Danas mi je bolji dan nego juče.
Ni rođendani više nisu što su bili![]()
Dosla nam travnata podloga na teren. Ajme majko sta ce to bit...Najbolji teren u cijeloj županiji...
![]()
Danas mi je bolji dan nego juče.
Ni rođendani više nisu što su bili![]()
Україна
došao doma s posla...
sad odmaranje, navečer opet raditi...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pozdrav svima...
cijeli dan u nekom prolazu, obišao pola grada...
sada razmišljam kako da ideju sa papira prebacim na kompu...
eh, da bar se bar znam služiti sa Photo Shopom bilo bi to dobro...
očito ću morat nešto u paintu skemijati...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ili kad bi imal nakakav uređaj koji može vidjeti kaj ima na papiru i onda to identično nacrtati na ekranu![]()
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ajme Vert, ti stvarno razmisljas ispred svog vremena.
Neka neka, mozda jednom i to smisle, stranger things have happened...![]()
idem prošetati psa pa na posao...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
vert pa stvarnoali
, pa ti za skener cuo nisi
bravo!
![]()
usput sad dosao doma s prakse ali![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Dan...
Sretan ko malo dijete...
![]()
Evo vam prijevremana obavijest, LuKaAa je na svojoj 6500s slomio ekran, a ja mu lijepo rekao, da ja moram imat taj mobitel, odavno bi to napravio...
BTW, par tipki na K770 mi nerade - trebam na servis a ne da mi se...
Uuuuuu, vijest dana....
Ali, zaozbiljno... kako mi je žao za Halida...
Katastrofa....Code:Stanje Halida Bešlića se pogoršalo Portparol Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo Biljana Jandrić izjavila je da je prema današnjem izvještaju stručnog tima ljekara opšte stanje folk pjevača Halida Bešlića u lokalnom pogoršanju. "Došlo je do popuštanja funkcije srca i pluća i stručni tim je preduzeo sve potrebne medicinske mjere u smislu stabilizovanja opšteg stanja i vitalnih parametara", rekla je Jandrićeva Prema njenim riječima, lokalni hirurški status je u smislu očekivane prognoze i za sada je zadovoljavajući.
OT: slušam Gazde... Majko moja, koji ja glazbeni ukus imam: Prodigy, Coldplay, Gazde, AC/DC... ma, to sve ovisi o raspoloženju....
E da, trebao bih od nekoga RS premium, ako može netko posuditi... Imajte povjerenja u mene![]()
Zadnji uredio Mario92 : 17-03-2009 u 23:31
Doso s bureka,i sad srčem karlovačku i extractiram win 7,pa cu ga montirat i zapržit...
Prčkam po frendovom kompu preko TeamViewera...
Smuchac, hvala!![]()
došao doma s posla...
previše promila i podatak u jednoj noći...
idem na spavanje, pa sutra na slaganje svega toga u jednu smislenu priču...
laku noć...![]()
jutro
bome friško
@mario92
što ja dobio kad posuđivao premium acc,nije da mi je bed posuditi
Code:Based on your download logs, your Premium Account xxxxxx was shared with other people. This is not allowed. The following logs show how much a certain IP address has downloaded at a certain date.
Mi6 Black
Jutro.
Masva- pa kako onda, kad ti se mijenja IP svako malo? A, dobro...
Mario- zašto ne torrent ili graboid?
Ja sad odmaram, nemam prvi sat.
Zadnji uredio georgy : 18-03-2009 u 11:06
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pregovaram sa starom![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
LOL...We're waaaaaaaaaaaaaaay past that![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks