Ne treba ti cak ni USB kabel samo staviš OVO na PC i spojiš se preko WLAN-a
Koliko ljudi treba 32Gb u mobitelu?Možda 1% i zato to govorim.N97 nema mogućnost reprodukcije HD videa,fotoaparat je "samo" 5Mp pa shodno tome tolika količina memorije je većini neiskoristiva.Da ne spominjem kako će se ponašati kad je se napuni do kraja.E to će biti veselje.![]()
mob po nicem nije bolji od n95 8gb/n96, sam kaj ima TS, noviji soft i veca memorija.
Vepar, mislim da će ipak većina korisnika N97 znati iskoristiti toliku memoriju, a ni od viška glava ne boli.
Što ti je točno značilo da ne može reproducirati HD video? Zašto bi uopće morao moći reproducirati video koji je veće rezolucije od njegove nativne (360 x 640)?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Reprodukcija ili snimanje HD videa bi zahtijevala veću memoriju.Slažem se da od viška glava ne boli,ali većina vlasnika uvjeren sam neće popuniti toliku memoriju.
Evo i prvih dojmova:
http://www.phonearena.com/htmls/Noki...le-a_3531.html
Pa kolko sam ja shvatio Vepra, htio je rec da je glupo imat 32 GB memorije, jel kad se sve to napuni mobu ce trebat ful dugo vremena da otvori recimo neku Web adresu. Mobitel u Hrvatskoj ce kostat ko N96-ica (5.500+ kn) a za te pare se moze kupit bolji mobitel i jos nesto sastrane.
32 mb moze sluzit jedino za sminkanje pred drugima znal sam imat po 10 filmova u xvid formatu cijelo brdo slika isl po 500 songova kao i melodija cijelo cudo i jos je bilo mjesta i to sve na kartici od 4 gb.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Pa ja na N96-ici koja ima 16 GB memorije sam jedva popunio 7 GB stim da sam nabacao svu muziku, slike i filmice... Stvarno mi se N97 cini kao beskoristan mobitel, koji je vise manje za sminkere i nece postic neki uspjeh na trzistu.
ov komentari da je N97 bekoristan, da nije bolji od n96/95 i sl...
gluposti...
svakog svoga konja hvali...
Pošto će N97 ima dosta veliki displey, vjerujem da će se na njemu moći gledati Divx filmovi... a jedan film je od 700 MB do 1,4GB.
pa se i tih 32GB može brzo popuniti...
+ računajte se koliko mjesta zazme 1min filma snimanog u VGA rezoluciji sa 30fps-a
+ karta europe za garmin je 1,5GB (+ dodaš AR i AT i SCG) i to ti pređe 2GB...
Meni se baš sviđa N97, i ako jednog dana dođe u t-mobile, vjerojatno ću ga kupiti.
Jer je to Nokijin flagship, koji donosi više novosti odnosu na n96, nego što je n96 donjela u odnosu na 95 8GB...
A ako cijena bude ista kao i cijena N96-ice, to će biti pun pogodak...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
N97 nema josh nigdje za kupit a evo ja naso kao cijena oko 550 eura ali ne kod nas
Kad izlazi u prodaju ????
100% ce biti u t-mobileu a bit ce i kod mene preko 20 000 bodovahhhh
Zadnji uredio Shogun : 19-02-2009 u 00:37
bio sam u nokiji usput i rekli su krajem petog da dolazi jeeeeeeeej
Dva mjeseca zakašnjenja?! Sramota... No s obzirom da mi je rođendan početkom lipnja taman će se poklopiti![]()
Kreteni!Opada im prodaja,a oni si dopuštaju da im top model kasni 2 mjeseca!![]()
Ako ništa drugo bar su je metli na web
http://www.mobis.hr/MobilePhoneDetai...kia-N97.wshtml
Meni se osobno sviđa taj mob, samo da još naprave jeftniju verziju s 8 GB... Meni bi bilo to taman.
Nažalost, prema informacijama sa Mobile World Congress-a u Barceloni prošli tjedan N97 biti će dostupan tek u lipnju
Glasina sa play.com je očito bila samo to, sad su maknuli i cijenu i datum dolaska. Nadajmo se da će bar ta cijena ostat na 550€ s PDV-om ili manja, naravno.
ali poucnei sa 5800 nikad se ne zna, mozda ova globalna kriza zakvaci i njih pa spuste cijene...
rijeci ti se pozlatile....![]()
interesatno ima 32 gb i utor za microSD , znaći bez problema 48 gb ....![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Spominju se i microSD kartice od 32GB na mobile review-u što bi značilo ukupno 64GB![]()
Pa jel se zna dali je N97 kompatibilan sa tim karticama od 32GB??(ako ce uopce izac).
Link je već bio, al evo opet: http://www.mobile-review.com/review/nokia-n97-en.shtmlThere are no restrictions as far as memory card’s size is concerned – our handset easily identified a 32Gb card.
Evo, svratio sam danas do Nokije i veli tip da tek krajem lipnja/početkom srpnja možemo očekivati N97![]()
Bookmarks