na n73 se samo pojavilo.. deliverd...
ne može se isključiti zvuk--- našao već
na n73 se samo pojavilo.. deliverd...
ne može se isključiti zvuk--- našao već
ovo veče pijem sve što teče
jaooooooo hitno neka pomoć!!!!! stalno mi se pali internet.....sve kune mi jede....neznam kak da to isključim....
- što znači kod Wi-Fi kad isključim ''telefon'' vidim da se kod ikone na zaslonu pokaže kao signal x, tj. telefon isključen, zar me onda nitko ne može niti nazvati ili što????
HELP PLIZ!!!!!
Blonds have more fun
Pokusaj postavke, veze, napredno i onda odaberi mrezu spajanja.
- što znači kod Wi-Fi kad isključim ''telefon'' vidim da se kod ikone na zaslonu pokaže kao signal x, tj. telefon isključen, zar me onda nitko ne može niti nazvati ili što????
Točno.
P.S. kod mene je na Hrvatskom pa ti prevedi na engleski.
God's Servant- napisao si da nema zasebni 3d accelerator...
Zanima me da li možeš objasniti razliku između tog kojeg nema i ovog koji pomaže da rotira zaslon i da se igraju one neke igre koje ga koriste?
Ne kužim, jel taj koji ima isti kao na iPhone- u i N95?
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Aha, znači accelometer je ono sa zakretanjem mobitela i to sve.
A 3D accelerator je do procesora ili tako nečeg- da idu 3D igre brže ili tako nešto.
Jesam li u pravu?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
uzela sam web 'n' walk al se neznam spojit na net.... prek cega se i kako se spajam? ne kuzim...
evo jedan mali savjet...
onaj srebrni rub šta ide oko ekrana... ako vam se ogrebao (meni je) možete ga u potpunosti oguliti sa žiletom.
ispod je isto srebrna površina a ogrebotina nema
ovo veče pijem sve što teče
jel ima negdje oriđiđi maske za omniu, moja je crna, a sviđa mi se i srebrna...pa ono da se malo mijenja![]()
Blonds have more fun
[QUOTE=dcepek;851571]Start - Setings - Phone -More - Band selection (Get settings...) - GSM 900/1800
Promjenu kućišta ti nebi sugerirao, komplicirano i skupo, rađe kupi "cristal case" ili "silicone case" u bojama pa se igraj za malo truda i love uz kvalitetnu zaštitu moba.[/
hvala!!![]()
Blonds have more fun
pomoć,imam omniu i neznam koji gps ubaciti i kako to izvesti
evo IGO 8.3.2
program: http://rs13.rapidshare.com/files/168....3.2.Omnia.rar
mape: http://volny.cz/sstopar/mio_mapy_igo8.html skidaj samo za verziju
2008.07 (IGO 8.3.x)
voice & lang HR :
http://rapidshare.com/files/89846039...ngCRO.rar.html
Danas kupujem Omniu pa koje su must have aplikacije koje moram imati?
Ako nekom nebi bio problem nabrojat, ima cevape
Ili neku stranicu di se mogu skidat app i igre?
Zahvaljujem!
I kada prebacujem muziku u My Music, kaze mi da nemam dovoljno mjesta.
A stavio sam tek 10ak pjesmi?
Zadnji uredio zaebani : 17-03-2009 u 22:07
Ljudi,frajer mi je stavio gps na omniu(garmin 5.00.20wp) ali mi nije sve do kraja napravio tako da mi nece uhvatit nikakav satelit,a vrijeme i ostalo radi. ako bi netko htio pomoc,neka javi,vidim da ima tu puno znalaca...![]()
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Freaked,pokusao sam ali nece ni to. Pise mi da je nasao satelit ali se ne pojavi nikakava mapa..jel bi trebao mozda ukljucit i ono xtra auto download?
me, ako je našao satelit mogu biti dvije stvari: jedna je da ti mapa nije izabrana: to nađeš kada uđeš u garmin i onda u alati->up.mojim podacima->Skupovi karata. Ako tamo nema ničega onda ti tip nije instalirao karte nego samo garmin. e to je već druga stvar. moraš naći adriaroute 2.2 i instalirati na my storage
ok.mozda prije shvatim ovako..kakve veze fleshanje ima sa gps-om jer mi je majstor rekao da bi valjda trebalo nesto fleshat? i otkud skinem te karte?sorry na gnjavazi ali ovo mi je prvi mob sa windowsima pa moram gnjavit..
flash se sastoji od pda dijela tj softvera i radio dijela tj. nazovimo to driverima za svu radio tehnologiju koju koristi, gps kao prijemnik nije ovisan o regijama te stoga vjerujem da te lik mulja jer mu se nije dalo obaviti posao do kraja. kako instalirati... e to ćeš morati potražiti po forumu jer ima na nekoliko mjesta objašnjeno baš za omniu. čak i u ovom topicu, samo šaltaj po stranicama dok ne nađeš
procitao sam ja dosta toga na ovom forumu ali nisam uspio pokopcat kako mape stavit dok sam igrice,divx i ostale programe skuzio kako se stavljaju.uglavnom,hvala stari. pravi si covjek. dosta toga sam naucio bas iz tvojih postova.
Bookmarks