Wall-E 8/10
Ocjena je manja zbog nekoliko nelogičnosti, ali sam film daje poruku koja je vrla aktualna... Film je zabavan, zanimljiv, bla bla...
Preporuka...
Čekam da se skine Pink Panther 2, onda bum nekaj rekel i o njemu...
Ma, onak...
Vidim da si i ti gledao film, pa buš skužil o čem pričam.
1. Robot Wall-E je kao pravi čovjek, miče se, rasteže, osjećajan je, zaljubljiv (!)... a i dugotrajan, skupa sa onim žoharom, ipak 700 godina bez nekog veće kvara, ni hrđe
2. znači, ljudi su napustili Zemlju pred oko 800 godina zbog zagađenja... zašto bi se uopće vraćali?
3. Wall-E naleti na onu zelenu biljku u frižideru?!? Bez ikakvog znaka života na Zemlji, znači nema niti vegetacije, ključne za stvaranje kisika. Od kud sjemenka? Baš se sad sjetila, nakon 800 godina, proklijati, bez vode, zraka, svjetlosti?
4. Zašto EVE ne govori normalno, nego nekako kao robot? Ako je za vrijeme Wall-Ea AI bio tako visok, zar u 700 godina se ništa nije promijenilo osim gloss laka? A i robot bi morao biti razumljiv ljudima...
5. Ona zelena biljka je zbilja izdržljiva, preživjela je padove, nagnječenja, sudare, vakuum u svemiru...
6. ...
Sorry, ali meni su smiješne takvi apsurdi... Možda jesam sitničav, ali jbg...
Svjestan si da si gledao crtić, ne?
Zadnji uredio frish : 12-02-2009 u 00:51
underworld 3 (il koji vec,ovaj zadnji) bzvz,nist posebno.. 2/5
gidi jap!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ajme, mario
prvo, spoiler generalni!!
drugo, vec su ti rekli, to je crtic, brate mili, reci, jel si se i Nemu cudio kak on prica kad je samo riba?
trece, imala sam tu (ne)srecu da sam na faksu za cucanje beba slusala predmet (koji je s Bolonjom ukinut) pod imenom medijska kultura, a predavao nam ju je stanoviti profesor s filmske akademije koji nas je maltretirao jedino i iskljucivo s filmovima, zanrovima, povjescu, efektima, yadayadayada. od svih njegovih suhoparnih predavanja i iznosenja raznoraznih nebitnih podataka ipak sam upamtila jednu vrlo bitnu stvar: to je sve SAMO FILM, i nikada, nikada nemojte nesto iz filma usporedjivati sa stvarnoscu, jer ubijate svaku car onoga sto film jest! ok, za dokumentarce ne vrijedi ista stvar
al brate mili, ako glavni junak trci brze od vlaka, uzivaj u tome sto je on u tom prizoru nadjebao vlak. nemoj se pitati kak on to moze, jer to nije poanta filma.
crtica jos manje![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
OK OK, kaj ste se tak... uh
Ipak sam ja čudna biljka...
Već sam gledao ovo "Najslađe stvorenje" koje ide trenutno na Novoj i jednostavno ne vjerujem da sam jednom dao 12 kuna da posudim taj DVD. Debilana na kub.
:riga:
Slumdog Millionaire - odličan film, zaheban život :/ 9/10
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kad mrtvi zapjevali 9/10
Joj sjećam se kada sam kao klinac gledao ovaj film, smiješan ali i tužan.
Sad tražim dali igdje postoji link za download...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
The Notebook (2004)- sve u svemu simpatičan i šarmantan film, malo predvidiv,al oke za pogledati..
ocjena 7/10
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
pa krenimo :
Slumdog Millionaire- cista 10 (mislim da ce dobit oskara)
The Reader - 10/10 nemam zamjerke,dala bi Katy oscara
The Red Baron - 9.99/10 tak da nebude sve bas cisto.Gledala ga na preporuku i bas mi je super.Nije holywoodski i to mu daje posebnost.
Taken-dobra akcija,recimo 8/10
Black book (zwartbook)- svedski odlican film 9.99 /10
Changeling-10/10 Andja mozda dobi oscara
The Curios case of Benjamin Button - 10/10 neobicna prica,mozda Brad dobi oscara
The Wrestler- 8/10 Mickey mi je odlican,ali film nis posebno(vec videno)
Unbreakable- stari film s Bruceom,nije lose 8.9/10
RocknRolla- 10/10 otkacen film ,skinula soundtrack,ludilo))
Revolutionary Road-8/10 hmmm dobri glumci ali...
Valkyrie- sve vec videno samo s Tomom hmmm nije mi nest 7/10
City of ember- a i mene nagovore na svakajhmm 6/10
Push - morala sam ici pogledat koji je to ,ma neka 6/10
Defiance-9.5/10..
Zadnji uredio lili : 20-02-2009 u 22:49
Outlander [2008]
Pineaplle express [2008]
Big stan [2007]
Forgetting Sarah Marshall[2008]
The Bank Job [2008]
XIII-The.Conspiracy[2008]
Dobri su svi, al big stan je zakon!![]()
"Vicky Christina Barcelona" - lagan Woodyjev film bez samog Woodyja, što bi značilo, puno manje priče i filozofije, ali je ipak morao ubaciti jedan nizak, muški lik.Da nadoknadi.
7.5/10
Nije baš kao Step Up
SPOILER
Film o 18- ogodišnjaku iz Indije, koji nije imao nikakvu obrazovanje (odrastao je u onim kućicama u Indiji, ona naselja s 4164135 limenih kućica na 15 kvadrata- sad sam zaboravio kako se to zove), ali se prijavio na Milijunaša (milijunaš je isti kao i kod nas- koja slučajnost
, samo je glavna nagrada 20 000 000 rupija i nema pragova).
I svako (dobro, nije baš svako- film bi trajao 3 dana) pitanje povlači neka sjećanja iz njegovog teškog djetinjsktva u kojem se prisjeti odgovora.
Uglavnom, u filmu ima i smješnih scena, i tužnih...
Kroz cijeli film taj dečko traži djevojku koju je ostavio (neću reći kako- da ne pokvarim doživljaj) kada je imao 7-8 godina.
Na kraju dolazi onaj ples kao u onim Indijskim glazbenim spotovima (meni je smješno- ali u filmu je dobra muzika).
Uglavnom, film mi je predobar.
Pokazuje teško odrastanje u Indiji, i naravno, ima i ljubavnu priču.
Što me iznenadilo, film je realan- jedino što je malo čudno što se taj dečko niti jednom nije nasmijao kada je odgovarao na pitanja i osvajao velike svote.
Ali, to je stvarno zanemarivo- s obzirom na ukupni dojam.
Toplo preporučam.![]()
Zadnji uredio La_LuNa : 22-02-2009 u 17:01 Razlog: spoiler
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Slumdog Millionaire - teška priča, jako dobar film 9.5/10
Wrestler - pogledao prvih pola sata i onda ugasio film od dosade, mislim da je ocjenu suvišno stavljati.
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
hancock 2/10
Bookmarks