Prije svega moram napomenuti da sam novi sa ovim mobitelima koji mogu sve i svašta, do sam sam koristio prastare modele koji su mi služili samo za nazvat i poslat sms.
Neki dan sam uzeo SE K800i i sad kužim da se tu može hrpa toga radit što ja nisam imao pojma da su mobiteli toliko otišli naprijed u zadnjih o-ho-ho godina.![]()
Sad kao totalni noob čitam forum i isčuđavam se ...tipa "kaj se mogu instalirat dodatne stvari na mob itd". Uglavnom vidio sam par zanimljivih stvari i pokušao si instalirat neke aplikacije ali neće.![]()
Da napomenem imam samo integrirano 64MB nemam karticu, ali to bi trebalo bit dosta za početak.
Pokušao sam instalirati app BT INFO sa stranice http://www.getjar.com/products/11156/BTINFO , i sad prvi zbunj... postoji .jad i .jar fajl za skinut. Dakle prvo pitanje je dal treba skinut oba ili samo jednog i ovaj drugi je u .rar arhivi ,dal treba ekstrakt napravit ili takvog bubnut gore???
Nakon što sam skinuo(oba i extract drugi) idem prebacit na mob, imam usb kabel, na mobu pod datoteke imam folder programi tj.software, a kad spojim mob na komp nevidim taj folder (na kompu se ne vidi niti folder igre iako se na mobu vidi taj folder) , ništa stavim ja program na other. Iskopčam mob iz kompa i pokušavam pokrenuti instalaciju ali mi javi da "radnja nije uspjela".
Dakle, što trebam napraviti da bi instalirao neku app (pokušao sam više njih), zašto ne vidim folder software na kompu a na mobu da, treba li imati dodatnu karticu za to???
p.s. imam firmwear R8BF003 i EROM R3A022 ako to nešto znači.
p.s.s. Ispričavam se ako je ova tema možda već bila, ja nisam uspio naći ništa slično na forumu.
Hvala na odgovorima!

Odgovori uz citat
Bookmarks