Čak ste i kindergarten maknuli...
Ja došao od zbara, tj. zubarice.
Ne smijem nikog gristi 2 sata.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Idem spavat...![]()
pozdrav svima...
idem treći put u jednom danu po dijelove za komp...
zaboravio grafičku kupiti...
pa da više i taj komp složim...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kupio memorijsku od 8 giga![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
vratio se iz sopinga fino tenke,cipke,celtic trenirka itd
ali najbitnije i plejka 3aj lajk
![]()
Odspavao 2,5 sata i baš mi je fino![]()
Večeras odoh u kino gledati Saw 4 (na reviji filmova - kino reprize, čisto da ne bude komentara tipa 'joj, kad sam ja to gledao')
Україна
Danas je citav dan u k...u. Idem spavat cim dodjem doma.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Doslovno gay ili?
EĐIT:
Jesi ti dodao ono kindergarten? Ispravno je kindergarDen a ne kindergarTenI zakaj su izbrisani moji tagovi?![]()
haha nije bas doslovno ali stalno govori nes o ljepim deckima.....haha...xDDDD
Pa onda jest doslovno gej/gay or votevr...
A koji k...c je bitno jel il nije...operirat će ti nad ustima tj. zubima sa zubarskom bušilicom, a ne sa jezikom![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Garten i jeste vrt, ali na njemačkom![]()
Україна
Eh tolki poliglota i nisam![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja sam danas bio kod zubarice- mlade zgodnei njene mladxe zgodne asistentice- i s veseljem se dogovorio za drugi put. Jest da je malo boljelo kad mi je bušila, pilila, brusila, varila i šta ja znam šta sve radila po zubima- ali nije problem malo pretrpiti
A i onda cjevčica koja siše slinu je fora- ne trebaš gutati svoju slinu- za maksimalno lijene
A prije sam išao kod nekog bračnog para zubara- stalno su nešto izmišljali (od malena sam ih prokužio).
OT: Odo igrat Call of Duty 2![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
E, stavio bih i ja natrag Kindergarten, ali nemogu... iz ne znam kojeg razloga...
Je, iz njemačkog jezika je bilo....
e to si ja moram nabaviti negdje....meni je to isto zakooooon...A i onda cjevčica koja siše slinu je fora- ne trebaš gutati svoju slinu- za maksimalno lijene...
Hahaha i ja danas bio kod zubara!!!! Samo meni muški, ali asistentica žensko... Frajer je car.. Priča tamo asistentici o nekom natjecanju i cicama, ovo ono... Meni isto brusio zube, krpo neke rupice, isto imo tu cjevčicu za sline... I lik me opet naruči za mjesec dana... Uff....
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
lagano zadnjih pola sata - sat, slušam ATB ...
odo...
pozdrav svima...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ajd.
Ipak sam gledao Slagalicu strave 5. Kako tako brzo štancaju te filmove?
Znači da sam 4. dio preskočio.
Україна
ajme, koji nam je points poliglot.
i da, kindergarten je dojČe rijec, englezi je preuzeliipak mi je to struka
apropo spavanja, takvo je vrijeme danas bilo, ja se naspavala posteno (7 i po sati sna , sto je za mene fakat puno) i ujutro jedva otvorila oci, kljucala na poslu od umora i tako.. vrijeme
nego..
luna se udajeeee
luna ima daaaatuuuum
luna i dragi (ah, kak god da okrenes, magarac je na prvom mjestu u recenici) su kaparili muzikuuuuuu
datum je u sigu![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks