motam duhan Look Out
sivi west, a zna i koji put marlboro ferrari editon
motam duhan Look Out
dobar grah daleko se čuje
ja pušim Largo!!!
EDITH; Walter Wolf Lights... I i pol do dvije "škatulje" dnevno..
Zadnji uredio The Judge : 05-08-2008 u 16:25
Plavi Walter wolf...
reglec i strica zamotanog u kuruznicu
ak nemrem nać strica, onda dugi walter
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pusim bijeli marlboro,a pusio sam stvarno sve...od drine do davidofaMarlboro mi je jedini nekako ok,bijeli ili crveni,svejedno mi je...A znam smotat i duvan..."drum"
![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Filter 160, ako nema onda crveni marlboro.
Zadnji uredio foxy001 : 07-01-2009 u 19:11 Razlog: Naslov
Veži konja gdje Aga kaže, pa makar konj i krepo!!!
MacBaren Original Choice, prejeben duhan... Nema šanse da dođete negdje u kafić a da vas netko sa divljenjem ne upita šta to pušite!
Uf, moš si mislit kako ću se diviti nekom pušaču što puši. Ts!
ja jedva čekam da se počne primjenjivati zabrana pušenja u kafićima...
Napokon ću moć na cugu, a da kasnije ne smrdim ko da sam iz dimnjaka izašao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Marlboro crveni kutiju dnevno (20 kn x 365 dana = 7300.00 kn godišnje x 11 godina =80.300 kn popušio ,možda malo manje jer bi je nekad i jeftiniji) e svaka mi čast!!!!
Bolje proliti malo sa Perkinsom nego zaboraviti popiti sa Alzheimerom
Preferiram stalno Walter Wolf Blue i Walter Wolf Gold
Nekada Filter 160
Ali najbolje Walter Wolf Blue (klasika)
Kada odem u Bosnu pusim Paramount, LD White ili Long Classic
Pljuge koje nemogu smislit: Ronhill Light, Davidoff [sve]
I kada bas zelim uzivat i potrosit koju kunu vise onda Marlboro Crveni...
Inace nevolim light i ta slaba sranja...
Pusim 2 godine, premlad sam, ali navuko sam se na ta sranja u osnovnoj, i tak sam u inat roditeljima pusio, i na kraju sam presao na kutiju na dan...
ne pusim od ozuljka prosle godine,
pusio 2-3 kutije na dan....kasljao i iskasljavao kojekakve nakupine svako jutro po pola sata i vise...kako sam prestao toga vise nema....dobio 15kg ali sad to polako skidam...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
već 2 i pol godine bijeli Marlboro, počeo sam s njima i ne odustajem, meni osobno najfinije cigarete. jedino bolje od Marlboro lighta je Marlboro MX4 (ili ti ga marlboro medium) - nešta između bijelog i crvenog, da naravno nema u RH, to kad sam na skijanju obavezno nakupujem.
najgluplje mi je kad ekipa prek tjedna kupuje neku jeftinjaru al u subotu se mora pokazat i kupit marlboro, nema mi niš gore.
ne pušim puno. u prosjeku 5 do 10 cigareta dnevno, najčešće uz kavu. najgore je kad pijem jer onda mi ne gine cijela kutija (petak / subota / bilo koji drugi dan kad se idem zapit)
što se tiće zakona o nepušenju u bircevima iskreno jedva čekam, jer meni kao pušaču smeta kad izađem iz birca i srdim ko konj a di nebi nekom tko ne puši. ako u drugim zemljama nije problem valjda neće ni meni bit problem izač van zapalit i vratit se unutra na kavu. a i s tim zakonom će barem smanjiti broj novih pušača, teško da će netko zbog tog prestat pušit al bar klinci neće počinjat tak rano pušit ko što sam ja...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ooo, daaaa, debeli potpis na to.
iako sumnjam da ce zakon zazivit, ugostitelji su vrlo slozni u protivljenju tom zakonu, igraju na ustav i svasta nesto.. nisam bila niti svjesna koliko su ogorceni, i koliko je doduse i sam zakon manjkav dok nismo krenuli obilaziti sale za svatove. obzirom da imamo gro pusaca pitali smo i za pusenje, i svi su popljuvali zakon. najdebilnije je sto masa restorana recimo ima mogucnosti fizicki odijeliti nepusace od pusaca, no zakon im ni to ne dopusta, jer se u prostoru za pusace ne smije posluzivati niti jelo niti pice. sto ce rec, unutar restorana pusaci mogu dobit prostor za pusenje (ne moraju van) al ne smiju unijeti niti casu vode unutra. e to je vec debilno![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
lucky strike ili marlboro!! sve zavisi jer ovaj 10 kn a ovaj 13!!! laky je zakon!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
nije 12 nego ti je 12,40kn(3,10km) ta je cjena u dučanima,barem kad kupuješ znaš koji kupuješ.dok kod onih što se deru cigare cigare kupiješ škart robu...neznam malboro iz niša...kod njih je 70-80kn!!nisam siguran!!!
Ja kad odem do Neuma (ponekad),i posto pusim plavi Walter wolf,kupim si uvijek jednu kutiju crvenog Marlbora,cisto iz zajebancije,tako da znam sta je sta. @ kova sb: Zapali Crvenog kojeg ces kupit u Hrvatskoj,pa zapali bosanskog,pa ces vidjet koje smeće vam prodaju. Kad se već truješ,truj se kvalitetno. Sad smo dosli do one jedne kutije sto ja znam kupit. Kupim samo jednu,jer se izubijam i nasmrdim ko kreten sa dvije,a snaga mi ne igra ulogu jer dimim plavi walter vec 4 godine... Cigare iz bosne su doslovno otrov (bar one koje ima za kupit u Neumu)... Ista takva je razlika izmedu Hrvatskih i oriđiđi Marlbora...![]()
Bookmarks