mob je nasljednik 9500 i zbilja je super i ima specifikacije do bola!
prekrasan i sigurno će doživjeti uspijeh a pogotovo kod bogatih poslovnjaka!!!
A cuj 9500 je jos uvjek stroj i jedino sto me smeta na njemu je njegov izgled..e 90 puno ljepse izgleda...mislim da e90 nece jako padati cijena,jer kad gledas 9500 jos uvjek drzi cijenu a izasla je prije par godina....
mob je nasljednik 9500 i zbilja je super i ima specifikacije do bola!
prekrasan i sigurno će doživjeti uspijeh a pogotovo kod bogatih poslovnjaka!!!
Zadnji uredio pbreaker : 12-09-2007 u 13:14
★★★★★
imat ce uspjeha kao i prethodni comunicatori,ali sigurno nece rusiti rekorde prodaje jer to nije ni svrha.
po meni je ipak bolje uzeti nesto od HTC-a.
to svakako a cijena će se kretati kao htc ali sad ovaj tynt 2 je puno bolji izbor nego e90
★★★★★
jeste bolji,a jos je bolji izbor Advantage.hTC je ipak sa windows mobileom daleko ispred symbiana.
Najveci nedostatak E90 je upravo koristeni OS. S60 je dobar za mobitele, smartphoneove, no komunikatori i PDA su druga klasa i pri radu u komunikator modu vapio sam za mogucnostima Windows Mobilea... S60 NIJE dovoljno mocan za ovaj uredaj...
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
koja mrcina od mobitela!!
Dinamo rules!!!
o pa eto neko ga prije pribavio!i kak ti se cini?
E90 je već neko vrijeme u prodaji. Cijena je nekih 1000 eura (u kunskoj protuvrijednosti, naravno).
Rospaya, fascinirao me unutarnji display da može prikazati stranice ovoga foruma preko čitavog ekrana (barem po dužini jer je na ostalim Symbianima zamorno ono lijevo-desno, gore-dolje).
Eldar kaže da mu baterija traje 1 dan. Ros, koliko tebi drži? Jel unutarnja tipkovnica udobna za tipkanje ili je nespretna?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
- Surfanje je savršeno iskustvo zbog ekrana koji je jednostavno - predivan.
- Baterija mi je trajala oko 4 i pol sata kod intenzivnog korištenja, dok je nekakvo prosječno korištenje izdržala malo više od jednog dana. Onako kako ju ja koristim morao sam ju puniti oko 19h.
- Tipkovnica je jako dobra no hod je malo premalen i tipke su sitne za moje čevape.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
mob je odličan, imam ga već mjesec dana, tipke su ok, možda što kaže Rospaya premalen hod, SPACE me zeka malo, nema onaj klik, ali to je sve do mene, jer sam navikao na Blekberi (koji ima klik) i TYTN-a (a i qtek 9000 koji još uvijek imam) koji imaju klik.
Jedino me živcira zadnji poklopac koji je klimav jer se hvata samo na jednom mjestu pa ide lijevo desno, i plastika okolo koja je škripava pa je planiram promijeniti...
Sve u svemu, mob je odličan, osobito za surfanje.
Jedino što opere još nema za nju... :-( valjda bu skoro
Preporučam...
HTC HD2 LEO & Blackberry 9000 Bold
momci definitivno ste me uvjerili da pocnem razmisljati o zamjeni svoje 9500![]()
hehe!
a kako se ponasa GPS,posto sam cuo da ide preko GPRSa i da podaci kasne nekih 10-ak se kundi,a i na cenu utice,jer skida podatke preko GPRSa
Prica se da ce uskoro izaci nova verzija sa trenutno jedinom poznatom nadogradnjom: nizim tipkama sa kojima bi se sprijecilo prljanje ekrana.
www.gadgethive.com
...tipkovnica je osvijetljena? (napokon?)
ajmo dojmovi tko ima E 90 napokon ste ga kupili valjda
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
symbian definitivno nije prilagodjen za taj mob. nema niti flash..pa sporo ulazi na web stranice.
ne znam, nisam bio oduševljen kad sam ga koristio. nespretan je.
vanjski ekran premali i pikselast, unutarnji je ok-nema baš aplikacija prilagodjenih za tu rezu..
uglavnom..mob je bezveze. bezveze baceni novci.
blackberry je za njega majka!
sad neznam dal da ga kupim za 1600kn s garancijom=
ajmo preporuke mada ste sve napisali...hoce li mu padat cijena ili ce zadrzat jos neko vrijeme=
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
mislim da ti teško itko to može reći sa sigurnošću, Mobis odeređuje svoje, a ostali se ravnaju il po njemu il kako tržište diktira.
Što se tiče same cijene, mislim da i ako bude padala, neće značajno, prije će uređaj gubiti na... a što da ti kažem, atraktivnosti (pošto je već cca. god i pol na tržištu) isto tako i na svojim mogućnostima, mada je po funkcijama i dalje među TOP modelima Nokie. A uskoro mu dolazi i nasljednik (N97), mada se ja baš i nebi složio, a to je već neka druga priča.
A što se tiče situacije kod Mobisa, mislim da bi ga prije mogli povuć iz prodaje nego mu nešto drastično spustiti cijenu.
ako si već zapao za uređaj (sviđa ti se, želiš ga, očuvan je + garancija koliko vidim) za tu cijenu mislim da vrijedi.
HC4L
imas na njuskalo..jedan u rijeci, jedan u osijeku, a ovaj sto prodaje 1850kn ide na 1600kn D:![]()
Bookmarks