eh da mi je ta v620 cisto rad oklopa))))))) kolko li je love..
Predstaljeni su prije mjesec dana....
Motorola V3, A780, V620, V555, V975
otorola today introduced the Motorola RAZR V3 - an ultra-slim, metal-clad flip phone sporting good looks along with full-featured functionality. The combination of metals, such as aircraft-grade aluminum, with an internal antenna and a chemically-etched keypad, led to the formation of a device that measures just 13.9 mm thin.
The new Motorola device features include taking pictures, talking out loud (via speakerphone), surfing the Net and playing MP3 ringtones and Java™ games. The phone offers a 2.2 hi-res color screen, 3D graphics engine, Bluetooth® functionality, and precision cut keypad with electroluminescent “cool blue” backlighting.
"For most consumers, form-factor is the crucial hook when choosing a mobile phone, and the V3 has form-factor in spades,” said Yankee Group analyst, Matt Hatton. “Couple this with the functionality you'd expect on a top-end phone and Motorola seems to have a winner on its hands.”
![]()
Motorola A780 - A smartphone built on an open Java + Linux platform, successor of A768. Quad-band phone with EDGE support, QVGA TFT touch screen and 1.3 MP camera
[IMG]ttp://212.213.255.72/keepthls/pics/motorola/moa780_00.jpg[/IMG]
Motorola V620 - Update of the Motorola V600, black design, video capture added
Motorola V555 - Quad-band clamshell camera phone with Bluetooth, successor of Motorola V500. The new features are EDGE and video capture
![]()
Motorola V975 - 3G camera phone with TransFlash memory card slot, clamshell version of the already announced Motorola C975.
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
eh da mi je ta v620 cisto rad oklopa))))))) kolko li je love..
Motorola Rules
Dal znate kad će kod nas i dal će uopće kod nas doći Motorola MPX 100. Taj mi je mobitel lud do jaja.
asp385.com - prvi hrvatski .NET magazin
Motorola v525@v600
S/W: TRIPLETS_G_0B.09.4FR
Flex: SE452AXXP10F9
ja se iskreno nadam da čemo i ove softvere moč nafilovat u naše telefone!
Ja se isto nadam najboljem, ali mislim da v500 i ini nemaju "fizičke" predispozicije za snimanje videa...
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
ovaj v555 bi mogao biti zgodan nasljednik mog v300
ovaj prvi gore mi izgleda sasvim pristojno da bude moj
Ova "razr" V3 Motorolla mi se čini zakon, nigdje ne pišu dimenzije?
Dimensions 98mm x 53mm x 14mmIzvorno postao Mobyfan-ica
Weight 95g
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Thank U very much.![]()
Stvarno mi je dobra ta V 3-ica![]()
ova RAZR V3 je bolesna, totalno lud dizajn.
Eh kad bi takva meni uletila![]()
e za masne pare ti može uletit bez problema
E ljudi gde mogu da vidim opsirnije o mpx 100,napisite link,ako neko ima
Bookmarks