Za sve koji koriste VipSMS, imate ovaj programcic:
Tako da nemorate svaki put kad zelite poslati SMS posjecivati Vip-ove stranice (koje su za moj ukus prenapasne).
Download (verzija VipSms 0.6.7.)
Rjesavanje problema
supeeeeeeeeeer. hvala! radi. cudno, prije nekoliko dana sam pokusao, ali nije islo. sada radi. konacno!
Za sve koji koriste VipSMS, imate ovaj programcic:
Tako da nemorate svaki put kad zelite poslati SMS posjecivati Vip-ove stranice (koje su za moj ukus prenapasne).
Download (verzija VipSms 0.6.7.)
Rjesavanje problema
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Koristim taj programcic vec neko vrijeme i sasvim je ok:_
Samo mi se nedavno kada sam pokrenuo program izbrisala cijela lista kontakata i nakon svakog izlaska i ponovnog pokretanja programa isto se dogadjalo.,
Ovih dana opet sve ok.,![]()
@noob - hvala za ovu aplikaciju, fenomenalna stvarNapokon se više ne moram patit sa onim očajnim i tromim vipovim stranicama
![]()
Ovo je super! A kolko mogu poruka dnevno slat? Isto 10 ko na Vip.hr ili?
Da, to je isto kao i vipove stranice.
Samo je drugi "interface".
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
...hm, proxy podešenja - ili sam čorav ili ne mogu podesiti proxy???
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Meni neće da radi, non stop mi javlja ovo:
An unexpected error occurred while sending the SMS.
Pa mi nije jasno, u čemu je problem? Upišem npr. +385991234567 Postavim mode international, ali svejedno neće
a ljudi da vas ja malo priupitam,da li slucajno radi vise ono slanje sms poruka preko callwave-a???
###1410989180026
Skinu i ne sljaka....dobijem ovu poruku:
![]()
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
http://mjoy.com/m/desktop.htm?sent=385981609508
meni se sviđa, mislim da stane oko 80 znakova... normalno bolje za one koji koriste wlan...
evo da ozivim malo temu.. nasao sam ja nekoliko stranica a sad koliko su ispravne, to nisam siguran.. provjerite. http://budi-in.weebly.com/besplatne-sms-poruke.html
Bookmarks