mobitel je odličan ... iako su mi draži modeli sa normalnom tipkovnicom...
a kolka je inače wide angle lens kamere ?
na novoj nokiji N86 je 28mm wide angle lens.
kao jedini mobitel koji ima 28mm.... a slika su isto odlične
mobitel je odličan ... iako su mi draži modeli sa normalnom tipkovnicom...
a kolka je inače wide angle lens kamere ?
na novoj nokiji N86 je 28mm wide angle lens.
kao jedini mobitel koji ima 28mm.... a slika su isto odlične
TO JE TO!!!
Želim ga otkad je izašaooo.
Obožavam taj mobitel. Predivan je.
Sve bih napravila da ga imam!![]()
Bemti mob ,ovo nisam ocekivao od SE...Prvo -> Symbian ,zasto ? drugo ,je** ih vise taj utor za kabl,jel nisu mogli staviti normalan mini usb kao na xperii ? Bitno da su te kvazi Megapixele nakrkali...Zanima me kako ce tih 12 mpx funkcionirati...
For the hoven lands...
@Xulos: Symbian, zasto ne? Samo mene zanima koji Syibian... Hoce li sada preci na S60 ili razvijaju potpuno novi UI (posto je nazalost UIQ ispao iz igre)...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Mislim da će biti Symbian S60, pošto kao i što sam znaš UIQ aut. A sad razvijati nešto novo, čemu, kad nažalist ni UIQ nije više među "živima", mada se nadam come back.
...inače uređaj mi po specs. izgleda dobro, dok dizajnerski meni i nije nešto, dosta mi vuče na (neki LG il Samsung model)
pa ima walkman vizualne efekte kao na uiq modelima
symb će vjerojatno bit modificiran ako je s60 a po videima tako i djeluje
nznm zašto se lovimo za wm kada do 7 se ne isplati uopće raspravljati o wm-u što se mene tiče...symbian je za ovo savršen+nadam se da će razno razne aplikaicje biti u igri
edit: ovo kažu new open source Symbian user interface that's still being developed by the Symbian Foundation
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
zato jer zelim igo i cardinale navigaciju na mobitelu(pa to je i najveca prednost nad dummy mobitelima, ionak je vecina ostalog za igranje, a i igre su mi bolje na wm i korisnijih programa se nađe)...mozda ce se moc stavit na taj novi symbian?
video? pa nije vrag da nece bit vga? jos pomislio pa valjda ce stavit sto vecu rezu videa a zaboravio da s.e. steka i sa vec normalnim vga snimanjem.. i tocno ko ce slikat s 12mpx, postavke bi smanjio na 5mpx, samo nek poprave kvalitetu slika, da bude sto blize foticu da digitalac moramo samo u bitnijim trenucima nosat..
bit ce dobar mob, a sto je bitno rade pritisak na konkurenciju
bio nekad oglas...
...e to je već, ono o čemu se pričalo. Vidiš potpuno zaboravih na tu soluciju, go ahead. Samo sam mislio da će ipak Nokija biti prva u tome, al to je već druga priča.
Amazingly though the new user interface is perhaps faster and more fluid than everything else that we have seen (including iPhone)
^^to mene veseli+ dolazi sa micro sd utorom,dakle opet u suradnji sa nekim?
Nemora znaciti da je u suradnji sa nekim, mozda su shvatili (a bilo bi i vrijeme) da MS malo preskup, pa su presli na tolko prosireni SD. Isto je i Olympus napravio sa adapterom za xD kartice posto su preskupe... Iskreno se nadam da je to istinski SE koji ce pokazati da ipak mogu napraviti kompletni uredjaj posto im u svakom do sad nesto mora faliti...
Philip B. Crosby
Ovo fakat nije bilo za očekivati od SE-a s obzirom kada se zna njihova politika izbacivanja telefona...
Ovo je brutalan telefon koji će ih baciti u vrh bez sumnje![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
savršenstvo, kada točno izlazi ako sam dobro skonto krajem godine!? Ako je tako onda opet malo kasne kao i sa X1, a sigurno će i cijena biti kao X1 : ogromna!
Zadnji uredio Dominik3333 : 16-02-2009 u 20:30
Po GSMareni u drugom kvartalu ove godine (sto bi bilo za max 4 mjeseca), ali ne vjerujem da ce ga pustiti tako rano...
Philip B. Crosby
ja si ga računam uzeti u siječnju i vjerujem da će otprilike tada i doći, dotada će već ostali pobacat par high end uređaja pa ono, treba biti strpljiv ali cijena će sigurno biti početna,kao i xperia,ako ne i veća
još jedna stvar, rekli su da rade na x2 ali neće biti ništa od toga dok ne nađu nešto stvarno interesantno i vrijedno za predstaviti,znači u planu im je
Nadam se da će izaći do 7. mjeseca pa da odem na more s njim. I meni bi bilo draže da je WM zbog navigacije i večeg izbora korisnih programa ali ni symbian nije loš...
PREDATOR
ma imat će symb vjerojatno podosta aplikacija,sigurno rade na tome,vidi se da je ovaj (ne mob neg platforma) konkurent iphoneu , bar tako djeluje pa ono...
Odličan OS za fanove linuxa - mob je predobar. Nitko ne spominje toliko 12.1 megapixel kameru?
čemu? stvarno ja bih si prvo otišao u camera mode i smanjio sa 12 na 5 jer nema smisla ovo,i 8 je previše,pa fotići imaju 10 .-.-
da..konstantno smanjivanje slika..kada se mečpe ne net i sl...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Dakle, koliko čitam, ovo je zasad ipak u fazi koncepta?Vidim i da su na GSMAreni promijenili status dolaska u treći kvartal ove godine
![]()
mob je stvarno mrak....razmislicu o kupnji.....
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
da,koncept kao i xperia prošle godine( prvo su joj promijenili zadnju masku, wm tipku sa prednje strane i onda su se usredotočili na soft, vjerojatno će se i ovdje posvetiti unaprijeđivanju softvera,i nadam se pročitati pokoje predviđanje velikih kritira ako ne stave dobru bateriju unutra,pa da im i to bude u vidu
Sve u svemu dali su truda,odličan mi je...al nekako mi ne izgleda da je ovo baš nasljednik c905 po kameri? Valjda će izbaciti neki još moćan na ljeto...
@maher22, čini se da nije, s obzirom da je ovo smartphone i nema Cyber-shot brand.
BTW, mogli bi malo poboljšati one tipkice dolje. Dobro izgledaju, ali su premale.
Bookmarks