4sata!!! ufff malo jako malo...neznam da li su te slusalice izasle vec uz koji dosadasnji telefon,pa da neko napise neki mali review!!!
malo veći problem bi bile same slušalice...dakle svega 4 sata izdrže i moraju se puniti a po testovima korisnika oko 3 sata...meni je to premalo,nosit moram onda i dodatni par
and the 3.5mm audio jack, which is missing from the Idou, although it could be included in the final version of the phone.
lijepo
4sata!!! ufff malo jako malo...neznam da li su te slusalice izasle vec uz koji dosadasnji telefon,pa da neko napise neki mali review!!!
###1410989180026
AFAIK, nisu dosad jos uopce izasle, ni uz jedan telefon.
http://www.sonyericsson.com/cws/prod...00?lc=en&cc=gb
molim?
mislim...očito su izašle i očito postoje reviewi,samo ne u hrv.
O kakvom molim te ometanju govoris ??? Faza Razvoja???
Pricas gluposti. To su obicne Bluetooth slusalice koje nesmetaju nikakvim TALASIMA i sasvim dobro rade kao i ostale slusalice od SonyEricssona koje su Bluetooth..............
pa sa time da su slusalice u Njemackoj izasle vec u 12 Mjesecu prosle godine naravno da postoje i REVIEWI..
Po reviewima na njemackim stranicama svi hvale Slusalice i po Komforu nosenja i po svemu.
Baterija traje 3.5-4 h kada se koristi znaci po mome misljenju sasvim dovoljno.
Ah da sluske kostaju u Njemackoj 90Eura.........
Zadnji uredio ravilov : 05-03-2009 u 14:56
slušalice bar po reviewima sa esata traju 2 sata i 45 minuta do tri i 15 minuta,što nisu 4 sata i što nije dovoljno jer ako ujutro odeš negdje,nije baš da češ do podneva ili dulje ih moći više koristiti
aj opet se neko doso pravit pametan na forum-u nije problem u slusalicama nego je problem u samom telefonu...
a to sto se tice trajanja...cak i da su 4 sata po meni je malo... sve ispod 12sati je po meni malo!
###1410989180026
a da vi kupite ipod i slusate muziku onda 36h?
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
pa gle mislim da si ipak mislio na iPhone...ja ne namjeravam sa takvim uredjajem slusati muziku,nego jednostavno smatram da je to jako malo ako one traju 3 sata odprilike...zanima me da li je to stand by time ili vrijeme koje se mogu koristiti za razgovor ili kako ti kazes slusanje muzike!
###1410989180026
pa onda ljepo kupis slusalice koje ce izdrzati 12 sati pa ti meni zivio onda. ali zaboravih reci nema takvih. a ove koje dolaze sa Telefonom su sasvim dovoljne za koristit se sa njma dok pricas i ostalo a za slusanje Glazbe si kupi onda neke bolje.
Ovaj telefon nije napravljen za Slusanje Glazbe tako da neznam cemu se pjenite uopce inace je poznato da BILO KOJ TELEFON IZADE NA TRZISTE NEKOME NESTO NEPASE............
ah da TUNJA di je problem u samom telefonu kad to sada spominjes nerazumijem???
Ajde malo smirite strasti. Prepucavanja nikom ne koriste.
Uvijek će biti nezadovoljnih kome nešto ne paše. Ako vam 3 sata za slušalice nije dovoljno upiknite žičane i stvar rješena
.
PREDATOR
ne bi se bas s tobom slozio,jer po meni ni jedan telefon nije napravljen za slusanje muzike,a pogotovo kada se radi o smart phone-ima!!! no nebitno to,mene i dalje zanima da li te slusalice imaju 3 sata kapaciteta u stand by mode-u ili???
###1410989180026
tu ti lijepo pise Stand by do 270 sati, talk time do 4 sata.
cvita
čekaj malo, to im je flagship model, ujedinjuje(valjda jedini) walkman i cyber-shot, zasada nema mana ni u jednom aspektu,pa ono, kako onda nije namjenjen za slušanje glazbe,osim one "phone" funkcije kamera i player su mu druge dvije koje su bitne ovdje. po tome je on napravljen i za slušanje glazbe,jednako kao i za ostalo,jer da nije čisto sumnjam da bi dobio slušalice od cca. 800 kn u svojem pakiranju
ma razumijem to...no ja ni za jedan telefon ne mogu reci da je namijenjen za slusanje muzike,no vratimo se na temu...ukoliko je stand by time 270 sati to je cak nesto i prihvatljivo...jer ko obavi 4 sata razgovora dnevno il da slusa toliko vremena muziku??
###1410989180026
Rješite svađe preko PM-a ili u prikladnom podforumu za to (čitaj: nokia podforumu).
BTW, 1500 mAh je puno. Meni je i 900 dosta za OK mob, a 1500...
zato i ima 1500,ako xperia nema problemas sa baterijom(iznimke postoje) neće ni idou
a ja slušam glazbu dosta,nekakva duza putovanja i slično bi išli u prilog
ja vas doista nekuzim da toliko buke dizete oko tih Slusalica. Sluske su savim dovoljne da se koriste zsa mobitelom za Razgovaranje preko njih i za slusat malo Glazbe a ako ti je malo tih 3 sata kolko drze onda ljepo kupis druge i MIR u kuci........ ja dosada nisam niti jedne slusalice koje su mi dosle sa mobom koristio posto imam svoje koje sam masno platio i koje su bolje od svih slusalica koje sam ikad dobio sa mobitelom ili iPod-om.
Isto taku sumnjam da ga nece nitko kupiti radi toga kaj mu baterija u slusalicama traje "samo" 4 sata..........
Zadnji uredio viperpitbull : 09-03-2009 u 13:02
a mozes nam samo reci koje su to slusalice?![]()
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
ove slusalice http://www.sonyericsson.com/cws/prod...00?lc=hr&cc=hr
Bookmarks