voli bicikle,ima 3 nokie![]()
Ti dragi Pingvini (kad bi ljudi bili tako dragi) dobro je da ih imamo i na Korculi.![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
voli bicikle,ima 3 nokie![]()
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
sluša narodnjake, voli sonny ericsone..veliki je dečko na forumu, anđeo mu spasitelj![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
školarac, varaždinaec, voli dobro vino i ljepe žene
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
pravi programer xD voli autoCAD hehe, lud za gates-om
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
zivi 20-ak km od mene,misli da slusam narodnjake a ne slusam,igra Counter-Strike
offtopic: od kud ti to za narodnjake? ak si mislil na potpis to je iz jedne pjesme od Zadruge a oni su cisti zagorski rokeri![]()
To nije sad vu trendu"
off: aha np, ma moram neš napisati hehe
Zadnji uredio F.E.A.R. : 19-03-2009 u 21:12
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ma ne to nego kaže geco da ne sluša narodnjake a ja da moram neš napisat (rekao da sluša narodnjake)...hehe
Ima Nokiu N97 (), vršnjak (dobro, koja godina više-manje), čini mi se da se malo aktivirao u zadnje vrijeme na forumu, dodao me je za frenda
...
Veliki fan CS-a...
voli glazbu(ili samo note) super mario mu je super hehe,2 godine mlađi od mene
To nije sad vu trendu"
Također se aktivirao na ovom forumu... Misli da je faca kaj je stariji od mene i kaj je punoljetan... hehe
Pravi Sherlock Holmes...
Vidim da je ovdje 3 ljudi najaktivnije... Mislim, ne treba se odgovarati na baš svaki post... NHF
Serator(avatar)
Često visi na forumu- kao i ja
EDIT: Dobar čovjek, pomogao na MSN- u![]()
Zadnji uredio georgy : 19-03-2009 u 22:30
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ima 6080, i avatar sa (s)kakanjem. Živi u vrbovecu, i voli nokiu. Imao je 6280. Hope I'm right. I da, ima windows 7.
Lik u avataru mu voli zakucavat s***e u wc školjkuSigurno ima Super Mario tune kao melodiju na mobu za nešt
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ludi treki![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zahebo se je...
Aktivan u svim područjima foruma, pomaže drugima, mislim da je ljubitelj Nokie... Krivo procjenjuje ko ima kakve melodije na mobu...
(Ma, kak da stavim nekaj normalnog na 6080? Inače, imam jednu melodiju koju selim s moba na mob, 3-4 godine jedna te ista, Tubthumping-Chumbawamba)
EDIT: xlr naletio prije mene....
Još stariji, a mlađi član nego gore navedeni... Mijesto boravka je javna tajna, iako mu piše Singapur... Također, iskusan, pomaže drugima (puno puta i meni)...
Ma, kad ne poznam baš ljude onak, detaljnije... ne znam kaj da drugo velim...
Zadnji uredio Mario92 : 20-03-2009 u 11:15
SE fan,lista mobitela sve duža,očajno traži sivi K750.....
Mi6 Black
Ima K850 bez ijednog kvara -, imao je K550@W610 (i ja sam imao
) pa mu ga je uzela žena, misli da očajno tražim sivi K750 a u nedjelju ću dobit (morao sam dat K550 i D900 s prekrasnim - čiaj: najobičnijim ili puknutim- ekranom za njega) taj legendarni SE kakav sam osim tog u toj boji vidio još samo jedan u HR.
Voli moddanje SE- a, ima forum (s 10 korisnika, ali bolje išta nego ništa), bivši nick mu je krac22, Lukin prijatelj...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Najbolje čita vlastiti potpis, točan je kad treba opisat mene, dam se kladiti da mu je sad otvoren prozor na MSN-u sa mnom, ima 16 g., jedaj od rijetkih koji piše uredno kao ja (), živi u Sesvetama, imao je K800@K810, pa N73 s maskicom od N73 ME, sad ima prvi nokijin TS mobitel za širu publiku...
Bookmarks