e, moj smuc...
ovo ti nije trebalo
nemos u nas rvata doc i rec da ides na plesove, a ne zenis se, niti udajes.
odmah si metro getro sekso nesto ne normalno
![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
e, moj smuc...
ovo ti nije trebalo
nemos u nas rvata doc i rec da ides na plesove, a ne zenis se, niti udajes.
odmah si metro getro sekso nesto ne normalno
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
luna on topic previse oftopicaris....
Zašto metro? Pa kako će zbarit neku malu plavu u klubu ako joj gazi po nogama ko međed? Smuc, ne daj se. Da imam imalo koordinacije pokreta, također bih se upisao
balkanac, pa danas su svi mladi ono k'o neki metalci, rokeri i to, pa to se mora znat gazit po nogama, oni i plesu, onako, da se naguravaju, kapizdis?
nitko ti nece vise ono, becka skola, valcer, pa ti privuce stolac dok sjedas i takoto.
međedi se cijene danas. a sta's. nu, pitaj smogija. on ti to dobro zna
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
O, kewl, znači samo se obučem u crnjak, zarežem malo po zapešću, nabacim neku depra-duboku spiku, odem u neku krčmu tipa Močvare i prolaz mi je zagarantiran?![]()
...ccc, mladi...
Pa svrha odlaska u diskaće i ine proizvode slične djelatnosti je nanesti lakše tjelesne ozljede osobi suprotnog spola (osim ako nisi gore opisani meteroseksualac sa pogrešnom kombinacijom kromosoma) i onda toj istoj osobi po mogućnosti vani na parkiralištu davati umjetno disanje na francuski način...
Ja sad ispao nekakav ***** a?
Kukale su cure da ih je 15 a samo tri muska,pa smo mi kao slucajno dosli da one ne bi plesale same,i sad smo metro,getro,tetro i slicna izdanja homo seksualaca,iliti po našku gejeva... Blago meni...Da ste vidjeli curu s kojom sam sinoc plesao,pali biste na guzicu (kao i ja sinoc)...
EDIT: Koliko vas nosi majicu od Nirvane,Kurta kombajna i slicnih spodoba kad izade van?
...pa kad ti je odbojna - tijelo je samo iskazalo reakciju na suprotni spol...![]()
e, al ta ti samo oce plesat', ta ti je fina, nece ona, k'o ove iz mocvare, sto balkanac, dmi i ja pricamo, da ti odmah da na parkingu.
to prvo trebas zenit da da, kuzis.
zato i plese.
edit: kurt kombjan
me neeee
Kurt Kombajn LOL Imam majicu od Iron Maidena, ali ona je više nekako za po doma![]()
Bilo mi je bolje šutit,ili preformulirat neke rečenice,jer ste me rastrgali ko gladne hijene...
Sad cu se ja cut s Lunom,pa da pobrisemo sta mi se ne sviđa...
@ Balkanac: Imam i ja jednu s nekim kosturom i pise Fear of the dark (jedina pjesma koja mi se svida od njih...)![]()
...i onda je mrmot umotao čokoladu u celofan...
...o da vrijeme je za kahvu i pušing...
eek..
ode luna isprobavat vjencanice..
(zapravo vas lazem, idem kupit' majicu od ajron mejdena, vidim da ste svi kul, aja nisma kul jer je nemam)
...pa probaj crnu vjenčanicu sa zakovicama poderanu na strateškim mjestima uz obavezne marte - na svim slikam ćeš biti kul a i svi će se sjećati tog vjenčanja prije nego su mladenku odveli u Vrapće...![]()
Idem i ja s tobom Lunche
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
jesi li pomahnitao?! zar da me gledas dok se presetavam po salonu u gacama i grudnjaku?!
pa to je k'o da me gledas na plazi!!
ajme, ajme
![]()
...da mogao bi vidjeti grbu koju imaš na leđima te istetoviranog slovenca koji se penje ne istu uz neizostavno jodlanje...![]()
ma lako jos za grbu i slovenca, yebo tito, al za sumu striborovunije ljeto pa da je obrezujem, sta t' je?
edit: uf, sto volim autocenzuru
Dmi je terorist prve klase... Sad se i nje uvatio...![]()
đeste ljudi![]()
Bookmarks