Ahahahahahaha
Ma joj...hoću se ja zaj***vat, sad sam popušio zdravstveno i ne mogu ga imati dok se ne zaposlim. A u k...c j***ni i idiotsku birokraciju i sve po spisku da im j***m.
Ahahahahahaha
Ma joj...hoću se ja zaj***vat, sad sam popušio zdravstveno i ne mogu ga imati dok se ne zaposlim. A u k...c j***ni i idiotsku birokraciju i sve po spisku da im j***m.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Zato se onaj koji posuđuje username i pass usklađuje s onim kome ce posudit,jer te mogu onesposobit ako se istovremeno skida sa vise IP adresa. A po tvome ne valja kad ima 20 IP,sto bi znacilo da ne smijes skidat odnikud osim iz svog racunala... Ako se ne uskladite,jasno je da cete popušit,u protivnom sve stima.
OT: Jutros morao u firmu jer je doso doktor s par medicinskih sestara i imali smo sistematski pregled. Krv,oci,usi,srce,pišalina i sl...
Sad cu lijepo,umjesto u petak,na poso ic u ponedjeljak...![]()
Ne mogu naći garancijski listić od K770 - damn it. A taman mobitel treba novu bateriju i tipkovnicu. (Bateriju možda.)
Idem u školu...
Wish me luck...
Pozz...
I BTW, skužio sam da su slova postala potpuno nevidljiva... hehehe
:zlobansmijeh:
Mario imas PM s RS premiumom ^_^
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
A ima tko garantni listić od mog K770?
jutro...
još malo pa na posao...
bye...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
te ket, izi boj, miruj.
sto bilo?
kak mislis spusio si zdravstveno?
pa jesi na burzi? dok si na burzi, imas socijalno zdravstveno, u cem je problem?!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
@ luna: Onda najvjerojatnije nije na burzi,jer se i meni to jednom desilo... :jbg:
OT: Preselio maticnu plocu i sav hardware iz jednog kucista u drugi. Jos da prikopcam front panel za USB i gotovo...![]()
Ma ajde...nešto ću uspjet iskemijat preko starog...ali koliko sam ja dobro razumio, nemam osnovu za socijalno zdravstveno, zato što nisam teško bolestan ili smth like that...a rok je bio 30 dana od vremena diplomiranja da se javim na zdravstvo pa da to ide preko zavoda za zapošljavanje, a ja mislio 3 mjeseca (burza nema previše veze s time, to su samo agenti koji služe za informiranje o novim poslovima - prema ženskoj na samom info šalteru burze u Zagrebu). Inače, tražio sam starog potvrdu, ali to je tek sada riješeno, tj. tek sada sam dobio potrebne papire da to riješim, a sad je ionako kasno...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
došao domeka s jednog posla...
za sat vremena na drugi...
eh, što je život...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Tugujem jer mi dinamo odnio dobitak 3000 kn, trebo je bit X!!!!!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Kaj, šta, vat d fak?
fak d vat?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
dont esk mi...
Nego, kaj bi trebao nadograditi da se malo manje živciram na kompu?
Celeron 1.8
384 mb RAM
Radeon 9250
Ja sam se ubio da nađem od 1gb DDR1 RAM.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pa čuj taj komp je možda malo prejak za verta pošto on koristi olovku![]()
ma nadogradi ga na gigu imas za 150 kn od 300MHz, za procesor ti nema spasa osim novog a radeonku pazi da ne izgori.
![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Kaj mislite o DDR 5 dal se isplati kupit??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
gledam kaubojac,chatam na fejsu i pisem agronomsko ekolosku pjesmu ahaha![]()
Bookmarks