Prvo si isključi vibraciju prilikom tipkanja po ekranu. Nepotrebno, a sigurno ždere mnogo energije. Isto, možda bi mogla uključiti štednju energije, barem onu opciju za štednju po noći. I ako sada non stop prčkaš po njemu, onda mu ništa od ovoga neće biti od pomoći.
Pa upravo si sam sebi odgovorio: backlight je slabiji i traje kraće.
A ako razgovaraš preko sat vremena i šalješ dvadesetak poruka dnevno, onda to i nije slabo korištenje. Isto tako i zavisi gdje se nalaziš i krećeš i da li uređaj često traži mrežu ili se prebacuje između Tele2 i roaminga sa T-Mobileom.
Ja svog cookija imam par dana.. jako mi se sviđa, ali muči me par stvari
1. kupila sam univerzalnu karticu,i nju koristim s vipovom..sve je oke..ali mi je non stop upaljen roaming!!
Zvala sam vip, i oni kažu da je to nemoguće..a serviseri iz LG, ni ne znaju što je to univerzalna kartica, i nakon poziva odustala sam!!
Čini mi se da mi se brže troši baterija zbog roaminga? jel to moguće??!
2. Molim nekog da ode na Zabavu, Muvee studio, pikne na zadani zvuk,i presluša ove koje ima na mobu.. npr.Classic sepia mi krči, šušti..
jel to treba biti tako il šta?
tenks
pa mislim da je to normalno, to je nes kao retro movie...
meni baterija crkla nakon 2.5 dana...naravno uz dosta poziva, i "pocetnog prckanja" po novom mobitelu. sad slijedi drugo 12satno punjenje, pa cemo vidjet koliko ce izdrzat.
pitanje:
1. kolika mora biti velicina slike pozivatelja da mi se u thumbnailu odredjenog kontakta prikaze kao normalna slika, a ne streched ilikakovec?
2. kad stavim da mi slike sortira po datumu, napravi mi to tako da je prva slika najstarija, a zadnja najnovija, obrnuti redosljed neide?
hmm..ne znam..meni šušti više njih, ne samo ta što sam napisala...i to baš jako preskače, šuška.. ne slušljivo
Nek netko pogleda kod sebe,pa javi ako nije problem![]()
Molim pomoc. Zanima me kako da maknem kada sa crvenim gumbom izlazim iz menija, da ostane "u pozadini" i dalje raditi program, da ne moram ici na "prekini sve", nego da odmah izade iz svega?
I jos nesto, dal se mogu skratiti one informacije tipa "izbrisano", "spremljeno" itd. malo predugo traju.
Telefon mi je ok, pogotovo jer je za 1kn. Mislim da sam jako dobro izabrao, preporucam svima.
Ne možeš izbjeći prekidanje aplikacije pritiskom na crveni gumb. Zato postoji opcija da pogasiš sve uključene aplikacije u pozadini.
Ako ti se ne da čekati da ispiše "poslano", "izbrisano" i ostale servisne informacije, čim obaviš radnju i čim krene izbacivati taj pop up, samo dirni negdje sa strane po ekranu i prekinut ćeš otvaranje tog upozorenja.
svi kupujete kodirane mobase . Ja sam kupio cooki-a u Tehnomaksu za 1500 kn.U vip-u mi vele da za njega nemaju postavke za MMS i GPRS gdje da ih nabavim.Na vipovoj sam pretplati 10 god.
Pa jel bolje kupit za 1kn i pricat jeftinije ili dat 1500kn i jos dati da te deru na vipu?
ja sam sebi nabavil primjerak od svog dobavljaca za 1100kn sa 2gb i cisti uredjaj na sve mreze otkljucan
nadam se da budem zadovoljan
aj nek mi neko kaze
stavil sam ga na prvo punjenje dok je bil skroz prazan punio je oko 3h i kaaze da je pun,punio sam ga ugasenog,dal je to to il da jos ostavim
ostavi 12 sati...i tako 3puta zaredom kad ti se isprazni.
a jel netko zna koje velicine mora bit slika za odredjeni kontakt da u thumbnailu slika bude normalna a ne streched?
Čuo sma da ima slab mikrofon u vrijeme razgovora?
SLAB?
nije valjda to ko i baterija.meni je jak![]()
ko je zabrijal da ima slabi mikrofon,ja imam lg i cura mi ima isto kuki,cuje nam se odlicno kad pricamo,a i na druge mobove sve normalno....tak da neko kaki
@helsingPL- da...brijem...
Da li možda neko ima informaciju gdje se KP500 može kupiti u Vukovarskoj ili Osječkoj županiji,naravno u Tele2 centrima?
najbolje ti je pitat,
ideš na www.tele2.hr
izlistaš prodajna mjesta i zovi
sad,može ti netko reć ima tu i tu vidio sam neki dan-a na kraju više nema...
CENTRI
TELE2 CENTAR OSIJEK 1
Ulica H. Republike 7
Osijek , tel.031 205 655 , radno vrijeme: 08-20:00
TELE2 CENTAR OSIJEK 2
Županijska 6
Osijek , tel.031 211 070 , radno vrijeme: 08-20:00
ja mislim da ti je najbolje nazvat baš jedan od ta 2 centra,da ne zoveš bezveze sva prodajna mjesta
zanima me u cookie je verzija softvare v10c ako se stavi v10d dali ce bit hrv izbornika
Bookmarks