jesi probo instalirat noviji framework?
Imam problem s "Microsoft .NET Framework 2.0"
Za korištenje ati CCC, Notebook Hardware Control i Acer Empowering Technology, potreban je taj net framework.
Problem je u tome što po meni ne starta taj framework i svi programi vezani na nj mi ne rade.
Imao sam probleme s virusima prošlog tjedna (barem mislim) koji mi je nakon sveže reinstalacije wndowsa sj...... računalo, isti taj problem se pojavaljuje i dalje. Pošto se nisam mogao drugačije rješiti problema formatirao sam cjeli disk (C i D) i sve programe i drivere na novo skinuo.
Evo erorr koji mi izbacuje.
![]()
jesi probo instalirat noviji framework?
Skini 3.0,instaliraj i javi kako je proslo...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Kaj ne postoji verzija 3.5?
Ne znam sta bi ti reko...Mozda ti ovi linkovi pomognu
Adrian Roman
http://kb.bluesphereqa.com/Article.aspx?id=10044
I naravno...google
@Mario92
Ima al ja osobno koristim 3.0 pa sam preporucio...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
daj probaj počistit spyware i ostale gamadi...možda oni rade probleme, znalo se događat...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Reko ti je civijek da procackas za spyware a ne za viruse,a ja predlazem i adaware malo procackat,pa malo i registry prokopat i uklonit ostecene kljuceve i sl...
Čačkao sam s:
AVG
Bitdefender
kaspersky
Avast
Mcafee
Spywaredoctor
Dalje prijedlog?
si probal sa spyboot serach and destroyom?
You Hack me!
Ma nije to problem....
Instaliraj Windows Installer 3.1 , zatim NET.Framework 3.5
Zatim probaj....![]()
Zadnji uredio debeliz : 18-03-2009 u 13:10 Razlog: Dodana slika
Onda ruši. Šta da ti vise kazem...? :jbg:
Nije problem preformatirati disk, to sam već napravio. problem je što se nakon maksimalno dva dana korištenja to vrati, znaći neki virus ili slično mi izj.... net framework.
Kad sam vidio da ne ide drugačije, formatirao sam kompletan disk napravio nove particije, ali sam vratio sve stare fileove s particije gdje sam imao programe. Sada moguće je da je neki ot tih programa zaražen pa ću morati sve skidati s neta.
Koji service pack imaš?
1,2,3?
Ako nemaš trojku, stavi ju...
2 ali opet skinuo sam s neta xp s sp3 i nije pomoglo.
Al pokušati ću ponovo.
Instaliraj posebno SP3, koji nije slipstreaman...
Ja više nemam ideja...
Formatiraj sve diskove/particije, pa budeš time 100% siguran da nemaš virus n kompu... Jel imaš moddane Winse, ili baš onakve, čitave? Vidim da si mjenjao teme i to... Može biti i to problem...
hm...hm...dali je komp prije normalno sve radil? nedavno su poceli ti problemi? taj instalacijski cd si i prije koristil i radil je normalno ili? da nisi skinul s neta neke windowse koji sami na sebi imaju neke fuc**ng spy ili virus?
daj probaj s drugom instalacjom
You Hack me!
cd od windowsa sp2 imam par godina i formatiral sam 100tinjak računala s njim.
Problemi su počeli nakon novog formatiranja diska (samo Czato mi je i čudno
Več sam jednom formatiral kompletan disk napravil nove particije jedino sam sve podatke (programe, slike, txt....) nasnimal na cd i prebacio ponovo na isto računalo.
Imam napravljem image s Acronisom i sada ću sve .exe fileove na D: (programe) zipati i ponovo vratiti windowse.
I da, prije je sve radilo normalno.
onda ti je najvjerojatnije u imageu neki spy ili virus...daj samo novu instalaciju pukni i nemoj image vracat, pa probaj tak par dana pa ces vidjet kaj se dogada...
You Hack me!
Bookmarks