došao doma...
@ luna
nisam ja birao, starci su birali, a i imali smo tu ponudu...
ja bi uzeo ili staforda ili dobermana kojeg smo već imali...![]()
A da jednostavno zamolis da je maknu?
EDIT:
JUPI! bbbrljo vise ne koristi ImageShack! :wee:![]()
Inace, ne znam, ne vidi se bas dobro na slici, a ja se ne kuzim previse u pasmine, ali meni taj cuko s tom njuskom vise izgleda ko prenarasao mis...
Which isn't bad, bas je fora.![]()
došao doma...
@ luna
nisam ja birao, starci su birali, a i imali smo tu ponudu...
ja bi uzeo ili staforda ili dobermana kojeg smo već imali...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
meni vise lici na one predhistorijske konje, zaboravih kako su se zvali. al bas takve njuske su imali. nda, nakon sto sam od soka izazvnog prepariranom mackom digla glavu, uvidjeh da su po zidovima imali one glave od jelena i tak to.. citav restoran uredjen u nekom lovacko - rustikalnom stilu.. vič iznt bed dok nema stuffed animals.. jbg, mrzim to.. fakat mrzim.. znam da sam ko klinka isla na izlet na brijune.. i tam imaju citav muzej preparirane zivine.. ja sam tjednima imala nocne more
EDIT: nu, evo tog praistorijskog njuskastog konja
EDIT II: idem zvalit jastuke. brljo, drz to dalje od parkica s malom djecom i pekinezerima i sve ce bit oukej. i dobro je dok niste uzeli onog zguzvanog sarpeja, oni navodno tak smrde da se nit drugi cucki ne zele druzit s njima. jednostavno su po kozi slicniji svinji nego psua lol
Zadnji uredio La_LuNa : 17-02-2009 u 02:51
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
evo stigao na posao i pijem caj..uskoro(za 5 min) moram poceti i raditi...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
noćna gotova,odoh aaa...
Mi6 Black
jutro...
uskoro na posao...
see ya...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ma neke pjesme su i OK, samo kaj sve manje zvuče na Prodigy... Colours mi je OK... previše tišine ima u pjesmama, a i ritam je več ižvakan... ali
Evo i mene, tu se cucki neki pojavljuju...ma maltezeri su zakon, s tim igraš nogomet ko luđak, a kaj je najbolje, ta lopta se uvijek vraća nazad
![]()
OT: trebo bi latinski učit, ali.... niš.
pusti latinski
idemo vježbati kaj...
...buš ti bum i ja....
baj d vej
dobar jutar
Mi6 Black
Jeeee!!!!!
20 000 postova!!!
Kak je ovo zakon!
Barem sam po nečemu zapamćen ovdje
@MASVA: sry, nisam te skužil...![]()
oh, lord....
sad cu ti ja pobrisat post zbog, ne znam, previse glittera na slici
pa ce moj bit dvajstiljaditi tu
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ahaha, koji frikovi
da, sjecam se tog s alienwareom, zato i velim da cu ti pobrisati post
jucer te ket s 'iljaditom stranicom, danas ti a dvajstiljaditim postom..
u, u, u, znate kaj??? moj post je prvi na 801oj stranici
![]()
ma to ti ovisi o postavkama, broj stranica ovisi o broju postova po stranici koje si namjestis u profilu.
deder, momce, daj men' malo svog slobodnog vremena?! imas ga i previse, vidim![]()
Kaj ti znači deder? Jesam to ja?
SLomili me ko psa danas na poslu... Mozda cu malo odspavat kasnije...
Upisao sam se u skolu plesa sinoc i bio na prvom satu...![]()
ne, on se udaje![]()
Ne, on se daje.![]()
rav, pa na isto ti dodje![]()
@ vas nekoliko: Ako vam ja dam,pa cete imat i za dva puta...
Tri frenda idu,pa su i mene povukli,a opet nije lose ni naucit plesat. Neke jednostavne plesove sam donekle znao,al sad idem u detalje da sve dovedem na zavidnu razinu...![]()
Korčulanski Tony Manero![]()
Bit će banova,već vidim...![]()
Bookmarks