Kak se lijepo probudit bez mamurluka
pije se kavica i ceka se rucak...
Kak se lijepo probudit bez mamurluka
pije se kavica i ceka se rucak...
Home alone.
Slušam soundtrack iz Trave.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sredio home network, tri kompa goddamn it, elektroistra me voli![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Već četvrti dan imam net na kapaljku. Došli iz T-Coma da nam zamijene modem, a kad ono - problem u instalacijama. I to ne u našoj kući, već kod jednog od susjeda preko kojih idu žbice.
Just freaking lovely. Čudim se sam sebi kako već nisam na tabletama. Iznenađujuće dobro sve to podnosim.
normalno da luna slusa cajke,samo joj je iz meni nepoznatih razloga bed priznat..
ziher ima poster od cece u sobi u prirodnoj velicni![]()
Zadnji uredio smogovac : 01-02-2009 u 14:38
Zaspao u pola 5,a usto tek sad...![]()
grand je, bogu hvala, vec odavno dio povijesti. i kako ti opce znas za grand, đizs, to je zabrinjavajuce, Ico.
radi se o Long Village-u, bricu starom vise od dvadeset godina.. birc je bio super devedesetih, but yes, unazad par godina i njega poharala kuga naseg doba - cajke. al majketi, koji su to liriksi![]()
isli smo tamo jer jbg, ipak je to jedna legenda koja odlazi u povijest.. kasnije smo usi lijecili kvalitetnom dozom metala![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
tako treba..... metalom protiv cajki...hahakasnije smo usi lijecili kvalitetnom dozom metala
Sad cu brzo u betulu zauzest mijesto najblize video zidu,ima neki dobar film s happy endom u pola 6...
![]()
ma ubit cemo francute...hh....a i bolje im je da bude happy end...haha![]()
Šta sad? Nema poruka tipa: Bravo Hrvatska, Hrvatska na vrhu itd.?
A ne znate cijeniti male stvari (koje ipak nisu tak male: srebro na svjetskom prvenstvu- prvi čestitam!
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
evo hrvatska svaka cast .... iapk bolje srebro nego da nismo uopce usli u finale.....svaka im cast a popjedama smo isti sa francuzima .....
ujutro ce se emocije slegnuti. i sad smo svi svjesni da je i ovo uspijeh, ali smo orijentirani na druzenje sa sucima.
eh, da mi je 5 minuta provesti s njima na samo..
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
uffff kako bi se druzio sa francuzima (najvise sa karabaticem) i sucima.....grrrrrr....![]()
Nemaš se kaj družit s francuzima... neka se zaborave karabatićeve simulacije i bezobrazluk, ali oni su definitivno zaslužili pobjedu.
Jedino suci zaslužuju jedan mali noćni posjet BBB-a.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
ebate, sad sam se setil da danas nisam pil pivu! odoh na pivu...![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
tak je, nisu francuzi nista krivi i svaka im cast na igri. jest da se ne bih bas slozila da su pobjedu zasluzili i da su bolji od nas, jer smo bili jednaki, ili s golom prednsoti za nas citavu tekmu, do polovice 2 poluvremena kada su suci poceli ocito raditi ono sto su radili. karabatic je biljka svoje vrste i znali smo svi kako on "igra", al francuzi su danas bili vise manje korektni i igrali su dobar rukomet.
al suci..
mislim, suci..
ono sto su izveli sa spremom..
nemam rijeci.. mislim, imam, ali nisu za forum..
ja svoje misljenje o sucima necu iznosit jer bi bilo sve cenzurirano.......kako bi karabaticu iskarao batic...haha
Došao sam na svoje...
Ajd, časno smo se borili, PEDERsen je zaribal dosta toga, ali, nema veze, Francuzi su zasluženo pobijedili
stvar je u tome sto nisu zasluzeno pobijedili. pobijedili su zahvaljujuci sucima! ono sto su nama radili svakoga bi izbacilo iz takta.
ne osporavam cinjenicu da su francuzi dobri, ali ova pobjeda nije iskljucivo njihovom zaslugom. da je sudjenje bilo fer i korektno oke, mogli bismo pricati o zasluzenoj pobjedi. ovako ostaje gorak okus u ustima i spoznaja da ce nas ocito i za sto godina svijet mrziti, ma koliko mi bili sam vrh svjetskog rukometa.
Novost: danci više ne grade hrvatima kućice na Grenlandu! Tko je jamio, jamio je![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jesi se kladio na Francusku?
I, koliko si dobio?
Ja došao s Trga, McDonalds napravio rekordni promet.
Atmosfera je bila dobra, samo mi nije jasno čemu su tamo bili oni silni policajci i interventna?
Pa, igra Hrvatska, a ne neki klub pa da će biti tučnjave...
Ali dobro.
Uglavnom, iako ovo već zvuči ofucano- suci su krivi.
Makar se uvijek nađu neki izgovori, ovu večer su valjda Francuzi više platili
Njima 415635 sedmeraca- nama 2, a svaki drugi napad netko naš ostane ležati na njihovoj polovici...
No, koliko god se svi ljutili i ne znam šta- drugi smo na svijetu
Nije to mali uspjeh.igračima i posebno Voriju
Car, kako je scimao suca- treba ga je pogoditi![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
I zbog toga 10 min nisu zabili NIJEDAN pogodak... Šprem je imao katastrofalan učinak, omeyer mu je skoro sve skinuo.ono sto su nama radili svakoga bi izbacilo iz takta.
Balić je ipak mogao napravit više, od njega sam očekivao puno više.
Suci su definitivno uništili utakmicu, ali da zbog toga naši nisu mogli pogodit zicere, ne bih reko.
Francuzi su bili gotovo bez mana (karabatić kvari sliku)... Zaslužena pobjeda
Bookmarks