth Remote Control je imao foru da vidiš desktop kompa na mobu i upravljaš mišem itd (remote control, jel). Danas su ga izgleda unaprijedili i na Wifi. Nisam nikad probao na symbianu nego na K750, niti ga imam u full verziji, al čisto informativno..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ovaj je besplatan, a, izmedju ostaloga, mozes "slati" i te lazne poruke, ako je to to sto ti treba:
Free-iSMS.
ja bi htjela neki program da instaliram da imam smajlice u porukama, ak je to moguce, radi se o n78? zahvaljujem.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks