Join Today
Zatvorena tema
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikazujem rezultate 51 do 70 od 70
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    8.513
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.513, Nivo: 22
    Bodovi: 8.513, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imao sam tele2 knock out tarifu i malo sam trošio 50-70 kn mjesečno i onda sam prešo na T-lopova jer sam imao priliku dobiti LG Ku990 za 1kn i trošio sam 150 kn mjesečno i zato sam sad brže bolje opet prenjeo br. na tele2 i pokupovao sve one tele2 dorine. Ovim prmjerom jasno se vidi koliko su isplative te ponude od 1 kn za mobitele i ti svi bodovi, clubovi, ....

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao daci Pregledaj post
    a gle budimo realni , većina ljudi će uzet neki povoljan mobitel (bitno da on ima fancy mob) nego da ima jeftinije razgovore . privuku te aparati i onda uzmeš i kažeš , a kaj sad budem manje zvao i bok. to je mentalitet kod nas. bitnije je imat skuplji mob i i skuplje prićat nego jeftiniji mob i jeftinije pričat.
    tako nesto je i u cijelom drustvu... bitnije je da sjedis na kavi s fensi mobom, a u njemu sim prepaid s 0,23 kn na racunu

e sad, cini mi se da je tele2 super napravio posao s par ekskluzivnih modela (Cookie im je pun pogodak, kao i Renoir), a sad imaju podosta ok ponudu sto se tice i ostalih modela.

s druge strane, u ljudi je i dalje nekakva odbojnost jer je mozda netko bio prije 3 godine na tele2 pa nije bio zadovoljan pa misle da je to vjerojatno i dalje tako, ali mreza se razvila i to podosta. (s druge strane, neki drugi operateri tapkaju u mjestu )

veliki + im je i ideja o fransiznim tele2 centrima koji su vjerojatno i poboljsali svijest o brandu jer su u nas navikli na vip i t-mobile centre, a nepostojanje istih kod tele2 je stvaralo nepovjerenje (hrvati vole bljestavilo i ne pitaju za cijenu, cak i ako kasnije nece imati para za proizvod).

mislim da bi im nelos potez u blizoj/daljoj buducnosti bio i nekakav homebox, kao i prepaid broadband.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da ljudi ne prelaze jer misle da je sve to manje vise isto..i osim toga valjda imamo svi novaca! Pa zar nevrijedi ona:ak neznas sta valja-trazi sto je skupo...sto skuplje to bolje! Ko je vidio jeftine patike a da valjaku!?! Ja sam student,i pred kraj mjeseca trazim di je kruh 1kn jeftiniji,navecer ga kupujem npr u kauflandu kad je 50posto snizen,akcije 2+1 gratis i slicno..cim dobijem malo koju kunu vise od staraca neda mi se ic do kauflanda nego u najblizoj pekari dam 7kn.. Mislim da bi tele2 dobio vise korisnika kad bi igrao na inteligenciju i akcije davanja kuna na racun. Npr. sad je reklama ne zelis to skupo platiti,mi smo najjeftiniji,garantiramo! Pa jel negovori i t-lopov da je najjeftiniji.. Al da tele2 kaze nemoje biti glupi i placati 2,75kn za poziv na fiksni-kod nas kosta 0,49kn! Ili: zar nije kriza? Zasto onda placate 1,5kn po pozivu kad mozete 0,49kn? Ili: mi smo najjeftiniji! Ako nam ne vjerujete uplatite bon od 100kn a mi vam damo jos 100kn. Ljudi moraju vidjet cisto konkretno da ih varaju u vipu,da kazu pa i ja bih 100kn gratis. Pa nisam ja glup. Tele2 mora ljudima doslovno nacrtat da su jaaako jeftini! Npr. moj tata je stariji covjek,bio je alergican na mobitele,nije mogao smislit da ga netko ometa,a tek skupo!! Dok mu nisam donio mali LG u tele2 paketu,onaj preklopni,za 245kn-145 za prijenos broja. Sad stalno nosi mobitel,naucio stisnit ljestve pa da ugasi ton dok je na poslu. Koristan mu je kad u lov ide,50kn mu traje vise od 3mj. Cak se cudi ljudima koji nisu bla-bla..hehe.. Sad mu je mob odlicna stvar! A samo 150kn,2god garancija,7dana baterija traje-ak ne i vise..glasan,malen,praktican (javljanje-otklopi,za spustit slusalicu-zatvori mob!). Isto tako nisu htjeli fixni prenijet broj u vip homebox,dok im nisam nacrto da ce za 95kn pricau 500minuta,a ne 150. Da nema pretplate. Da tih 400kn nazad dobiju na racun odmah-sve.. I sada su presretni sto svakih 6mj samo 100kn uplate. Prije su svaki mj. 130-ak placali. A pricaju duplo vise-ranije su imali 180-ak min/mj a sad 300tinjak i to plate 60-ak kn. Ak nista ne pricaju nista neplate! A bila je reklama vipova na tv. Da bi ju uocili tek nakon sto sam ih nagovaro par tjedana-'pa to je ono sto sin prica,ajmo probat,mozda je u pravu'... Dakle,mi koji smo se uvjerili da je tele2 zakon moramo objasnit ljudima da je tele2 preeejeftin! Mi smo najbolji marketing!
    Zadnji uredio mlesic : 18-02-2009 u 20:55

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve je to okej, ali ne znam kako nisi primjetio trenutnu reklamu koja kaže: garantiramo uštedu i ako vam telefonski račun ne bude manji od trenutnog koji imate kod jednog od ostalih operatera, vraćamo iznos, bla, bla, bla... Isto tako i oni imaju hrpu opcija što se tiče besplatnih poziva i poruka za određenu svotu mjesečno.

Stoga, mislim da nije stvar u tome, već bih prije rekao u trenutnoj marteniškoj kampanji sa onim mafijašima koja je mnogima odbojna. Ja sam skroz indeferentan spram njih, jer mi reklama ništa ne znači, odnosno neću zbog loše reklame nešto ne kupiti.
    Rekao bih da nemaju uz te zajebantske reklame i one ozbiljnije i direktne. Poslovnjaci će jaaako teško se opredijeliti za jednu mobilnu mrežu koju reklamiraju neki "stand up" mafijaši. Mislim da je vrijeme da ih skinu s repertoara.

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Godina
    33
    Bodovi
    18.575
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.575, Nivo: 33
    Bodovi: 18.575, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bi se prebacio na tele2 ali imam lockan mob (na vip-u sam)...odnit ću ga jednog dana u unlockera da i to rijesim...
    Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Samsung S8Not,S8+,Symbian
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U Tele2 pretplati sam bio i bio razocaran sa njima,ne moze se sve sa cijenom razgovora postici.
    Gdje korisnik ima signal sa njihovog odasiljaca OK ali gdi dobijas milostinju od signala preko drugog operatera boze pomozi.
    Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
    Symbian & Windows Mobile

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bic1 Pregledaj post
    U Tele2 pretplati sam bio i bio razocaran sa njima,ne moze se sve sa cijenom razgovora postici.
    Gdje korisnik ima signal sa njihovog odasiljaca OK ali gdi dobijas milostinju od signala preko drugog operatera boze pomozi.
    Milostinju sa drugog operatera??? Pa isti je signal ko i na t-mobileu, o čem ti pričaš?

Veteran100 Experience Points10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Moto G
    Operater
    Bonbon
    Godina
    41
    Bodovi
    17.655
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.655, Nivo: 32
    Bodovi: 17.655, Nivo: 32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas u t-centru hvali mi žena Simpa MIX tarifu kako ima najpovoljnije pozive prema drugim mrežama i kaže samo 1,99kn!
    A ja kažem uf pa to je puno.
    Ona: A koju mrežu vi koristite?
    Ja: Tele 2
    Samo je slegla ramenima i ništa dalje. Izašao sam van.

(Da jedan sam od onih koji su tražili N5800 u Simpi a nisu našli)
    ....

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.566, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nije mi jasno što si ovime htio reći??

Jest da i meni zadnje vrijeme ne prabacuje na T-mobile signal; odnosno da ali mi piše da je samo za SOS pozive, ali to pripisujem mobitelu od 95 kn koji i nije neka stvar (iako je podešeno na automatsko traženje, ali ni s ručnim neće; neće ni provjeravati stanje na računu sa *130#, ...) pa to pripisujem mobitelu, jer mi je uvijek sve radilo više nego dobro i meni i mojima.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vjerovatno je do mobitela.. Meni je vec otkad na t-mobile signalu. Jednostavno je jaci i stabilniji,kokad i kvalitetniji. Dok tele2 šignal pobjegne,pa oslabi pa mi daje mob izbor mreže jer je nestalo signala.. S t-mobile nema problema nikakvih,kako u osijeku,tako i na selu-pa i u rubnim podrucjima BiH... Hehe,ovo im je fora:1,99kn. Ili vip 0,91kn - to se valjda odnosi na njih same,najjeftinije što su spustili cijene ikad... Neznam zašto ljudi imaju potrebu bit na t-mobile,vip? Možda svaraju ovisnost..!?

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a ne ne....gluposti...nemojmo lagati....gdje t2 nema signal tamo ima t-com...uostalom svak moze staviti mehanicki na t-com ,te gdje ima t-com tamo imas i ti....

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Nekakav Samsung
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    34.547
    Nivo
    45
    Bodovi: 34.547, Nivo: 45
    Bodovi: 34.547, Nivo: 45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...stvar je u tome da T2 nije fokusiran sa reklamama već nudi toga previše i ljudi se gube...
    Odnos prema poslovnim korisnicima im je u banani a znamo da to najviše novaca pridonosi svakom operateru...
    Maknimo na stranu postpaid korisnike koji su pretežno tu zbog jednostavnosti i nebrige samih o svojim financijama...
    Svi će operateri za sebe tvrditi da su jeftiniji jer je to već postala marketinška mantra - na vama je da to i popušite...
    Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja jučer razgovarao s oce u vezi prelaska... Ne znam da li sam ga uvjerio, ali on još uvijek mislim da im je signal u banani... i da zbgo toga neće na t2... Moja misija još nije gotova

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da smo to već utvrdili (bar ja) - Tele2 signal=T-mobile signal! Znači, koristiš nacionalni roaming i isto ti je kao i na T-mobile. E sad jedino jeli Vipov signal bolji od T-mobile!? To neznam... Čisti Tele2 signal mislim da je još jako loš, osim u Zagrebu ako se nevaram - tamo su nešto nadograđivali...pa se ni nemože izabrati drugi signal osim Tele2 (nek me ispravi netko iz zg ako sam u krivu).

Istina ponuda je nešto lošija kod Tele2, donedavno nisu ni internet paketiće imali, sada ajd imaju taj 10mb - nije bog zna što ali eto... Dok su vip i t-mobile tu na sceni koliko godina - 10-ak 15 godina. Pa bilo bi smiješno da Tele2 odmah preuzme SVE korisnike i da bolju ponudu od oba operatera zajedno... Treba vremena. Ali ipak, vide se pomaci...možda ne tako brzo kako bi mi htjeli ali eto... Valjda će i T2 shvatiti da postoje i poslovni korisnici, da vole kupovati puno skupih mobitela, da vole puno puno pričati za puno tisuća kuna...

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Galaxy S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    5.566
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Interesantno je da dosta ljudi još uvijek ne zna da se može prebaciti broj sa predbrojem; vjerovali ili ne. I to ne pričam o starijim ljudima, nego o mlađima.
    A puno njih je baš briga, jer ionako nikad nemaju love na računu, pa im je svejedno na kojoj su mreži

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mozda bi mogli biti inovativni i za uplatu bona od 50kn dati 20 free sms-ova, za 100kn 40 sms,...ili cak neke min. unutar mreze.
    Da malo pariraju ovoj Tomato ponudi od 50 min./sms svaki mjesec.

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    Mozda bi mogli biti inovativni i za uplatu bona od 50kn dati 20 free sms-ova, za 100kn 40 sms,...ili cak neke min. unutar mreze.
    Da malo pariraju ovoj Tomato ponudi od 50 min./sms svaki mjesec.
    Kao i ostali operateri i oni su imali takve promotivne ponude.

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish Pregledaj post
    Kao i ostali operateri i oni su imali takve promotivne ponude.
    Ali kao trajnu ponudu ne kao akciju. Ili npr. ako uplatis bonova u vrijednosti 150kn mjeseno imas opet 1000 sms taj mjesec (bez onih 25kn), tako bi naveli vise ljude da trose, a opet vidimo da se u Hr. i dalje najvise trose sms-ovi (bilo je neko istrazivanje prije neki dan).

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A VIP i T-Mobile kao nemaju takve promotivne akcije? Uostalom, zar da uz te cijene još i dijele hrpu gratis poruka i poziva? Točno ono što sam rekao, nikad dovoljno povoljno.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kako se u ovoj temi raspravlja sve ono što diskutiramo u 15-ak drugih tema, te kako ni sama Uprava TELE2 nema odgovor na ovo pitanje, da se ne vrtimo u krug, tema je zatvorena. O prednostima/manama, pokrivenosti, kvaliteti, brizi za korisnike i ostalo možete nastaviti u temama koje postoje u ovom podforumu gotovo otkako postoji i TELE2 u nas.

Zatvorena tema
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3

Slične teme

1. Odgovora: 1
    Posljednji post: 24-07-2007, 00:24
  2. Ispalti li mi se prijeći sa N6630 na N3250?
    By Thunderhead in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 03-03-2007, 00:18
  3. Zašto nisam prešao/la na Tele2
    By Drug Mile in forum Tele 2
    Odgovora: 170
    Posljednji post: 31-08-2006, 21:26
  4. Info bazne stanice; Zašto nema kod TM i TELE2
    By mateob in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 09-07-2006, 12:25
  5. Ostati sa starim ili prijeći na novi mob?
    By khideg in forum Općenito
    Odgovora: 53
    Posljednji post: 12-06-2005, 18:34

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove