Pitanje:
da li je na symbianu moguće dva puta instalirati jednu te istu aplikaciju? (ali ne da ona druga instalacija prebriše prvu instalaciju)
Recimo, ima aplikacija gmail za symbian.
i sad, ja koristim dva g-mail accounta i htio bih instalirati dvije gmail aplikacije, za svaki mail posebna aplikacija
(recimo isto tako bih htio i neke java aplikacije instalirati, tipa mzaba)
Pa da li itko ima ikakva iskustva po tom pitanju?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A daj mi objasni, kako sam uspio instalirat Adobe Reader LE v1 i onda noviju verziju Adebe Reader LE v2.5.132??? Meni oba dvije ikonice stoje i sljakaju.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Meni je to bilo usojelo na N70 konkretno igra je bila u pitanju mob sam bil formatiral ,naravno sve je nestalo pri tome a na kartici je ostalo.
Karticu sam bil zavadil kod formatiranja nakon toga sam automatski spojil mob na komp radi imenika itd i nekih aplikacija koje su nuzne u da budu u telefonu.
Dakle zabil sam da je ta igra bila na kartici i instaliral u mob jer sam videl da ima jos dosta mjesta ( tek tad sam skuzil da je kartica Vani),stavil ju i gle dvije iste igre i obje radile.
No nakon toga sam zbrisal jednu stim mi je zeznulo i drugu pa sam morao rucno brisat "file" iz "install" i tek ponovo instaliral.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Mislim da to možeš riješiti sa aplikacijom za gmail i fring-om. Gmail jedan account a fring drugi! Čak onda nemaš dvije aplikacije "istog naziva"!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks