osmi dan...
cijeli dan šljakao, sad došao s posla...
danas ću odspavati kojih 3 sata, pa opet na job...
granice se svaki dan pomiču...
dok me ne prehiti...
laku noć...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Mile Kitić meets DJ Tiesto : "Šankeru vs Traffic Extended Mix"![]()
da,da,ciljali na to.bin laden nam je kum,pa zatotad nam je 5 godina veze. A od muzike ce biti svega i svacega,samo cajki i tomsona ni pod razno. Imat cemo i dim,i lajtsou,i svasta nesto
woo hoo
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Luna čestitam!
imam ti jednog super zgodnog stripera, za djevojačku, ha šta kažaš?![]()
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
a joj,luna upozori goste na mjuzu kad dolaze![]()
Što se stripera tiče, ja se nudim u nedostatku boljega, nek cure vide pravo balkansko muško![]()
Svijet bi bil dosadan bez "genija"...
Jedna cura iz razreda je odgovarala geografiju- samo kad je profa rekla njeno ime, mi smo se počeli smijat, jer je poznata po svojoj inteligenciji.
I naravno, opet komedija- Beograd je smjestila u BiH (), a Vrbovec je proglasila globalnim gradom...
Inače, profa iz tog predmeta je jako stroga, popizdi kad čuje i zujanje muhe, pa nam je bilo strašno teško potiho se trgat od smijeha![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
buahahaha,smogi.ne moram upozoravat jer nam je 90 posto gostiju mladi,frendovi. A mi se ne druzimo s ljudima koji slusaju cajke i marka the zubatog![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
A da? A sta sa silnom rodbinom i njihovom svitom u godinama?![]()
Gad dem latinski...
Evo i mene...
Luna, datum ti je stvarno ajnc a....![]()
Pogledo Nikitu,i sad sam nastrojen ko pokojni Birkoff...![]()
bez cajki, bez krezubug....hmmmm........a crnogorski kum?![]()
cajke sve i svuda...prije kakvih 2 tjedna , austrija , zapravo dapace austrijsko talijanska granica , ~2000m nadmorske visine , snijeg do koljena ,zrak vidno rjedi , pocinje lagani spust a s ljeve strane mi dopire poznati melos
oprezno se okrecem da ne zavrsim u nekom n00bu
naculjujem usi
"sve je moje tvojeeee samo reci nepitam za cenuuuu..."
balkan![]()
lunice gotovo da govoris kao netko tko je clan sdpa
kaj ti je,krezubi mora biti na svakoj svadbi u rvackoj,bar jedna pjesma![]()
ma mate mišo kovačč
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
-18 snijeg napadao sinoc, a ja moram ici na fax... prvo auto ocistit moram![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
@ Đamal: Obozavam ovu zemlju...
OT:
Odo na nogač...![]()
rav, nemasasjekli rodbinu
uspijeli smo se izboriti da bude bas onako kako mi hocemo, dakle, bez rodbine koju ne cujem barem jednom godisnje
mda, mislim, nes ti razmisljanja.. zakaj bi taj krezonja morao biti na svakoj svadbi u hrvatskoj? ja se udajem za svog zarucnika, ne za fakin rvacku! ja placam, ja kesiram, e pa onda cu bome i reci sta ce se svirati! srecom, svi ljudi koji su oko mene dijele takvo misljenje. jbt. zamisli svadbu na kojoj deru cavoglave. nesto prestrasno. fuj. a bila sma na jednoj takvoj i moja definitivno nece biti takva. uostalom, a zasto ja tebi to uopce objasnjavam? nema sanse da ces shvatit.. al fala bogu, svoj (ne)ukus ne mozes nametnuti niti meni niti ikome mome.
ili.. si se ti nadao biti pozvan pa se sada brines za repertoar? :rofl:
A jbmu, daj nam djelić tog vremena... Ionak mi svejedno- moj "posao" je 100 m od moje hiže-18 snijeg napadao sinoc, a ja moram ici na fax... prvo auto ocistit moram![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Bookmarks