Join Today
Zatvorena tema
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 70
    stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rap_boy Pregledaj post
    A jesi li ti čuo da se gubi garancija dekodiranjem, da ja nikad nisam dekodirao mob, dali sad kužiš????
    Hint: turboSIM

Prešao sam na Tele2 davnih dana jer mi je bilo dosta "cigančenja" (da izvinete na izrazu). Bio 7 god na Simpi - derali me u svakom pogledu. Proveo godinu dana na Vipu - nisam smio ni pomisliti pozvati nekoga npr na fiksni. Usprkos svim besplatnim porukama i razgovorima unutar mreže, nakon jednog poziva kojeg ti naplate 2-3kn/min ode tebi sva ta ušteđevina u klinac.

Na Teletu sam skoro 3 godine i živo me.. ne zanima kome sam skup.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilo bi nezahvalno reći da je tele2 bolji, jer mu fali podosta opcije koje imaju ova dva diva, no otkako tele2 koristi t-mobile mrežu, stvari su se pomakle još korak naprijed u korist tele2. a opet ovisi kako tko intepretira pridjev bolji.
    tele2 je trenutno najbolja opcija za mlađe korisnike, koji ne traže previše od mreže, jer cijenom ionako nemaju pravog konkurenta. iz iskustva znam da najveći broj onih koji prenose broj, prelazi iz VIP mreže, t-mobile je tu nešto manje zastupljen, ali nije imun na gubitak korisnika. dok god tele2 ne počne dobivati masovni priljev poslovnih korisnika, vip i t-mobile se vjerovatno neće pokušavati trgati za korisnicima nudeći niže cijene.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SE W20i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    10.172
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.172, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dokle god Tele2 ne počne reklamirati svoje poslovne tarife, neće ni početi dobivati poslovne korisnike.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran100 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Lumia 640 LTE
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.502
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao debeliz Pregledaj post
    Je ne prelazim iz razloga što večina ljudi ima t-mobile ili vip, i za mene je rješenje vrlo jednostavno. Na vipu imam uključenu opciju VIP0 i štedim, na t-mobile unlimited i štedim u odnosu na tele2.
    Hm, da, ali to pretpostavlja minimalno 150 kn mjesečno samo za te "besplatne" razgovore, bez obzira na količinu zvanja.... + uspostave poziva, + skupo zvanje Tele2, Tomata, fiksne mreže, inozemstva, + skuplji MMS, roaming, pa i internet, + nošenje dva mobitela i razmišljanje s kojeg se koga kada zove ili šalju poruke itd itd...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U smislu poziva i poruka, Tele2 je najpovoljniji i nijedan T-mobilovac ili Vipovac me ne moze uvjerit u suprotno. Imao sam Vipnet, i to medju prvima sa Nokijom 3210 , koristio Easy tarifu 0,91 lipa/min, no dosao je Tele2 sa 0,49 lipa/min, trebam li reci zasto sam na Tele2?

Tele2 nema naprednih funkcija, niti je to takav operater, iako su krenuli i sa mobilnim internetom. no racuni su mi se doslovno prepolovili , zasto su ljudi na drugim operaterima? valjda vole davati vise love .

Tko mi ponudi manje od 0,49 lipa/min prema svim mrezama, idem njemu, do tada, Tele2 je cisto ok!

p.s. za podatkovnu tarifu imam Vip vodafon mobile, ali planiram i tu preci na Tele2.

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Mar 2008
    Operater
    Vip i Telenor
    Bodovi
    17.875
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.875, Nivo: 32
    Bodovi: 17.875, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hrc777 Pregledaj post
    Dokle god Tele2 ne počne reklamirati svoje poslovne tarife, neće ni početi dobivati poslovne korisnike.
    E,upravo to. Ne nude nikakve opcije, kombinacija tarifa i opcija, poslovne klubove i slićno. Ja na vipu sa svoje ćetri linije (bussnis 200 + VPN) uvijek se za nešto ogrebem, telefon, besplatne minute, opcije za 0 kuna...

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istina, tko ponudi manju cijenu poziva od 0,49 ja mu odmah prenesem broj! Zvao se T-šljam, T-mobajl, Vip, Kikiriki ili kako god! Zar nije to prosiječnom korisniku najbitnije? Da ima što jeftinije poruke i što jeftinije pozive. Tu i tamo je poželjan i internet (nešto malo interneta). Vjerujem kako Tele2 udovoljava potrebama prosječnog korisnika, zar ne!? Ima jeftine pozive, jeftine poruke,jeftin internet! Signal je odličan - kome ne valja Tele2 signal, ručne postavke i izabere T-mobile signal i sve radi odlično! A poslovni korisnici su vjerujem zasebna kategorija! Kad netko troši par tisuća kuna mjesečno T-mobile ili bilo tko da je operater trebali bi mu dijeliti šakom i kapom mobitele,televizore,plaćat ručkove,slat ogrtače i što već ne... Zar nije tako!? Uostalom firma plaća...sve to ide u trošak poslovanja!
    Evo jedan primjer T-mobile ugovora: djevojka kupila u T-mobile pretplati na 2 godine mobitel. Tarifa 150. Nakon 3 mj prenijela na tarifu 60. Jedva je čekala dan kada će joj isteći ugovor. Već je zadnjih godinu dana plaćala po 60 kn a imala Tele2 broj, a tih 60 kn potroši za par poruka i 3-4 poziva...Uglanom sva sretna došla raskinuti ugovor. Da bi ju tamo nagovarali o odličnoj ponudi ako potpiše na još 2 godine.Drži nedaj i nagovore ju zato što je dobila Nokiu N70 za 200kn, što nije mala stvar. I nedugo zatim se opet pokajala, i sada više nikada neće na t-mobile a kamoli vip. Razlog je taj što je tu bilo 16 nepravilnosti i žalbi jer su joj krivo rekli za internet, pa nemože isključit mora toliko i toliko biti...pa ju zovu ljudi u svako doba dana i noći sa svih strana svijeta-zato jer njezin 6-teroznamenkasti broj se može dobiti i sa 7. znamenkom (znači, na broj doda se npr. br 3 i opet joj zvoni mobitel, doda se 9, zvoni mob...) A broj je valjda sličan nekom poslovnom broj 099 pa zato zovu neki ljudi...Pa šalju poruke da je tata joj umro, sućut izražavaju... Valjda je broj bio prije 2 god nečiji, izvješća od ZABE stižu o računu... I naravno, svaki mjesec 150 kn puta 24 mj. Zar nije bolje da je kupila mobitel u slobodnoj prodaji, platila ga 2-3 000 kn??? I tih 150 kn pretplate koje može potrošiti, to je jako malo poruka i malo minuta. Za taj novac može se otprilike ako ne duplo a onda najmanje 3x više minuta pričati i poslati poruka. Kada je 1min=1,20kn. Na tele2 je dovoljno biti na tarifi 50 i to je ta količina poruka i poziva!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je ova ekskluzivna ponuda LG KP500 Coockie odlican potez za Tele2. Citam kako se masa ljudi "pali" na njega jer je dovoljno jeftin a podsjeca na prestizni iPhone. I dobro je (po Tele2 naravno ) sto se jos ne moze otkljucati.
    Ovakvim akcijama bi mogli dosta kupaca navuci a kad ovi uvide da im potrosnja dovoljno mala da se i odluce ostati na Tele2.
    Ovdje se moze povuci paralela sa ovim akcijama sto ih daju t-mobile i VIP kad daju mobitel za 1kn (ili N70 za 200kn ) uz 'samo' 24mjesecni ugovor

Datum registracije
    Dec 2006
    Operater
    tele2
    Bodovi
    12.418
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.418, Nivo: 26
    Bodovi: 12.418, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav ovom pitanju i kompletnoj diskusiji o ovoj temi!
    isto ovakvo pitanje bilo je postavljeno na okruglim stolovima u samom vrhu uprave tele2.
    pitanje zbog čega, iako smo najpovoljniji u razgovorima ,ljudi i dalje ostaju na svojim mrežama?.Nekakvog univerzalnog odgovora nema,stječe se dojam da je dosta ljudi još uvijek nedovoljno informirano o samoj cijeni razgovora koju plaćaju.Sa druge strane tu su i neke stereotipne navike,nedomica,nepovjerenje u nešto novo i slično ,osobno sam mišljenja da još uvijek većina ljudi ne kontrolira svoje troškove ,ili ne razmišljaju o tim troškovima kao bitnim i njima problematičnim za svakodnevno funkcioniranje.dani koji su pred nama svakako će jedan dio ljudi primorati i na razmišljanje o smanjenju određenih troškova,pojedinci će mobilne račune i potrošnju ostaviti vjerovatno za kraj,ali većina će se ipak pokušati prilagoditi nastaloj situaciji i okrenuti se povoljnijoj komunikaciji ,a u ovom trenutku tele2 je kvalitetno riješenje.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gle, Posejdon1, ja sam se opekao na sva tri operatera.
    T-Mobile i VIP ne želim komentirati jer bezveze trošim riječi.
    Tele2 me je neugodno iznenadio. Prvo su ponudili one mukte poruke i mukte razgovore unutar Tele2 mreže. Ja sam se duže opirao uključivanju te tarife jer sam bio na Tarifi39, onoj prvoj, koja mi je bila čisto OK.
    E, sada prije neki dan su mi ukinuli Xmass tarifu i mukte poruke i, vratili me, na, neš vjerovati-na Knock out tarifu iako mi TA TARIFA NIKADA NIJE BILA AKTIVIRANA! Dakle, prešao sam s Tarife39 na Promo knock-out.
    E, jbg, mislim da T2 sam sebi skače u usta pošto je nedefiniran. Kakva je to tarifa "zauvijek" ako su mi sada nametnuli KO tarifu na koju službeno nikada nisam prešao.
    Za sada ostajem na dvjema mrežama-VIPnet kao primarnoj i T2 kao drugoj mreži.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se, vrlo dobra tema Ja sam prije nešto više od godinu dana prešao sa vipa i zaista se preporodio I mogu reći da mi stvarno nisu jasni ljudi koji kukaju, a ne žele ništa promijeniti... Shvaćao bih još da se mora mjenjati broj, tj da se mora uzimati novi broj, ali sada kad se može prebaciti u drugu mrežu a da ti broj ostane isti, mislim da stvarno nema razloga barem ne pokušati

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    HTC Wildfire,Sa SGH P510
    Operater
    Tele2 , vip
    Bodovi
    8.723
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.723, Nivo: 22
    Bodovi: 8.723, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni je danas napokon dozvoljen prijenos. nakon kaj mi zena koristi tele2 dva-tri mjeseca, racun joj se smanjil za jedno 40%. prvo sam nju prebacil da vidim kak sljaka sve skupa i da vidim ustedu i nakon kaj sam zakljucil da sve radi ko na t-mobile( bar njoj sve radi), jedino su racuni manji, prebacil sam i sebe. koristil sam tu i tam bla bla broj, ali prema tome nisam mogel nista zakljuciti.
    a kaj se tice ostlih u familiji, svi su na t-mobileu. razlozi su svi koji su u gornjim postovima navedeni. moram sazvati okrugli stol sa svima i lijepo im objasnit kak se moze ustedjeti.

p.s. kad ponude veci paket od 10 mb, mislim da ce onda malo vise ljudi krenuti na telica
    Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao debeliz Pregledaj post
    Je ne prelazim iz razloga što večina ljudi ima t-mobile ili vip, i za mene je rješenje vrlo jednostavno. Na vipu imam uključenu opciju VIP0 i štedim, na t-mobile unlimited i štedim u odnosu na tele2.
    na vipu samo tu opciju placas 60kn, na tmobile samo unlimited placas 100kn, znaci 160kn bacis u vjetar...
    tele2 dorina ima isto besplatno prema svima iz dorine, a ne placas apsolutno nista osim uspostave poziva..
    i ad bi svi imali tele2 dorina broj usteda bi bila maximalna i povoljnije e ne moze razgovarat.. za ostalo si sa strane kupis knokout ak moras pricat na fiksnu il druge mreze ponekad.. al jeb*ga kad bi svi htjeli prec na tele2..

problem je, sto je vecina ljudi u hrvatskoj glupa, zato i placamo sve skupo, cijeli zivot u hrvatskoj je skup, negdje bi polomili noge nekom da poskupi benzin za 20lipa, tu je ljudima svejedno kolko se placa sta...
    uf da tele2 ia iphone pa pun q ljudi bi presli an pretplate, kod nas se gleda koj mobitel oces kupit, sto jeftinije mobitel nađes i onda prema tome biras mrezu.. zalosno al eto, ljudi daju pun q za mobitel koj im sluzi za ukras i krpaju mjesecno za racun ili bon..
    druga stvar je sto ne mozes protiv mase, kako nagovorit sve da pređu na nesto jeftino, jednostavno ne moguce, da je moguce i druge stvari bi bile bolje i jeftinije..
    trece, ak su svi zatucani, i samo ti promjenis broj, ko ce te zvat na taj broj ako im vise nije 1.5kn/min nego 3/min, je nije tvoj problem, al ti isti ce te rijeđe zvat jer je njima do mobitela i da krpaju za racun...
    nekog jednostavno boli đon i ne zeli mjenjat broj, inace mjenjo bi mrezu al ne nebi prebacivo broj, jer nema mi debilnije stvari ako nekog zovem na 091/098 a placam poziv trostruko vise jer je to ustvari 095...rađe broj promjenim i gotova stvar..

ima hrpa razloga zasto se ljudi ne zele prebacit, a najveca je zaluđenost za mobitelima i potpisivanja pretplata..

zato koristim 098 i 095.. samo par ljudi iz imenika koristi 091 pa me za to zaboli đon, pa 098 koristim da mene zovu, a ja zovem sa 095... i zahvalan sam svim koji smo se slozili i nabavili tele2 dorina kartice, a to je dovoljan broj ljudi u mojem slucaju koje cesto zovem, i svi međusobno pricamo samo za 0.25kn/poziv... i usteda je jakoo velika..
    blazen bio tele2 iskljucivo sa dorina tarifom kojoj nema konkurencije... nadam se da ce trajat zauvijek kako kazu i nema vise prevelikih racuna...
    bio nekad oglas...

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SE W20i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    10.172
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao posjedon1 Pregledaj post
    dani koji su pred nama svakako će jedan dio ljudi primorati i na razmišljanje o smanjenju određenih troškova,pojedinci će mobilne račune i potrošnju ostaviti vjerovatno za kraj,ali većina će se ipak pokušati prilagoditi nastaloj situaciji i okrenuti se povoljnijoj komunikaciji ,a u ovom trenutku tele2 je kvalitetno riješenje.
    Onda je vrijeme da se više posvetite tvrtkama, jer one su te koje će prve morati kresati troškove.

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    HTC EVO 3D
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    9.871
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.871, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo problem zašto se ja do sad nisam prebacio na tele 2 .. uzeo sam mob i tele 2 pretplatu čim je tele 2 došo 2 dan, i tu sam se gadno opeko , pokrivenost je bila više nego katastroflna i mislim da dosta ljudi neće prijeć jer sumnja u to da je tele 2 dobro pokrivena mreža. ja iskreno sumnjam samo u to nadu mi uljeva to što sad imaju ugovor sa t mobileom za repetitore . tako da sad se stara prebacuje sa vipa na tele2 pa cu vidit kak će to sve funkcionirat , ak bude dobro funkcioniralo onda se i ja prebacujem kad istekne ugovor.

najviše je ljudi na t mobileu , jer mažu oi sa povoljnostima . trebo bi tele 2 uvest isto ko i t mobile razne opcije poruka , poziva i podatkovne opcije, ali ono što je najvažnije bi trebali uvest i skupljanje bodova i popuste na bodove za mobitele itd. znam osobno par ljudi koji neće prijeć na tele 2 jer imaju dost bodova i dobivaju dost bodova godišnje tak da svake god dobiju 1000 kn popusta na novi mob.. to je velika stvar. stoga posejdon1 ili netko ko radi u tele 2 bi možda mogao takvo nešto predložit

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao daci Pregledaj post
    najviše je ljudi na t mobileu , jer mažu oi sa povoljnostima . trebo bi tele 2 uvest isto ko i t mobile razne opcije poruka , poziva i podatkovne opcije, ali ono što je najvažnije bi trebali uvest i skupljanje bodova i popuste na bodove za mobitele itd. znam osobno par ljudi koji neće prijeć na tele 2 jer imaju dost bodova i dobivaju dost bodova godišnje tak da svake god dobiju 1000 kn popusta na novi mob.. to je velika stvar. stoga posejdon1 ili netko ko radi u tele 2 bi možda mogao takvo nešto predložit
    Taj kome je bitniji popust na mob nego to što plaća poziv u drugu mrežu 2,50kn umjesto 0,49kn nikad neće prijeći na tele2... Hrvati su jednostavno ovce, uvijek je sve preskupo, ali dok se ukaže prilika za uštedu, odgovor je "ne, hvala..." Nevjerojatno je da na cijelom simpinom i vipme cjeniku nema ni jedne stavke koja je povoljnija od knock-outa (osim sms-a unutar mreže na vipu i jednog friends broja, razlika je 10-tak lipa), a ljudi i dalje plaćaju. Da se tako nešto dogodi u nekoj normalnijoj državi t-mobile i vip bi izgubili polovicu korisnika na prepaidu u ovom razdoblju od 3 i pol godine kolko je tele2 kod nas.
    Zadnji uredio ojpi : 18-02-2009 u 02:07

Veteran100 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Lumia 640 LTE
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.502
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad se pojavio Tele2, većina kvazi-faca ga je ismijavala, ali sada mi se čini da je baš u zadnje vrijeme dosta ljudi prešlo na Tele2 - meni je u imeniku broj kontakata na Tele2 narastao na vrtoglavih 32...

Mislim da je recept jak marketing + munjevite akcije s dobrim aparatima, ali naravski, to košta...

Isto tako, bitno je i pokrivanje cijele Hrvatske vlastitim signalom, tako da se konačno prestane govoriti o njima kao o nekakvoj parazitskoj mreži, jer to prema koncesiji ovdje nije njihova misija...

Ipak, primjećujem taktiziranje s njihove strane... Čekaju povećanje broja korisnika pa onda nešto investiraju, i tako u krug...

Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    Huawei P30 pro
    Operater
    Beeline, Bonbon
    Godina
    53
    Bodovi
    11.348
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.348, Nivo: 25
    Bodovi: 11.348, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    danas vise ne mozes biti siguran tko je na kojoj mrezi...imam prijatelja koji je presao na tele2 s vipovim brojem i oderalo me za razgovor jer nisam znao da je migrirao tamo...
    Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kazakhstanac Pregledaj post
    danas vise ne mozes biti siguran tko je na kojoj mrezi...imam prijatelja koji je presao na tele2 s vipovim brojem i oderalo me za razgovor jer nisam znao da je migrirao tamo...
    Zato ti je na Tele2 i Knock out tarifi tako svejedno tko je na kojoj mreži i je li u pitanju mobilna ili fiksna mreža, jer je cijena poziva jednaka. Dok ostali vipovci i simpaši neće ni znati u koju mrežu zovu kada više ne postoji upozorenje da je korisnik prenio broj u drugu mrežu.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zasto nece predju:
    1.indifernetnost
    2.zakljucan mobitel
    3.osjecaj da si u eliti kad si u vipu i t-comu

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    HTC EVO 3D
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    9.871
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi Pregledaj post
    Taj kome je bitniji popust na mob nego to što plaća poziv u drugu mrežu 2,50kn umjesto 0,49kn nikad neće prijeći na tele2... Hrvati su jednostavno ovce, uvijek je sve preskupo, ali dok se ukaže prilika za uštedu, odgovor je "ne, hvala..." Nevjerojatno je da na cijelom simpinom i vipme cjeniku nema ni jedne stavke koja je povoljnija od knock-outa (osim sms-a unutar mreže na vipu i jednog friends broja, razlika je 10-tak lipa), a ljudi i dalje plaćaju. Da se tako nešto dogodi u nekoj normalnijoj državi t-mobile i vip bi izgubili polovicu korisnika na prepaidu u ovom razdoblju od 3 i pol godine kolko je tele2 kod nas.
    a gle budimo realni , većina ljudi će uzet neki povoljan mobitel (bitno da on ima fancy mob) nego da ima jeftinije razgovore . privuku te aparati i onda uzmeš i kažeš , a kaj sad budem manje zvao i bok. to je mentalitet kod nas. bitnije je imat skuplji mob i i skuplje prićat nego jeftiniji mob i jeftinije pričat. prije tele 2 nije imo nikakvu ponudu , to su bili uglavnom mobovi za koje ja kažem da su za jednokratnu uporabu , ali eto sad su se popravili što se tiče toga (ne u potpunosti jer i dalje briju na neke motorule za koje ja osobno mislim da nitko više ne kupuje)

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a gle budimo realni , većina ljudi će uzet neki povoljan mobitel (bitno da on ima fancy mob) nego da ima jeftinije razgovore . privuku te aparati i onda uzmeš i kažeš , a kaj sad budem manje zvao i bok. to je mentalitet kod nas. bitnije je imat skuplji mob i i skuplje prićat nego jeftiniji mob i jeftinije pričat. prije tele 2 nije imo nikakvu ponudu , to su bili uglavnom mobovi za koje ja kažem da su za jednokratnu uporabu , ali eto sad su se popravili što se tiče toga (ne u potpunosti jer i dalje briju na neke motorule za koje ja osobno mislim da nitko više ne kupuje)
    Tele2 ima ponudu mobitela kao T-Mobile i VIP, umanjenu za Blackberryje i nekakve high-end poslovne uređaje. Jedino čime su ovo dvoje u prednosti nad Tele2 kod kupovine su ti plus bodovi koje možeš mijenjati za novi uređaj kod produženja ugovora. I to je taj krug iz kojeg ljudi ne žele/ne mogu izaći.

I ne znam gdje ti to vidiš tolike motorole u njihovoj ponudi, jer je zadnja ubačenua u ponudu davnih dana.

Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To s prijenosom broja je bila jedina stvar zbog koje sam ja odlagao potpuni prijelaz u Tele 2 . Prvo sam kupio broj , onak , sa strane , za drugi broj , al ubrzoi mi je dosadilo tegljanje dva mobitela sa sobom koda sam premijer ili tak netko , sta ce mi pobogu dva mobitela koda jedan nemre dovoljno zvonit. Kad su napravili to sa bezbolnim prijenosom broja , i jos maknuli onu porku "broj koji zovete je prebacen u drugu mrezu", potpuno sam presao na tele2 . I nsiam pozalio .. vjerujem da ljudi uglavnom iz neznanja ne prelaze , boje se signala slabog valjda (lol ) .. a ta fora sa zvanjem unutar mreze da zato nece prec mi je zesca . Tele2 ima tarifu di su svi pozivi 0.49 lipa . Pa pobogu , koda je bitno tko je na kojoj mrezi , mozes jedini ti u gradu bit na teletu i dalje ce ti bit povoljnije od svih drugih.

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    HTC EVO 3D
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    9.871
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish Pregledaj post
    Tele2 ima ponudu mobitela kao T-Mobile i VIP, umanjenu za Blackberryje i nekakve high-end poslovne uređaje. Jedino čime su ovo dvoje u prednosti nad Tele2 kod kupovine su ti plus bodovi koje možeš mijenjati za novi uređaj kod produženja ugovora. I to je taj krug iz kojeg ljudi ne žele/ne mogu izaći.

I ne znam gdje ti to vidiš tolike motorole u njihovoj ponudi, jer je zadnja ubačenua u ponudu davnih dana.
    kažem sad imaju HD-a , xperiu, renoir , pixon itd... to cijenim , ali šta je je imaju malo previše ovih za 1 kunu mobitela , motoroli , lg-a , nokia. ono što im po meni jako fali je da uvedu nokie symbiane u ponudu , jer svi znamo koliko su poplarni , a tele 2 ih nema (2 ili 3 ) , nema ni jednu nokiu iz N serije za koje nemoram spominjat opće kolko su popularne među ljudima

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kažem sad imaju HD-a , xperiu, renoir , pixon itd... to cijenim , ali šta je je imaju malo previše ovih za 1 kunu mobitela , motoroli , lg-a , nokia. ono što im po meni jako fali je da uvedu nokie symbiane u ponudu , jer svi znamo koliko su poplarni , a tele 2 ih nema (2 ili 3 ) , nema ni jednu nokiu iz N serije za koje nemoram spominjat opće kolko su popularne među ljudima
    Symbiani su popularni među naprednijim korisnicima. Nemoj se zavaravati zašto što ekipa na ovom forumu brije na njih, jer je to ipak najmanji postotak korisnika mobilnih mreža.
    Što više jeftinih low i middle-end mobitela, to više korisnika na mreži.

Zatvorena tema
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 1
    Posljednji post: 24-07-2007, 00:24
  2. Ispalti li mi se prijeći sa N6630 na N3250?
    By Thunderhead in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 03-03-2007, 00:18
  3. Zašto nisam prešao/la na Tele2
    By Drug Mile in forum Tele 2
    Odgovora: 170
    Posljednji post: 31-08-2006, 21:26
  4. Info bazne stanice; Zašto nema kod TM i TELE2
    By mateob in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 09-07-2006, 12:25
  5. Ostati sa starim ili prijeći na novi mob?
    By khideg in forum Općenito
    Odgovora: 53
    Posljednji post: 12-06-2005, 18:34

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove