Uvijek kad ugasim mobitel i ponovo ga upalim moram ponovo tražiti mrežu manualno i prebaci mi na engleski jezik.U čemu je tu problem?
@xdavorinx: Zakljucan je, moze se otkljucati, ali ne besplatno...
Sto se tice teme jos nista (ali nisam puno ni trazio, a jos nisam pokusavao editirati, posto sad nemam previse vremena)...
EDIT:
Malo sam uzeo vremena da pogledam za te teme... Uglavnom na netu nema tema za T303, samo za mobitele iste velicine ekrana, npr za R300.
Sto se tice samog prckanja po fileovima, nije dalo predobre rezultate...
Ali sada jedna dobra vjest... Izasao je novi SE Themes Creator (verzija 3.32) koji podrzava T303, mozete ga skinuti ovdje...
I dvije teme koje su konvertirane/napravljene s tim programom:
Titanium.thm
Walkman.thm
Zadnji uredio ravilov : 21-01-2009 u 14:23
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Uvijek kad ugasim mobitel i ponovo ga upalim moram ponovo tražiti mrežu manualno i prebaci mi na engleski jezik.U čemu je tu problem?
Probaj updateati preko SEUS-a, ako ne uspije popraviti onda servis...
Meni to nikad ne radi...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
ne. ostaju ti jezici koje si imao i prije update-a
iPhone 5s 16 GB
Ostaju jezici, ali ti se sve izbrise (poruke, imenik, teme...), mobitel je prazan kao da si ga tek kupio.
Ja sam napravio update cim sam ga kupio, i ima noviju inacicu software-a...
Philip B. Crosby
Evo, došo je i meni jedan primjerak u ruke, za 100kn i nije tolko loš mobitel
Največa mana bi bila tih 8 mb ili zapravo ne postojanje utora za kartice... također su malo glupo napravili za slušalice, jer nemogu ubost bilo koje kao recimo u nokiju. Zvučnik je tosta tiši nego na 6120 classic koju isto koristim, ekran je prilično zrnast i zamara oči...
Sviđa mi se kvaliteta izrade, malenih je dimenzija, ništa ne škripi, možda mala zamjerka tipkicama meni i c jer zahtjevaju dosta jači pritisak i one male kromirane funkcijsek tipke su malo presitne...
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
Ima raznih adaptera za 3,5 mm slušalice, od jeftinih samo adaptera za 30 kn, do slušalica, original Sony Ericssonovih, koje se kreću između 130 do ~500 kn.također su malo glupo napravili za slušalice, jer nemogu ubost bilo koje kao recimo u nokiju
Ubacio novi softver i još uvijek mi kad ga ugasim i upalim nema mreže nego moram u opcijama pokrenuti manualno![]()
@Vepar: Pogledaj si ovdje postavke:
Menu -> Settings -> Connectivity -> Mobile networks -> Search mode -> Automatic
ili hrv:
Izbornik -> Podešenja - > Povezivanje -> Mobilne mreže -> Način traženja -> Automatski
A moze jos biti da je do Tele2 zbog roaminga...
Philip B. Crosby
Prebacio sam na automatsko i opet se dogodila zanimljiva stvar.Kad sam ga ugasio i upalio,odmah je registrirao mrežu,ali kad sam ga ponovo ugasio i upalio opet sam morao manualno.Možda je problem operater!?
Meni se to zna nekad dogoditi kad je signal jako slab (u podrumima velikih zgrada), ali uglavnom se automatski spaja (govorim o Tele2 u Zagrebu)...
Uglavnom mislim da nije do mobitela, prije ce biti da je do same mreze...
Philip B. Crosby
@n00b
Da li se nakon updatea vanjski zvucnik jace cuje prilikom ragovara?
hvala bok
Ne bi trebao, možda malo jače, ali sumnjam da puno. To bi se moglo rješiti drugim acoustic driverima, kojih nažalost za T303 nema niti se mogu ubaciti.
Ja nisam ništa primjetio.Meni je jačina zvuka ista.
E imam jedno pitanje. Imam 303 i kad pricam se dosta slabo cuje, a ne mogu nac gdje se to pojaca, jel može neko pomoc plz?
thx
joystick (d-pad) dok pricas pritisces prema gore
iPhone 5s 16 GB
@sasa g: Novim firmwareom nista posebno ne dobijes, neke sitne popravke i nesto je mijenjano u hr jeziku (ne pitaj me sto)...
Sa updateom nemas sto izgubiti u ovom slucaju, nego samo dobiti...
(Naravno gubis imenik i poruke koje ne snimis na karticu)
Philip B. Crosby
Hvala n00b
Hvala imatic -tako jednostavno a tolko muke....
bok
Zadnji uredio sasa g : 30-01-2009 u 00:38
Kako to mislis ostecena? To ti javlja na neke koje si skinuo sa neta ili za ove moje dvije?
Ako ti javlja za konvertirane teme koje si konvertirao ca SE Themes Creator, onda te moram upozoriti da se moras puno zezati da prebacis jednu temu na format koji podrzava T303... Nazalost svakoj slici moras promjeniti velicinu i promjeniti neke boje, tj. skoro kao da radis potpuno novu temu, moras sve proci...
Philip B. Crosby
ja isto imam t303... tj. moja mama
kupljen u vip paketu.. i moram reci da je mobitel ok...
ali sam skužio da kada ima više mms poruka spremljeno
da može zblokirati kod otvaranja poruka...
zato uvijek briše mms poruke... kamera je isto loša...
čak je lošija od k510i... a po karakterisitkama ista.
Bookmarks