ja sam isto bio u centru u dubravi, kazu da tu nije ni bilo, samo simpa mix... a valjda ce doc iduci tjedan nova posiljka...ak ne us svakom slucaju ce na crno uskoro bit i ispod soma i pol.. moze samo padat..
probajte po što više centara , možda naletite još na nekog ko što sam ja naletio
ja uz jednog nisam dobio broj niti onu malu garanciju od mobisa , reko mi je lik da vrijedi račun ko garancija , al sam uz drugi dobio i broj i tu garanciju. nije mi do broja već me samo zanima jel vrijedi garancija uz samo račun
Zadnji uredio Ico : 20-02-2009 u 15:01 Razlog: tipka EDIT je nepoznat pojam?
ja sam isto bio u centru u dubravi, kazu da tu nije ni bilo, samo simpa mix... a valjda ce doc iduci tjedan nova posiljka...ak ne us svakom slucaju ce na crno uskoro bit i ispod soma i pol.. moze samo padat..
bio nekad oglas...
Ja sam također pronašao u Dubrovniku u simpa ponudi
gdje se u zagrebu može kupiti u simpa paketu???
prošao danas iblerov trg, cvjetni, par štandova po trgovačkim centrim (kingcross...) i nema nigdje više... vele da du dobili internu obavijest te da ih niti neće više prodavati kao simpa paket za 1500kn
pozdrav cafe mobil forumašima!
gledam malo situaciju ovih dana s prodajom 5800 po t-centrima, pa je malo simpa pa malo nije, pa sad definitivno više ne može. sad, meni se čini da je uređaj stvarno fantastičan po cijeni od nekih 1500 kn (čak i u pretplati) kolko traže u t-mobajlu, al s obzirom da sam tele2 pretplatnik već par godina, bezveze mi je sad prebacivat se kod 'rozih', mijenjat tarife i slične gluposti. a i skuplji su kolko sam mogao izračunat...
uglavnom, htio bi pitat da li netko ovdje ima nekakve (pouzdane po mogućnosti) informacije o tome da li će drugi operateri (tele2 would be nice) kod nas prodavat 5800XM, i dal će to bit u skorije vrijeme? uzeo bih ga čim prije, al ono, da se ne zaletavam kod ovih, ak će za tjedan-dva bit alternative...
ak ideš zdravom logikom simpa mix je 1500kn, pretplata 12mj je 1500kn, sam uređaj je 2100kn znači tu bude i negdje simpa kad se formiraju cijene...
a ono kaj su imali zaheb vele da su dobili internu obavijest da nebude više tak išlo
sve u svemu ja sam svojeg pronašel u simpi pa mi je tak svejedno![]()
jel kupil ko ovaj tjedan po 1498 kn?
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Pa ako imas 18000 bodova i volis pretplatu tipa flex 150 dobijes mob za 1 km.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Oće li VIP opće imat ovaj mob u ponudi ili T-šrot ima exluzivu?![]()
Na kraju reklame kaže ekskluzivno u t-mobile ponudi
zašto se gamad u t-comu pravi glupa (u 4 centra sam bila) i tvrde da ovaj model nikad ni nije bio u simpa paketu ?! :S
kad su debili. sam čudno gledaju kad im veliš. neka unutarnja finta da se prave glupi za to...
Mozda su debili ti koji prodavaju u Simpi mozda su to paketi koji su namjenjeni za Simpa Mix a oni misle da je simpa
imas tu negdje na forumu postanu sliku racuna na kojem pise simpa paket nokia 5800, 1498kn, lijepo to isprintaj pa im se odi inati i prijeti im zvanjem inspekcije da prodaju uređaje na crno koji nisu u regularnom cjeniku. siguran sam da ce ti izaci ususret.
U T-Mobile mobiteli nisu brandirani, pa zato nisu ni zakljucani te garanciju daje Mobis a ne Mobile.Sto se unlocka tice, lagano do bola i jednostavno isto tako.
Ja krenio u shop u Sl. Brodu, dodjem, kazem ocu bodove iz Tmobilea i Tcoma (>1800 skupa), produzit ugovor bla bla...kaze zena pa sta ce vcama bodovi, imate platinum status(???).Reko dobro, jos bolje...dobi ga ja za kunu a racuno sam 300 u Flex obitelj 200...svasta...
Bookmarks