a to je temperatura cega?
jel mi neko ovo može pojasnit -2 stupnja jel se nekak može sazna čija je to temp... btw komp mi cijeli dan radi
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
a to je temperatura cega?
Nekakve cudne temperature...Skini everest pa provjeri ponovno.
FORD FOCUS RS500
I like it!
Ili je greška u senzoru ili senzor ne postoji pa sam program izbacuje neku nepostojeću vrijednost.
Postoji i mogućnost da su priključci senzora zamijenjeni i da to uzrokuje pogrešan prikaz. Da bi se točnije moglo odgovoriti trebalo bi znati o kakvom se tipu senzora radi. Pod uvjetom da on uopće postoji na ploči.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma to je zato sto si u sibiru....![]()
Kao sto sljaka kaze... nepostojeci senzor... Onda taj program baci nesto svoje, a to ispadne velika glupost....
To bi koliko ja znam trebalo predstavljati temp u kucistu, ali to skoro nikad nije tocno, jer dosta maticnih uopce nema taj senzor... Ili pokazuje negativno ili preko 100C...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
uf da mi je znati šta držiš u tom kompu kad ti je potrebna ovakva temperatura![]()
jedino je da je nepostojeci senzor ili je se pokvario.To provjeri jel je takva temperatura naprosto nemoguca.Osam ako ne zivis na sibiru ili drzis pc u hladnjaku![]()
Najverojatnije senzor za tu vrijednost ne postoji a program to ne kuzi i eto ti bedastoce (prijavi bug)![]()
Skini everest,i on ce ti reci koji senzor imas,ako ga uopcee imas. Ako ne ide,onda stavi pivu unutra da se ladi...![]()
da se nekaj pokvarilo nebi reko to mi je novi komp...
a ovo s pivom cu probat pa javim rezultate
A KAJ SAD TI GLEDAS�
evo znam da vas je jako dugo mučilo od čega je temp -2 evo da vas riješim dileme da opet možete mirno spavati....
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks