@HalfManHalfAmaz: kad otvoriš kartu, i kad ti piše no map, stisni nekoliko puta broj 3 (da zumiraš)
i onda će ti se pojaviti natpis da je crtanje u tijeku. pričekaj malo i trebao bi vidjeti kartu
@HalfManHalfAmaz: kad otvoriš kartu, i kad ti piše no map, stisni nekoliko puta broj 3 (da zumiraš)
i onda će ti se pojaviti natpis da je crtanje u tijeku. pričekaj malo i trebao bi vidjeti kartu
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Probao sam to i svejedno nece... To samo kratko pokaze crtanje u tijeku i nista. Kada sam rucno upisao adresu i na kraju kliknio karta, onda ju je normalno otvorio i mogu scrolat po karti.
Da li se mozda negdje u postavkama treba namjestit lokacija, pa da onda to prikazuje u pregledu karte?
EDIT: Rijesio sam. Nasao je satelite, pa se pojavila karta. Sad sve sljaka kako treba...
Hvala svejedno![]()
Zadnji uredio HalfManHalfAmaz : 06-03-2009 u 17:37
N79
Sve radi garmin 5.20 instaliran i radi /ima signal i sve ok) e sada problem karti kada ih ubacim ne mogu više od jedne karte tj. kada ubacim adriaroute i scg zajedno vidi samo onu koju sam zadnju ubacio tj. onu prvu koju ubacim njoj promjenem ime u gmasupp2.img tako isto i kljuc a zadnju koju ubacujem ona je gmasupp.img.( preko mapasource-ea ih ubacujem )
Trebao bih i evropu da ubacim ali kako da to riješim jer nikako ne mogu da dobijem više od jedne karte.
![]()
dragan
Gledam i gledam i citam forum, a karte nema i nema, U MapSource je sve ok, ali u moby-u je nema, a rjesenje tako jednostavno. Jos jednom hvala, i jedno pitanje za sve. Da li je potrebno i na ovoj novoj verziji GarminaXt 5.00.30 preimenovati onaj Cardrunner.dll u .dlo zbog manjeg trosenja baterije ili u ovoj novoj verziji moze ostati kako je?
pozdrav.
Bookmarks