jos ce SE Idou izaci prije njega....
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
ma nokia nema neko iskustvo da napra vi dobar touch ekran. bas sam cacko 5800 vala bezveze treba se naslonit na ekran da reaguje.
Istina je da ekran nije tolko dobar ko kod JAtelefona. Mene interesira kako ce taj slide izgledati kod N97...Ako bude ko kod N95/8GB bit ce prava pusiona....Jedva cekam da dode na trziste![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Slika govori više od tisuću riječi:
Usporedbe radi, informacija od prije mjesec i pol koja se pokazala 'mrvicu' pogrešnom:
![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Evo par filmica, pa ko oce nek pogleda (zavidim tim ljudima koji su ga testirali)
N97 review 1
N97 review 2
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa al se vidi kako mob stoji u ruci i to sve. Puno se moze zakljucit ako se pazljivo gleda i slusa ^^
Da ali to je sve vec videno
Release date in UK
March 31st 2009!
Ma to je stari podatak.Početak prodaje je pomjeren za 2 mjeseca.
josh sam negdje procitao kao cijenu od 3 900 knCode:http://www.prlog.org/10165636-nokia-n97-gets-official-uk-release-date-sim-free-nokia-n97.html
ima ih vise koji su napisali da ga imaju. Sigurno zaborave staviti da ga zele imati
Pa mislim, pisu budalastine...Mobitel nije jos u prodaji...
Nokija nema osnovu za zakeljit N97 cijenu >5000kn. Nadam se da će se opametiti jer inače stvarno ne znam tko će dati tolike pare tamo u srpnju za nju. Sad možda, ali za 4 mjeseca- nema šanse.
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
daj boze da ne bude veca od 4000 kn jer je 5000 vec pretjerivanje iako svi kazu da je najbolji mob a i ipone je pretjerivanje s 7000 kn a nemos ni mms-a poslat bez programa
ma to ce uzet operateri pa ce ga prodavat za 3000. Koda je neko kupovao u mobisa n95
Po meni je nekako spor... na ovom videu od Vugia... nekako sporo otvara...
> Quad-CPU
> ARM11 MpCore with 4 cores (Technically 4 CPUs on a single chip) up ot 528 mHz
http://s60blog.com/2009/03/nokia-n97...os-all-in-one/
I još sa tim tako sporo otvara??? Pa koji bog su oni natrpali u njega?? E da, jel zna netko kolko će imat interne memorije, znači ne onih 32GB nego kao što N96-ica ima 80 MB i još tih 16 GB??
zar je bitno koliko ce imat interne momorije imat ce kao i svaki drugi mobitel n serije 100 mb -+ ne moze se nista pricat o mobitelu dok ga se ne vidi uzivo
Bookmarks