Trebao bi mi Fake message program krekani.
Trebao bi mi Fake message program krekani.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da li postoji neki program pomoću kojeg bi na svom mobilnom vidio ono što mi se nalazi na monitoru PC-a u tom trenu.
Znači, ništa ne moram kontrolirati, upravljati PC-om preko moba, samo da na zaslonu moba vidim zaslon kompa.
Nokia E51, S60v3
Hvala
Bluetooth Remote Control je imao foru da vidiš desktop kompa na mobu i upravljaš mišem itd (remote control, jel). Danas su ga izgleda unaprijedili i na Wifi. Nisam nikad probao na symbianu nego na K750, niti ga imam u full verziji, al čisto informativno..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@karatekid:
Lažem, našao sam program, nisam ga dugo koristio:
http://rapidshare.com/files/21494086...v.4.0.rar.html
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Probaj sa RealVNC-om radi preko wi-fi puno bolje riješenje nego BT
Meni radi savršeno možeš sa bilo kojeg mjesta u kući a i šire upravljati kompjuterom meni je to jedna od najkorisnijih aplikacija za symbian
realvnc
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Ovaj je besplatan, a, izmedju ostaloga, mozes "slati" i te lazne poruke, ako je to to sto ti treba:
Free-iSMS.
ja bi htjela neki program da instaliram da imam smajlice u porukama, ak je to moguce, radi se o n78? zahvaljujem.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Jedini program kojeg se ja mogu sjetiti je Zenis animated SMS
Download
pa probaj sa njim...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ljudi moji pomagajte, treba mi neki program za nokiu n95 8gb, preko kojeg mogu da u mirovanju telefona umjesto onog malog sata i datuma postavim neki veliki sat i datum kao npr. one flash satove u swf formatu?
Pozrdva i
Hvala
pozdrav! Trebao bi pomoc oko gore navedene stvari. Znaci,treba mi aplikacija(da je freeware,naravno) kojom bi mogao zabraniti sve DOLAZNE medjunarodne pozive. Ako nema takve,onda kao sto neki Samsunzi imaju,da upises neki br,i onda ti taj broj ne moze slat sms/zvat te. Znaci moze i tak nesto. Molim vas pomozite. Unaprijed hvala!
PS,radi se o N95 8GB
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Evo da ne ispadne da sam tu dosao samo pomoc trazit...
http://gallery.mobile9.com/f/462947/
Ja ti imam ovo na svojoj N95 8GB...sat je stv OGROMAN =)
PS,ajd sad pls nek meni neko pomogne oko onog gore![]()
![]()
trazio sam ovdje nesto slicno ovoj aplikaciji i nisam nasao pa da je podijelim sa vama u koliko i nekome drugom bude trebala.
dakle aplikacija "kupi" podatke o rodendanima iz imenika i daje pregled svih rodendana hronoloski te mozete dodati i alarm tj podsjetnik za pojedine rodendane.
Best Birthday for S60 3rd edition is a useful utility that helps you organizing and viewing anniversaries in a handy way: monthly anniversaries view of contacts, alarms in Calendar associated with them and much more.
Main features:
* Uses information from native Contacts and Calendar databases
* Gives the possibility to create greeting messages based on templates
* Easy to use and intuitive user interface
* Ability to sort birthdays by different criteria
* Allows making a call right from within the application
* Possibility to divide anniversaries view by month and Zodiac sign
link
da li ima neko neki program/aplikaciju za smajlije u sms za e71?hvala
Tu je za S60v3
No za S60v5 nisam nasao nikakav slican program te stoga mislim da ne postoji nazalost...
Jel zna možda netko nekakvu stranicu za skidanje igra na touch za nokiu 5800? Također bih trebao aplikaciju odbrojavanja i štopericu za Nokiu 5800 ako je moguće na hrvatskom jer mi je cijeli meni na hrvatskom pa bi me smetalo kad bi bilo na engleskom....
---EDIT---
I trebao bi još za nokiu 5800 ako postoji program u kojem bljeskalica može služiti kao baterija za osvjetljavane puta?
Zadnji uredio n00b : 23-10-2009 u 22:06 Razlog: Spojeni postovi
imaš tu http://mymobstuff.com/
pa potraži
Dobar dan!
Trebao bi program za nokiu e63 pomoću kojeg ću moći upravljati sa pc-om preko wlan-a , na mobitelu je orginalni sofver.
Hvala!
Dakle molio bi link za msn..e sad probao sam neke verzije ali mi ne odgovaraju jer recimo kod nekih moram prvo proc par koraka/prozora da bi dosao do samog msn-a a neki mi ne rade (ne znam zasto) znaci dali postoji neki sto slicniji ovom na kompu? Ako postoji bio bi zahvalan na linku![]()
P.S. radi se o N96
Nokia N95 8Gb
S60v3
Trebam program za paljenje TV-a i ostalih uređaja preko IR-a
Psiloc IrRemote v1.04
Potrebno je imati hakirani softver da bi program radio.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Nokia N95 8Gb
S60v3
Ako ima tko quake 3 arena i postupak kako ga staviti na mob
Bookmarks