ja sam isto bio u centru u dubravi, kazu da tu nije ni bilo, samo simpa mix... a valjda ce doc iduci tjedan nova posiljka...ak ne us svakom slucaju ce na crno uskoro bit i ispod soma i pol.. moze samo padat..
probajte po što više centara , možda naletite još na nekog ko što sam ja naletio
ja uz jednog nisam dobio broj niti onu malu garanciju od mobisa , reko mi je lik da vrijedi račun ko garancija , al sam uz drugi dobio i broj i tu garanciju. nije mi do broja već me samo zanima jel vrijedi garancija uz samo račun
Zadnji uredio Ico : 20-02-2009 u 15:01 Razlog: tipka EDIT je nepoznat pojam?
ja sam isto bio u centru u dubravi, kazu da tu nije ni bilo, samo simpa mix... a valjda ce doc iduci tjedan nova posiljka...ak ne us svakom slucaju ce na crno uskoro bit i ispod soma i pol.. moze samo padat..
bio nekad oglas...
Ja sam također pronašao u Dubrovniku u simpa ponudi
gdje se u zagrebu može kupiti u simpa paketu???
prošao danas iblerov trg, cvjetni, par štandova po trgovačkim centrim (kingcross...) i nema nigdje više... vele da du dobili internu obavijest te da ih niti neće više prodavati kao simpa paket za 1500kn
pozdrav cafe mobil forumašima!
gledam malo situaciju ovih dana s prodajom 5800 po t-centrima, pa je malo simpa pa malo nije, pa sad definitivno više ne može. sad, meni se čini da je uređaj stvarno fantastičan po cijeni od nekih 1500 kn (čak i u pretplati) kolko traže u t-mobajlu, al s obzirom da sam tele2 pretplatnik već par godina, bezveze mi je sad prebacivat se kod 'rozih', mijenjat tarife i slične gluposti. a i skuplji su kolko sam mogao izračunat...
uglavnom, htio bi pitat da li netko ovdje ima nekakve (pouzdane po mogućnosti) informacije o tome da li će drugi operateri (tele2 would be nice) kod nas prodavat 5800XM, i dal će to bit u skorije vrijeme? uzeo bih ga čim prije, al ono, da se ne zaletavam kod ovih, ak će za tjedan-dva bit alternative...
ak ideš zdravom logikom simpa mix je 1500kn, pretplata 12mj je 1500kn, sam uređaj je 2100kn znači tu bude i negdje simpa kad se formiraju cijene...
a ono kaj su imali zaheb vele da su dobili internu obavijest da nebude više tak išlo
sve u svemu ja sam svojeg pronašel u simpi pa mi je tak svejedno![]()
jel kupil ko ovaj tjedan po 1498 kn?
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Pa ako imas 18000 bodova i volis pretplatu tipa flex 150 dobijes mob za 1 km.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Oće li VIP opće imat ovaj mob u ponudi ili T-šrot ima exluzivu?![]()
Na kraju reklame kaže ekskluzivno u t-mobile ponudi
zašto se gamad u t-comu pravi glupa (u 4 centra sam bila) i tvrde da ovaj model nikad ni nije bio u simpa paketu ?! :S
Život je težak.Ako ne patimo nećemo ništa naučiti
kad su debili. sam čudno gledaju kad im veliš. neka unutarnja finta da se prave glupi za to...
Mozda su debili ti koji prodavaju u Simpi mozda su to paketi koji su namjenjeni za Simpa Mix a oni misle da je simpa
imas tu negdje na forumu postanu sliku racuna na kojem pise simpa paket nokia 5800, 1498kn, lijepo to isprintaj pa im se odi inati i prijeti im zvanjem inspekcije da prodaju uređaje na crno koji nisu u regularnom cjeniku. siguran sam da ce ti izaci ususret.
U T-Mobile mobiteli nisu brandirani, pa zato nisu ni zakljucani te garanciju daje Mobis a ne Mobile.Sto se unlocka tice, lagano do bola i jednostavno isto tako.
Ja krenio u shop u Sl. Brodu, dodjem, kazem ocu bodove iz Tmobilea i Tcoma (>1800 skupa), produzit ugovor bla bla...kaze zena pa sta ce vcama bodovi, imate platinum status(???).Reko dobro, jos bolje...dobi ga ja za kunu a racuno sam 300 u Flex obitelj 200...svasta...
. . . H O U S E M U S I C . . .
The music is my life
Bookmarks