evo problem zašto se ja do sad nisam prebacio na tele 2 .. uzeo sam mob i tele 2 pretplatu čim je tele 2 došo 2 dan, i tu sam se gadno opeko , pokrivenost je bila više nego katastroflna i mislim da dosta ljudi neće prijeć jer sumnja u to da je tele 2 dobro pokrivena mreža. ja iskreno sumnjam samo u to nadu mi uljeva to što sad imaju ugovor sa t mobileom za repetitore . tako da sad se stara prebacuje sa vipa na tele2 pa cu vidit kak će to sve funkcionirat , ak bude dobro funkcioniralo onda se i ja prebacujem kad istekne ugovor.

najviše je ljudi na t mobileu , jer mažu oi sa povoljnostima . trebo bi tele 2 uvest isto ko i t mobile razne opcije poruka , poziva i podatkovne opcije, ali ono što je najvažnije bi trebali uvest i skupljanje bodova i popuste na bodove za mobitele itd. znam osobno par ljudi koji neće prijeć na tele 2 jer imaju dost bodova i dobivaju dost bodova godišnje tak da svake god dobiju 1000 kn popusta na novi mob.. to je velika stvar. stoga posejdon1 ili netko ko radi u tele 2 bi možda mogao takvo nešto predložit