Vantage Point - Točka Prednosti
odlican, odlican triler. jedan od najboljih filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme. svakako pogledati.
10/10
Milk - 9,5/10.. Dobar Sean ,zasluzeni oskar.
Vantage Point - Točka Prednosti
odlican, odlican triler. jedan od najboljih filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme. svakako pogledati.
10/10
Dinamo rules!!!
jel ovaj miljunas indijski fakat tolko dobar kolko se prica o njemu? po plotu mi se nekak ne cini , a brate svi ga hvale. U subotu idem nes gledat , pink panther il tog slemdoga?
Nekak pink p. je klasik.
Možda onaj od prije 25 godina. Ovaj nije sigurno klasik. I ideš uspoređivati nešto što nema nikakve veze jedno sa drugim, osim što su oba na celulodinoj traci.
pogle slemdoga, vrijedi
Body of Lies - my kind of movie- 9/10
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ma koji crni pink panter...pogledaj milionasa!!!odlican je!
danas odn tehnicki jucer valjda odgledana cak dva filma
prvo kino , Put oslobodenja.
a kaj ja znam , nisam ja fan tih misaonih filmova, al ajd , recimo da je dobar komad.Ima nekog smisla.Glavi glumac mi je ok.
Doma pogledo Miljunasa s ulice - kuzim zas se ekipi svidja film , al onak , nije sad da bum opal na pod od zanimljivosti, Odmah sam znao kak bu zavrsilo , recimo to tak.
opaska:cekajuc da pocne Put osl. vidio forspan za F&F 4. To se isplati pogledat
stara postava, gaasssss
nemoras razmisljat , zavalis se tam i gledas.
Transporter 3
ako su vam se svidjela prva dva nastavka, onda ce vam se i ovaj. Nastavak je malo losiji nego prijasni ali je gledljiv. Smeta mi zasto su uzeli tako ruznu zensku za takvu ulogu, ko da nema boljih. Jason statham briljira
7/10
Dinamo rules!!!
Pa nije mozda ruzna , al onak , neobicna je . Definitivno su ttrebali uzeti neku klasicniju zensku osobu.
ali film kao film .. jurnjava onim a8 .. pa one scene kad ga digne izmedju dva kamiona .. to je pravi film za pogledat. I Statham pravi za takav film . Bra-vo.
Reservoir Dogs - 6/10
..onako, prekinuli me par puta tokom filma pa sam pobrkao boje i tako to.
Babel - 9/10
Some sort of domino effect. Konfuzno, tri vremenske linije, tri priče, jedna puška
Amores Perros - 8/10
Some sort of domino effect. Konfuzno, tri vremenske linije, tri priče, jedan pas![]()
Seven Pounds - 9,5/10
:trnci:
Slumdog Millionaire - 7/10
Kul film, ali kao što rekoše previše je očit završetak.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Reservoir Dogs - takve filmove gledaš sam, tko god uleti u sobu u kojoj se vrši gledanje, biva odjeban u sekundi![]()
8/10, film je stvarno cista brutala, krvi koliko te volja hoce. Ocjena bi bila i veca da nije uvod onolko dosadan, mislio sam i presaltat film, kao dokumentarac, ali kasnije su scene predobre, jedino sto nekih nelogicnosti u filmu, u principu kamera je za 5, uzivis se kao da je stvarno... Svaka pohvala jedino taj pocetak.
In Bruges(2008) - odličan film, odlični Colin Farrell (dugo nisam pogledala neki film u kojem je Colin, ovdje je stvarno odličan)
film svakako pogledati
ocjena 9/10
The Curious Case of Benjamin Button- i tak, what the f..., neobična priča bla bla bla, ma ja skoro zaspala
il pak sam se trebala zamisliti nad prolaznošću života, da baš
mislim da je David Fincher mogao to i bolje, s obzirom na njegove prijašnje filmove
ocjena 7/10
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
Milijunaš s ulice 9/10 - sasvim solidan film, nazalost takavi su filmovi danas rijetkost
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Wall-E 9,5/10 simpa filmic,svida mi se![]()
Bolt
jedan lijep, simpatican animirani film. uzivao sam gledajuci ga.
9/10
Dinamo rules!!!
On nije toliko jako u tebe () - zanimljiv film . Nesto onak drugacije , neklasicno . Preporucujem pogledati , ali ocijeniti necu jer je to onak , il ti se svidja ili ne. Kraj mi je super .. dobri glumci .. dosta smijeha ..Pogledat u kinu definitivno
Taken
ja sam recimo tip osobe koja voli bond serijal . Ovo mi baca na tak neki film , ali loosije nekak. bejzikli film sam htio pogledati zbog Nje , a ispada da je vrlo malo ima . Izbor bed gajsa ja vrlo zanimljiv .
Pogledati : doma solo za prrekratit sat i pol.
daj ajde,film je bas osvjezenje..bond je za njega curica koja place i pije kolu zeru..ono ubi se,ne bi glumio takvog bonda ni da sam u orgijama u filmu...
a i hvala Bogu,kritike i ocjene za tejken su daleko bolje nego za bonda..
+gran torino:
klint je ko vino...![]()
8.5/10
Tražeći Stone's War, litvanski film koji je prema IMDB-u izašo prije 6. mjeseci, no nema ni traga ni glasa na netu, osim trailera, naletil sam na par uradaka slične tematike - mistične pizdarije povezane s 2. svijetskim ratom
Svi su bazirani na istoj ideji - grupa vojnika uleti u bunker, and then shit hits the fan
Outpost - 7/10 - vrsta govna koje uleti u ventilator: zombiji. Dobra gluma, dobra atmosfera (podsječa na Yantar iz Stalkera), bilo bi 8/10 da je malo razrađeniji kraj.
Deathwatch - 8/10 - vrsta govna koje uleti u ventilator: neidentificirano zlo. S obzirom na budžet, film je odličan. Atmosfera fronte i ,situacija u rovu je dobro prikazana (nije baš mjesto u kojem bi se štel naći :/), gluma i profili likova su odlični.
The Bunker - 6/10 - vrsta govna koje uleti u ventilator - nekakvo zlo, psiha. Uz budžet od milju i pol - dobar posao.
lol, pa da govno ne uleti u ventilator, likovi bi sjedili u bunkeru, igrali belu, lovice, skrivača po tunelima, možda i postali pre bliski te na kraju krepali od dosade ili gladi...kakaf bi to film bil?
![]()
haha Vert uvjek me nasmijes
Rendition- 8/10
Bookmarks