Toliko su slični da bi se moglo pomisliti da su ih LG i Samsung zajedno radili.Samsung ima nešto veći ekran i bolju izradu,a LG ima Wi-Fi,što je za mene ipak važnije pa bi mi zbog toga i bio bolji izbor.
LG KC910 RENOIR
http://www.gsmarena.com/lg_kc910_renoir-2495.php
Samsung M8800 Pixon
http://www.gsmarena.com/samsung_m8800_pixon-2535.php
oba su u tele2 ponudi, razlika u cijeni nije vrijedna spomena...
koji bi po vama bio bolji i razloge... Molio bih bez onog tipa, meni je oaj ljepši jer je to presubjektivno i nece mi pomoč niti odlučit o pobjedniku ova dva mobitela...
i pitanje... u koji od ova dva mogu snimit mape da mi GPS radi bez podataka sa net-a. tnx
Toliko su slični da bi se moglo pomisliti da su ih LG i Samsung zajedno radili.Samsung ima nešto veći ekran i bolju izradu,a LG ima Wi-Fi,što je za mene ipak važnije pa bi mi zbog toga i bio bolji izbor.
Ista dvojba, ali ja ću uzeti Lg samo zato što je Europatrade Samsungov diler u RH, a s njihovim servisom samo problemi... a i Samsung mi se zamjerio![]()
www.oldiesclan.com
pa bolji je lg... ima wifi, sto je dobra prednost, ostalo je isto, a i lg je, samsung i garancija gotovo ko da je i nema.. treba vidjet bas me zanima koj ima bolju kameru?
bio nekad oglas...
Ne podnosim ni jedan ni drugi kako kaj se tice firmi tako kaj se tice mobova koji nemaju donekle normalne navi tipke.
Ipak radije bi uzeo Samsung no Lg.
Lg je za mene od prvih dana kako pratim mobitele a to je od pocetka samo bio kopija od Samsunga, danas su eto malo napredovali.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
jeli tko kupio taj lg renoir, pa da napiše nešto..imam veliku dilemu između ova dva moba...stvar je u wlanu i ljepšem sučelju kod lga
Volim svoj mobitelj .... :-9
ja bi uzeo pixon. wlan mi nikako ne pase na mobitelim, to nije nikakvo surfanje. pixon ima po meni bolji touchscreen za pisanje i malomi je ljepsi. ali stvarno, ta dva su slicna ko jaje jajetu, neces niti sa jednim pogrijesiti.
Dinamo rules!!!
ja bi radije LG, ima xenon bljeskalicu , wifi. to su mi ipak prednosti.
Podržavam jer je LG tromiji u odazivu i u svakom pogledu ga Samsung šiša!!!
WiFi je LG-jeva prednost.
Šta ti je potrebno po tome odluči!!
EDIT:
Usput zaboravi reći da si dobre linkove našao i kod njih imaš lijepo za pogledati:
Main disadvantages of LG KC910 Renoir :
- Xenon flash is inadequately powered and causes the camera to underexpose
- Fullscreen camera viewfinder doesn't show the entire frame
- No video streaming over Wi-Fi (such as the mobile YouTube)
- No Java connection over Wi-Fi (so Google Maps needs a data plan)
- No voice-guided GPS navigation
- Stylus as dongle only, no stylus compartment
- Design will not appeal to everyone
Main disadvantages of Samsung M8800 Pixon:
- No Wi-Fi connectivity
- No voice-guided GPS navigation
- Stylus as dongle only, no stylus compartment
- No smart dialing
Zadnji uredio VuKi : 31-05-2009 u 22:44
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ako se još nisi odlucija evo ja imam renoara i mob je vrhunski ovaj post šaljem sa mobiela iz opere preko wifija iako ovi gore navode da java ne rad preko wifija radi bez problema. Kamera je neverojatna blic je dobar na udaljenosti do dva metra. Što se gps-a tice radi dobro preko amaze aplikcije al ja iščekujem garmina za j2me platformu i knda ce to biti to. Neznam kakav js pixon al lg je odlican. Plus ptije njega sam imao wievetija (lg ku990) i s njime bio pre zadovoljan. Eto nadam se da sam pomogao.
Bookmarks