pa ovisi šta tražiš lg je tzv. glupi mob hehe, a nokia tzv. pametni mob hehe. na koiu možeš instairat svakakvih aplikacija dok na renoir nemožeš
Dakle, koji od ova dva mobitela bi prije uzeli?
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=2715
Kad bi samo gledali elemente, LG je bolji. 8mpxl kamera, ima sve sto i nokia.
Ali cujem da je OS od LGa poprilicno los na ovom mobitelu, a nokia je ipak symbian.
pa ovisi šta tražiš lg je tzv. glupi mob hehe, a nokia tzv. pametni mob hehe. na koiu možeš instairat svakakvih aplikacija dok na renoir nemožeš
Glavna namjena oba je multimedija.Kod LG-a prioritet je kamera,a 5800XM je svestraniji jer ima symbian pa možeš instalirati razne aplikacije.Odvagni šta ti je važnije.
Pa nokia mi je privlacnija.
Koliko novaca dođe koji (ne preplata)
I kakav je touch kod njih??
(sada imam viewty pa ako moze usporedba toucha s njime)
koliko sam ja tipkao po renoiru rekao bi da ima za malu nijansu bolju osjetljivost na dodir nego li ku990
ovu nokiu nisam još imao prilike držat u ruci
po svim specifikacijama koje su tu dane ja bi se odlučio za Nokiu iz razloga što je ekran već(za 0.2 ali je veći),360x640.i smeta mi tih 256 k na renoiru.već je skoro pa normalno stavljat 16 M kao što to radi nokia.
btw.daj malo reci cijene
User manual(LG KU 990):http://rapidshare.com/files/167231902/KU990.pdf
nokia se nađe za 1700-1800kn al brzo pada cijena.. dok je renoir bio dosta skuplji...
jedino zbog toga bi mozda nokiu, dok ostalo renoir, isto ima wifi ali i odlicnu kamera koja je na nokiji srednja zalost...ne znam ja ne vidim na nokiji neku razliku u tom kvalitetnijem ekranu, ova nokia ima i problem s navigacijom utipkavat brojeve a na google nekad treba pun q da nađe signal... ovisi sta ti treba, simbian ili jaca kamera(tu je i viewty jaci dosta) a renoir bi trebo rasturat...i lg bi trebao bit kvalitetnije napravljen..
Zadnji uredio dubrava : 27-02-2009 u 06:24
bio nekad oglas...
@dubrava
Nažalost nije kvalitetnije napravljen.Plastika škripi i nekako izgleda preplastično.lg bi trebao bit kvalitetnije napravljen
Ma kakav plavi ogl,po netu gledaj malo,iz tj. U tj. Se spusta cijena,po 1700kn idu najcesce koliko vidim,a i to je punoja bi lg bez dileme,ako ti symb ne treba...
jok nije.. 5800 je losije napravljen definitivno, i izgleda plasticnije definitivno, jos se ta pastika na ovom primjerku odvojila na jednom dijelu pa kad stisnem prstima tek se skupi i ne prolazi svjetlost, tolko o kvaliteti nokie...
da za 1700 se nađe bez frke, no pada sad brzo.. ukoliko ne treba symbian lg je puno bolji izbor
bio nekad oglas...
sad se pise da 5800 ima neku gresku tak da i na to gledaj.
Dinamo rules!!!
Bookmarks