dodao sam i novu verziju Nokia Maps-a u prvi post tako da možete instalirati... sve je isti postupak kao i prije..
Evo ja sam probao instalirant Nokia Maps v3.0.0302 na N78 ali ne radi mi sve sam instalirao kako je opisano na dotsisu ali kad pokrenem Nokia Maps nakon par sekundi samo se isključi.
Za sada mislim da cu i dalje koristit v2.0.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
dodao sam i novu verziju Nokia Maps-a u prvi post tako da možete instalirati... sve je isti postupak kao i prije..
★★★★★
Nokia N73 se nalazi na onom popisu, no nema GPS.
Znači da treba raditi, ali bez GPS-a?
EDIT: Zaboravio sam pitat, dali to šta skida sa računa?
Sinoć sam pokrenuo Nokia Maps (koji je bio u mobu), i kad otvorim samo siva slika i u sredini neki kvadratić. I dopustim da ide na internet, i za 5 sekundi mi skinulo sa računa 16 kn. Stvarno nemogu vjerovati, ovaj T-Mobile nije normalan...
Zadnji uredio GT-R : 14-02-2009 u 09:59
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
pa skida ti kad nemas integriran GPS u mobitelu nego se spajas preko t-mobajl interneta da bi mogo koristi.... ako imas instaliran nokia maps na mobitel to ne znaci automatski da ima GPS...
pitanje,
na kupljenom E66 sam dobio nokia maps...i jučer sam prvi put išao uključit navigaciju i isto me traži ko u prvom postu, tj nekakvo preuzimanje(downloadanje)...
to se plaća ili?
tenkju
e to ti ne znam, na N73 nisam instalirao Nokia Maps jer znam da nema GPS tak da nisam ni probavao... vjerojatno prije nego ti uopce prikaze kartu pita da se spojis na internet jer nemas integrirani GPS.. ako da, onda nista bez interneta... ali opet probaj spojit mob na komp i skinut Nokia Map Lader s nokijine stranice i ubaci kartu hrvatske, pa onda probaj.... ako te opet pita za spajanje a ne prikaze kartu onda sigurno treba internet konekcija
ja sam instalirao ovu trojku...i prilicno je bugana. Kartu Rijeke sam pregledavao, pola cesta nije oznaceno, neke ceste su nacrtane preko mora :S, moje selo u kojem su na prosloj verziji cak i slijepe ulice bile nacrtane, sad ni ne postoji....znam da pise da je beta verzija...ali ovo je previse bugova IMO. Vracam se na v2...
idemo probati da li ovo sljaka nov sam u ovom podrucju pa ce biti jos koje pitanje
I ovi kinezi su stvarno brzi evo za nekih 4h i dobio sam potpisanu app.
Imam mali problem. Uredaj je kupljen u Tmobilu i sad ne znam da li to uopce i treba signat ili je to sve vec signano.
U principu kad hocu uraditi
6.Zatim odaberite regiju naša je pod nazivom "Jugoistočna Europa i Balkan" i pritisnite "Uredu" izbaci mi Ažuriraj:
Povezati s internetom radi ažuriranja opcija kupnje? ja kliknem NE onda ide Inf. o kreditnoj kartici: Da biste omogućili opcije kupnje, pritisnite "Ažuriraj" i nista ja u redu i to je to.
Zelim samo reci da je lik od kojega sam kupio mob koristio navigaciju na tom telefonu ali mu je skidalo s racuna valjda nije iskljucio onu opciju i isao je dolje do splita i po ZG. Zbunjen sam sad totalno jel mi ispada malte ne da ja imam licenciranu nokia maps ili?!?!?!?
Ja ukucam dolje u onu traku gdje se upisuje mjesto do kojeg zelim Vukovarska 128 Osijek i on mi izbaci tamo neka tri mjesta ja kliknem na prvi i on kao krene Cekanje na GPS i trazi i trazi i trazi 10min i ja iskljucim a vidim da pokazuje mjesto pocetka starta kao Čepin ulicu odakle je lik od kojeg sam kupio mob tako da ispada da tu ustvari sve stima ne??
Da jos zelim reci da na mobu imam Licence.Manager.Pro.v6.17 pa ne znam ni sam nisam htio zamjeniti s Licence.Manager.Pro.v6.16 iako je receno da zamjenim.
Imam i racun i garanciju iz mobisa da odem do njih da oni provjere na neki nacin dal sve funkcionira?
EDIT:
Eo update iz Mobisa u principu smo nesto uspjeli pokreniti tako sto mi je on namjestio da se spojim na net preko VIP start opcije kojoj ja nisam davao da se spoji on kaze mora prvi put, ajde ja kazem neka je, oslo 10Kn i uspije on nas nac na navigaciji i pokaze nas u Rajsnerovoj ja kazem eto ga, i onda ukucu sjenjak i vozi tamo kad kifla nista ni da mrdne, kaze nemate vi instaliranu glasovnu navigaciju nemozemo nista, ja vise nista ne kontam?!?!?!
Zadnji uredio Šile : 18-02-2009 u 20:32
Ja mislim da ti je najbolje da hakiraš soft i ponoviš korake iz prvog posta i moralo bi radit.
Mislim da je u tome problem jer ako ti traži gps signal a ne nađe ga onda znači da nemaš licencu i ne dopušta ti rad gps-a tj. rad navigacije.
Vjerovatno je lik od kojeg si kupio mob imao licencu od 3mj i sve mu je radilo ok ali ona je vjerovatno istekla pa imaš problema.
Meni sve radi ok bez potrebe spajanja na net.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Imam licencu jos 200 i nesto dana tako da je to rijeseno, i navigacija radi samo mi treba 10min najmanje ako ne i vise da mi se spoji ne znam da li je svima tako ili?
Jel ja kad sjednem u auto i ukljucim navigaciju ocekujem da se spoji dok upalim svijetla, zavezem pojas, isparkiram se i ajmo ali kifla on jos trazi, ****** ja krenem vozit ocekivajuci da ce sad samo sto nije, ali opet kifla dodem ja do posla a on jos trazi gpsove. I onda ne znam ni sam samo odjedamput se spoji nakon 10 i vise minuta, jel to mora tako i jel tako svima???
Zasto uvijek mi pise nema rute kad pokrenem voznju, poludit cu vise od toga, molim pomoc, jednostavno nece navodit
Zadnji uredio matija1991 : 23-02-2009 u 23:54
Zanima je dali je itko uspio instalirat to na Samsunga innov8??? uspio sam stavit verziju 1 ali v2 mi napise error, update error i nece :S.....zna netko???
evo ovako radi se o noki 6220 clasic koja je kupljena u t-mobile kad je bila akcija godinu dana besplatne navigacije....
ja nekad odem da koristim nokiu maps i pogledam na račun vidim fali mi nešto love.....pa ako su rekli da je besplatna navigacija što mi onda uzima novce......
a isto mi novce uzima kada koristim GPS podaci!!!
hvala!!!
izvinjavam se moderatoru ako sam možda pogriješio.......
hvala...........
P0ozz,
pa kada otvaraš nokia maps onda te pita da li se žliš spojiti na mrežu ili ne, bar je tako na mojoj E71. Možeš koristiti navigaciju i bez da si spojen na mrežu.
@kova_sb: besplatna u smislu da nemoraš plaćati karte! a one dođu podosta. Oni su mislili na to kad su rekli da je navigacija besplatna.
A ako nećeš da ti se spaja na net, onda u postavkama isključi A-GPS (pogledaj si po sticky temama kako se to isključuje) i u postavkama Nokia mapsa namjesti da ti se ne spaja na net
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa pa kad idem na to da koristim mene pita hoću da se spojim ili ne.....
dali ima na formu objašnjeno kako se to isključuje..........
hvala
.....neznam di mi stoji nokia maps...jer sam pretražio cjeli mob i nigdje......
jel da odem u izborniku pd karte!!
onda ga nemaš, ili...
probaj Menu - GPS i unutra bi ti se trebao nalaziti
ili Menu - Applications
HC4L
Upališ navigaciju =>opcije=> postavke => ekstra => veza mreže => ne odobriti
jel to normalno da se ne moze ili da se jedva spoji na satelit ako sjednem u auto i krenem voziti i onda tek aktiviram app.
Imam problema sa instalacijom
Sve sam instalirao kako pise u uvodnom postu i na mobu sa mobilesingerom sam singo Nokia.Maps.v2.0.2602.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.C racked-illusion i kada ga pokusam instalirati pise da nije moguca instalacija zasticenog programa iz nepouzdanog izvora. i dalje od toga ne ide.
imam OPDA certifikat i key
Help
KISI KISI
Probaj ovo.
Odi u Meni->Aplikacije->Upr.Progr.->Postavke->Instalacija softvera->SVE, te Online provj. potvrde-> ISKLJUCENO.
Ja sam si tak narihto postavke i onda mi se instalirao Nokia.Maps.v2.0.2602
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks