Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 12 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 201 do 225 od 287
    Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registeredVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.543, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odmah da kažem kako je ovo malo offtopic, ali negdje sam morao to napisati. Riknula mi slušalica na E51 i naravno pod garancijom odnesem u OS Mobis i šalju je za ZG. Vraća se nakon tjedan dana sa novim softom i novom slušalicom. Samo što sam je uzeo i izašao van , odmah sam se vratio jer su mi slomili kućište. Pored IC porta kod pritezanja vijka su presilili i puklo je kućište. Odmah naravno natrag u ZG na servis i opet nakon tjedan dana dolazim po njega. Nije slomljeno kućište ali osjetim da to nije to. Naime tipkovnica uopće ne "sjedi" kako treba, a zadnja strana, odnosno kućište koje je zamijenjeno izgleda kao da je iz kakvog kineskog shopa po 3 kn sve. Original je imao pored kamere T-mobile logo, a ovaj ništa. Bočne strane nisu uopće zategnute do kraja, ima barem ok 1 mm još mjesta. Tipkovnica koju sam spomenuo i ne "sjedi" dobro stvara osjećaj kao da je sredina tipkovnice "propala" u uređaj. Znam da mail u Mobis neće promijeniti ništa i da će reći pošaljite ga da ga sredimo (to bi bio treći put da gibam 120 km do Os i natrag samo zbog Nokie), jer ipak je pod garancijom.
    Smatram da je to malo neozbiljno od jedne tvrtke koja je ekskluzivni zastupnik i serviser i to prema telefonu koji nije 195 kn u paketu, (ne mislim nikoga uvrijediti)!
    P.S.
    Pozdrav legama iz OS Mobisa ako su članovi foruma i rade u spomenutom jer će znati o kome se radi!
    U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    E51, čeka E55
    Operater
    Vip/Telme/T-mobile
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mateob Pregledaj post
    I ja danas u jedan shop pitao za otkodiravanje ovog aparata s T-mobilea i kaže može za 300 kuna. Mobil shop je dosta pouzdan. Dakle, jel se to uspijelo probiti kod T-mobilea? Što je sa softverom, da li ostave hrvatski izbornik?
    Ps. Da li u roamingu e51 prikazuje logo roaming operatera i vlastiti sa sima ili samo roaming operatera?
    Dekodiranje se isplati, al nemoj napravit glupost ko ja koji sam, nakon šta sam dao 200 kn za dekodaciju "slučajno" update-ao firmware što mi je poništilo dekodaciju....

U roamingu ti E51 prvih par sekundi nakon šta s bilo kojom tipkom iz screensavera pređeš u (aktivno) stanje čekanja (iliti neku vrstu desktopa, kak ja to nazivam), pokazuje prvo tvoju matičnu mrežu (znaći onu čiju SIM karticu sad trenutačno imaš u mobu) a onda roaming mrežu u kojoj se trenutačno nalaziš. NPS: ja sam u nedavno bio u Ausrtiji i tam ti prvo pšokazuje par sekundi "T-Mobile HR" i onda poslije toga "T-Mobile A"

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Iphone 4 16gb
    Operater
    T-mobile
    Godina
    34
    Bodovi
    3.989
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.989, Nivo: 14
    Bodovi: 3.989, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moze netko stavit par slika s ovim mobom pri slabom i dobro osvjetljenju, jer brine me to sto u zatvorenom prosoru onak na crnim povrsinama imam neku nijansu zelenkaste boje pa sad neznam dal je to neka greska

31 days registeredVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uz par poziva i poruka, baterija mi nesto jako slabo traje. U standby-u mi ne rade nikakvi programi u pozadini. Kako da saznam sta se događa?
    U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Bodovi
    9.971
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.971, Nivo: 23
    Bodovi: 9.971, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li mogu da koristim svoju E51 kao wireless karticu za laptop?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    E51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivko750 Pregledaj post
    Ovako, upravo sam dobio mobiel i oduševljen sam! Jdino dojam kvari onaj D-pad (ili kak se već zove ta četverosmjerna tipka) koja škripi i cvili kad se stisne. Jel i kod vas ista stvar ili da odem sutra da mi je zamijene (tipkovnici ili cijeli mobitel)?
    Dobio sam novi E51 i primetio sam istu stvar.

Jedino dvoje ljudi koje znam da imaju E51, imaju iste simptome tako da je to vjerojatno greška u konstrukciji.

Palo mi je na pamet da bi možda pomoglo da špricnem među tipke malo WD40 ali nisam siguran da je to pametno... Što mislite, da probam?

Možda će to proći nakon nekog vremena? Ili da odnesem u Mobis i tražim da to srede?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav!Slažem se da je odličan telefon,međutim imam jedan problem koji nikako riješiti te Vas molim za pomoć.Naime prije par dana sam ažurirao softver preko pc suite u zadnju verziju(nokia e51),sve radi i dalje odlično sem sms poruka koje kad primim telefon sortira po nekom svom redu bez obzira koji način sortiranja ja odaberem,podešena je vremenska zona,sve ostalo je ok,ali me već polako hvata panika.

31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia N95 8G, E51
    Operater
    T-Mobile, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Faca555 Pregledaj post
    Dobio sam novi E51 i primetio sam istu stvar.

Jedino dvoje ljudi koje znam da imaju E51, imaju iste simptome tako da je to vjerojatno greška u konstrukciji.

Palo mi je na pamet da bi možda pomoglo da špricnem među tipke malo WD40 ali nisam siguran da je to pametno... Što mislite, da probam?

Možda će to proći nakon nekog vremena? Ili da odnesem u Mobis i tražim da to srede?

Neće proći ni s vremenom, ni sa servisom, ja dobio komplet novo kućište i tipkovnicu i ista stvar.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    E51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sibo Pregledaj post
    Pozdrav!Slažem se da je odličan telefon,međutim imam jedan problem koji nikako riješiti te Vas molim za pomoć.Naime prije par dana sam ažurirao softver preko pc suite u zadnju verziju(nokia e51),sve radi i dalje odlično sem sms poruka koje kad primim telefon sortira po nekom svom redu bez obzira koji način sortiranja ja odaberem,podešena je vremenska zona,sve ostalo je ok,ali me već polako hvata panika.
    Kod mene je jedan drugi simptom. Kad dobijem poruku sa jednog 098 broja onda ne želi prikazati ime kontakta nego samo broj. Probao sam ga spremiti kao +38598 i 098 ali isto je...

Imam tele2, možda je u tome stvar?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    E51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da se pohvalim, nisam mogao podnijeti škripanje navigacijskog dijela tipkovnice i na kraju sam špricnuo malo WD40 između tipke za brisanje i navi tipke.

Tipke moje E51 više ne škripe.
    Ako sam nešto i sjebao neće mi biti žao

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Nokia
    Operater
    T-Mobile, VIP
    Bodovi
    10.679
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.679, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da i ja koju recenicu napisem...
    Imao sam E51 6 mjeseci i odlucio je prodati jer je bila lockana na operatera, a sada prelazim na drugog, uglavnom prodao sam je... S mobitelom sam bio vise nego zadovoljan, cvrst, kompaktan ma sve 5, i cudio sam se kad je netko rekao prasina pod ekranom ovo/ono..., uglavnom to mi je bilo nemoguce...
    Neki dan sam prodao kak sam vec rekao svoju E51, i kupio E51 koja radi na sve mreze, uglavnom drugi telefon...
    Skripava plastika neka jeftina, tipke skljocaju, sve u svemu smece i jeftin dojam, a isti telefon... Jos ni sam ne vjerujem ali tako je, pa eto da to podjelim s nekim...
    Da stvar bude zanimljivija, oba telefona su made in Finland, samo ovaj drugi je smece, a onaj prvi je bio nesto fenomenalno i jos ni sam ne vjerujem...
    LP!
    "Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it."

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    E51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To me nimalo ne čudi.
    Prvi ti je bio iz pošiljke za zapadnu Europu a drugi iz pošiljke za istočnu Europu i ostale zabiti poput nas...

Vidio sam takve razlike između televizora, mobitela pa i automobila. Često se zna desiti da novi auto kod nas ima više problema nego isti takav model star par godina uvezen iz EU.

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    N8310, iPhone 5S
    Operater
    t-moBajL
    Bodovi
    11.431
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.431, Nivo: 25
    Bodovi: 11.431, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    klonite se mobis servisa..aljkavi, slampavi, nepazljivi....
    ima prilicno privatnih serivsa koji mogu popraviti fon ...
    a opce je poznato tko i na koji nacin dobije licencu za zastupstvo renomiranih brandova, pocevsi od dilanja automobila, pa do tehnike

sto se tice e51...imao sam priliku vidjeti par kom iz T-centra i tesko je za povjerovati...jedno se odljepljuje plastika na kameri, drugoj seta prednji srebrni dio maske, a treca ne moze biti bolje

gledajuci realno, mislim da nokia-i odzvonilo s takvom izradom i kvalitetom koja konstantno opada...
    drugi brandovi su presisali nokia-u vec odavno sto se tice kvalitete, ali i softa....
    e51 mi je definitvno zadnja nokia (ne mogu reci nista lose o svom primjerku) a i symbian je izgubio svoj car...
    RoBee

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    8.240
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.240, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 51,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo danas mi je čovjek otključao e51. mobitel je vrlo čvrsto građen i lijepo leži u ruci. zasad nemam apsolutno nikakvih primjerki osim: glupi t-mobile. pa oni nisu čisti,em što moraju napisat naravno na mobitelu da se vidi da si ga kupio tamo,em ti zaseru cijeli softver. evo ja ne mogu recimo maknut glupu t-mobile animaciju pozdravnu i odlaznu poruku jer su oni tako stavili i nemože se maknut. sutra istog časa idem mijenjat softver. i još mi stave onaj web'n'walk unutra. pa koji će mi to klinac kad sam na tele2???

Datum registracije
    Sep 2005
    Nokia
    Operater
    T-Mobile, VIP
    Bodovi
    10.679
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao snake44 Pregledaj post
    evo danas mi je čovjek otključao e51. mobitel je vrlo čvrsto građen i lijepo leži u ruci. zasad nemam apsolutno nikakvih primjerki osim: glupi t-mobile. pa oni nisu čisti,em što moraju napisat naravno na mobitelu da se vidi da si ga kupio tamo,em ti zaseru cijeli softver. evo ja ne mogu recimo maknut glupu t-mobile animaciju pozdravnu i odlaznu poruku jer su oni tako stavili i nemože se maknut. sutra istog časa idem mijenjat softver. i još mi stave onaj web'n'walk unutra. pa koji će mi to klinac kad sam na tele2???
    Pazi da ti ne ode unlock bye-bye s promjenom softa... Nezna kak to sad ide, ali...
    "Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it."

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    8.240
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stavio najnoviji softver,sve radi ko podmazano. baterija izdržala 3i pol dana uz konstantno čeprkanje po mobu i surfanju preko wlana(sigurno 1h) tako da je što se tiče toga mobitel mašina

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 6500s,samsung B2100
    Operater
    vip,T-mobile,tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    9.427
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.427, Nivo: 23
    Bodovi: 9.427, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vidim svi ste je nahvalili,sto e super jer cu je i ja uskoro nabavit,dojadili mo ovi svi debeli telefoni pa me zanima,mali OT,dali ima za kupit neka folija za display,2",posto sam alergican na ogrebotine...hvala!
    gidi jap!

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

...

Evo da i ja napisem svoje misljenje o mobu, imam ga nekih sad vec mjesec dana.

Mobitel je ludilo. Wireless je brz ko munja! Spojim se prije nego sa laptopom na net i spojim se na slabiju mrezu nego sa laptopom. Tamo gdje se laptop ne spaja idem sa njim Nikad nikakvih problema sa mrezom, na sve se spaja. Procesor od 369 MHz, ima 96 MB SDRAM-a, ma mob je pravi stroj jbt pa prije 7 godina sam imao takav komp doma, ma vjerovat ne mogu kud to sve ide u pm.

Ima Symbian i ne moram ni govorit sta se s njim sve moze. irRemote, email klijent, MSN, ICQ... ma ima programa koliko pozelis. Vec sam si napravio pravu malu kolekciju ono ultimate must have s60v3 apps

Jedina zamjerka je kucistu koje necu reci da je lose uradeno ali moglo bi i bolje. Mobitel je solidan ne klima mi se ali imam osjecaj da cijeli skripa i kao da je krhak. Sve Nokie koje sam imao prije sam doslovno mogao zveknut u zid i radile bi. Ova mi izgleda malo njeznija al pripazit cu ja na nju

Odgovor ovom gore sto pita za folije. Imas sve za kupit na ebay-u. Kinezi su ti zakon za te stvarcice za mobove.

Vidi sta sam si ja narucio

1. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=290295827469

2. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=170304294201

Ova prva stvar je kao neka silikonska navlaka za mob super cuva mob, a u kompletu dobijes i te folije ma manje od $1 ti te folije kostaju same.

A drugo je kompletna maska crna, imam silver pa reko nek bude i jedna crna. Ovo mi je za slucaj da se rasklima mob da si novu masku stavim i mir Planiram ovaj mob imat jaaaaaaaaaaaaaaako duuuuuuuuuuugo

E i jos nesto, sto se tice tema za njega a i za ostale s60v3. Ma sve teme koje sam naletio su lose, nista 0 bodova. Jedino neki lik alfa radi dobre teme. Ima jedna dobra aurora2 by alfa, i jos ima jedna tema iPhone Dark koja je odlicna. Ne mislim sad na teme gdje se stavi pozadinska slika i to je to. Nego tema koja ima svoje ikonice i ne samo da ih ima nego su smislene i intuitivne i uklapaju se sto se dizajna tice. E toliko od mene ...
    Zadnji uredio munja.zg : 24-02-2009 u 18:41

Forumaš Postignuća:
    31 days registered31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    e51, 6303, x10 mini
    Operater
    tele2
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam mob preko pola godine i sad sam bio na skijanju. mob mi je bio cjelo vrijeme u dzepu od jakne a vani je bilo kojih -5. odma prvi dan se pocel blesirati. cim sam otkljucao tipkovnicu poceo je samo od sebe otvarati sve moguce programe i nije ga bilo moguce zaustaviti osim gasenjem. od onda ga vise nisam vise nosio sa sobom i sad je ok, samo sto mi je prestala raditi tipka ona gdje je nacrtana kuverta, ali nije to neki problem jer sam si slozio novi precac za poruke i baterija mi drzi max. 1 dan... Bi mi trebali uvaziti garanciju na to?

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako misliš na bateriju mislim da NE, dok na tipku, njeno nereagiranje bi ti trebali uvažiti garanciju.
    HC4L

Forumaš Postignuća:
    31 days registered31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    e51, 6303, x10 mini
    Operater
    tele2
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jos jedno pitanje. dal pase na mob baterija BP-6M? trenutno imam BP-6MT

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    E51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko vam u prosjeku traje baterija?
    I kakvu prosječnu potrošnju prijavi nokia energy profiler?

Meni traje cca 3 dana i potrošnja ispadne 0,05-0,07W ovisno o intenzitetu korištenja...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    8.240
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni zasad drži 5 dana sigurno ako puštam muziku i idem po wlanu i to,a kad to ne koristim izdržala mi je 7 i pol dana.(uz svaki dan po jedno 15poruka i recimo minuta dve razgovora)

Svježe registriran
    Datum registracije
    Mar 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

CorePlayer

CorePlayer smeta wlan-u, deinstaliraj ga i radit će ti wlan.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S4
    Operater
    HT
    Godina
    49
    Bodovi
    15.822
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.822, Nivo: 30
    Bodovi: 15.822, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li je netko uspio dekodirati ovaj mobitel kupnjen kod T-mobilea? I koliko to sada košta?

+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 12 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [E70] Kratki review
    By Moby in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 24-08-2010, 15:37
  2. [N80] Pitanja, prijedlozi, review-i....
    By JOLIE in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 114
    Posljednji post: 10-02-2009, 22:34
  3. [6233/6234] review i pitanja/odgovori
    By robee in forum Nokia
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 10-12-2007, 16:10
  4. par pitanja u vezi OGG.
    By SiemensCX70 in forum Općenito
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 13-09-2007, 17:59
  5. Sony DSC - S80 Cybershot review i par pitanja