tomo.....voli mi spustat ego na forumu)) like him....
zahebant na forumu uvjek nekog zahebava.
Resistance is futile. You will be assimilated!
tomo.....voli mi spustat ego na forumu)) like him....
...kaj piješ ? Apartman te čeka!Simpatična ,djevojka pred kojom je svjetla budućnost,neda se za**bavat,oštrog mača(ili wotever) i jezika.Voli kolače!![]()
Izvorno postao lili
![]()
lil..tebe ceka apartman na moru))) bicu ti osobni skiper..hehheheh
fakat neznam kaj bi o eriki reko kad neznam nis o njoj.
radi dost pogresaka u pisanju - điii na kog me to podsjeca
mozda zgodna , iako ju ne vidjeh nigdje
...to se traži!Btw-tam je grdo plovit pogotovo ako su valovi pa moraš ići skroz uz kraj Ugljana ili čekat da se smiri(a to dugo traje).Izvorno postao erika
![]()
![]()
kolko se sječam erika je pristupila ovom forumu tako da je odmah objavila svoju umjetničku fotografijuIzvorno postao Gruntovčan
![]()
e pa nije bas tako....erika je slucajno dobauljala i prva osoba s kojom je stupila u kontakt bio je simpaticni gospodin iznad mene,koji mi je ukratko objasnio sto se smije a sto ne
))
ovom prilikom mu se zahvaljujem
i pozdravljam svoju obitelj koja mi je najveca podrska u ovome
i svog bratakoji budno pazi na svai moj korak
i sve vas...volim vas i bog vas blagoslovio
(suze radosnice)))))))
...dobro Grunt kaj trebaš ić okulisti?Izvorno postao Gruntovčan
![]()
zasssssss?
ja bi za lili reko da je nabildana plavuša sa mrak ceckama!(ak je avatar njena fotka-)
Lili - fina zagrebačka dama, kakvih je jako malo ostalo, s istančanim smislom za torte.
Tomo - dobri dečec, na mjestu, zgodan, u najboljim godinama (ko vino), iz dobog kvarta
Gruntz - drogaga je zela(mladi dečko, na mjestu, zahebant, švaler)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
..Grunt-slatki dečec,dobročudan,pomalo zanesen,voliivo,vino,žene,aute i cajke!
Smogovac-pravi dečko,ponekad impulsivan,za avatar ima Mela čime me je dokrajcio!
Blue- za njega imam samo jednu riječ:You are the best!(pa dobro nije baš jedna)![]()
![]()
![]()
Lili... ima osobinu koju bih volio imati kao i ona 24/7: dobro raspoloženje.![]()
Izvorno postao smogovac
nda i to jos Braveheart....![]()
Je, to stoji. Stalno je dobre volje.Izvorno postao frish-KI
A s druge strane, ni Eriku nisam nikad ulovio loše volje... Bit će da je to nešto vezano uz količinu estrogena u krvi...
Apropos, opet Goga nema![]()
..Frish-ki-čovjek s kojim možeš pričat o svemu i s kojim nikad nije dosadno.Prvi koji me je nasmijal do suza,da sam skoro pala sa stolca,pa me je i moja papiga čudno gledala.Kupil si je novu Kiu.Muči ga nemarnost i nepravda.Voli filmove.Šteta kaj je tam di je!Svida mi se kao osoba!!![]()
Je, frish-KI je za 5. I kad nešto pita ili predloži, pa se tema izokrene naopako, ne izgubi živce (a što se meni često desi).
Blue Devil - uvijek spreman pomoći (pogotovo dami u nevolji).
Spreman za raspravu o svim temama, a o stručnom znanju da ne govorimo!!
Ne gubi živce toliko često koliko misli!
Izmoli dva ocenasa i tri zdravomarije i idi u miru dijete, oprosteno ti je!Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
bimbi) ima mi neke velike tople oke...ne znam na oga me podsjeca
onako...nekako..malo prica,al stoji sve sto kaze...ostavlja dojam...cisti finjak)
..........
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bimbi je kul! Ne čitam ga često,budem kad ću kupovat/kupim fotić. Jedan od forumaša s najviše znanja,kolko sam skužio.![]()
Niten-dobar dečko ,koji ima svoj stav i baš ga brige kaj će ko reći.Kad sam došla puno mi je pomagal (a tko nije)Voli se s Gruntom raspravljat.Još sam mu dužna horoskop(sorry)![]()
lili je najbolji korisnik na forumu. Uvjek ima neke l00De ideje (sa dvije nunle i veliko D) i zanimljiva je.
Lili respekt
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Bookmarks