Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry NET Framework 1.1 i Welcome screen

Jel ima sanse da se uz instalirani Framework izbaci onaj welcome screen na startu windowsa (XP naravno)?? Sve je bilo lijepo dok nisam stavio ACAD 2005 a s njim dodje i famozni Framework...

U User accounts iskljucim welcome screen i kad hocu pogasiti komp jos jedna glupost:

A sto je najtragicnije na startu windowsa me trazi password kojeg naravno nemam i opet moram stisnut enter za glupost.

Ako ima netko neki trik ili slicno za bezbolan start win bez ikakvih passworda i screenova bit cu mu neizmjerno zahvalan!
    Zadnji uredio xlr : 03-04-2005 u 11:31 Razlog: Slika je problem
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Nokia 6600
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Neznam da li sam dobro razumio ali kako sam ja skužio tebi se pojavljuje neka slika tamo di odabireš na kojeg user-a ćeč se logirat !! Neznam kako si to uspio tamo stavit ali jedno riješenje za to je "style xp" i na njemu namijestit noramalno ! A ako ti se slika pojavljulje kada se logiraš na accounta, onda nađi neki program koji to može maknut !!Ja koristim system mechanic za čišćenje kompjutera, i na njemu imaš podešenja što da ti se prikaže kod pokretanja !! Ja mislim da takvo što možeš namjestiti i u Tweak XP-u !!

2.Ono ti se pokazuje,najvjerovatnije,jer imaš isključen welcome screen,ali nisam siguran !! Probaj to,pa ako ne radi javi, pa ću ja provjerit !!

3.Što se tiće passworda,najvjerovatnije nisi išao pod user accounts i na remove assword nego ti je ostalo da imaš lozinu PRAZNU !!

Ali ako ti još nešto od od ova tri riješenja ne bude pomoglo javi pa ću probat smislit neki drugi način !! Ubuduće pojasni malo više te detalje !!
    Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
    all you need is one place: http://www.rohitab.com

Banned
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Napravio ti se još jedan user account naziva Net framework ili tako nešto. Odi u control pannel, user accounts i izbriši ga. sve će se vratiti u normalu.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Nokia 6600
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Avenger
    Napravio ti se još jedan user account naziva Net framework ili tako nešto. Odi u control pannel, user accounts i izbriši ga. sve će se vratiti u normalu.
    Nevjerujem da će mu to pomoć !! Ja također imam instaliran .NET Framework i account mi nije pobrisan pa mi je sve u redu !! Ja to nisam brisao i sve je ostalo po starom !!
    Zadnji uredio cyber : 03-04-2005 u 14:08
    Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
    all you need is one place: http://www.rohitab.com

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam jos nista probao od vasih prijedloga ali sam cuo da je izasla zakrpa za winxp za net.fw (grrr) i ukljanja taj problem ako nemas password. Tezine 20mb naravno di ces manje budem to ispitao prvo.

@cyber
    Nisam te bas skuzio za ovu prvu tocku ali da budem jasniji: pojavljuje mi se wel.screen a nemam pass. (nikad ni imao) - a kad iskljucim w.screen u settingsima pojavljuje se prozor za pass (kao kad ides zakljucati komp sa winlogo + L)... Prije FWorksa mi je bio ukljucen w.screen ali posto nemam pass nebi ga ni prikazivao.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Screen protector I-Mate / MDA Compact
    By Henk13 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 20-07-2005, 19:51
  2. Slike, melodije, java za vxxx
    By ihaladin in forum Općenito
    Odgovora: 160
    Posljednji post: 06-06-2005, 16:44
  3. wmv Full screen ???