Svaka cast ako se 4 dana mogu "istisnut" iz mobitela, ali sumnjam jel jel to ipak malo previse za takav mob da traje. Al uskoro mobitel izlazi u SAD-u pa si ga budem narucio da vidim kakav je taj N97.
To je sa mobile-review-a, link postan već prijeThe handset's battery life averaged 3 days in our tests, when we used the N97 for about two hours of calls, a dozen or two snaps, several minutes of video, and around an hour of music/radio. It takes the N97 around 1,5 hours to charge from empty to full.
If you forgo EDGE/GPRS data completely, the N97 will offer you even longer hours. Basically, with average use you will squeeze at least 4 days out of it. What else can we say – the N97 is unmatched on this front
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Svaka cast ako se 4 dana mogu "istisnut" iz mobitela, ali sumnjam jel jel to ipak malo previse za takav mob da traje. Al uskoro mobitel izlazi u SAD-u pa si ga budem narucio da vidim kakav je taj N97.
Nokia N97 will be unleashed on the 31 March in UK at 480 GBP
Cijena od 540€ je stvarno ok ako se sjetiimo da je prvobitna cijena trebala biti 550€ bez poreza!
Iskreno rečeno 540EUR je stvarno malo preoptimistično za top model Nokije.
Jedino sto me dosad moglo odgovorit od ovog mobitela je bila cijena a ako bude ovakva bit ce moj
ma kostat ce ona 6000 kn u mobisu kao i sve prijasnje top modele nokije. nema sanse kod nas da kosta 4000.
Dinamo rules!!!
da,ali ce 4000 kostati na crno![]()
![]()
Hm... nekako se i meni čini malo tih 540€ (3900kn)
Ali, ako još na to nakelje i PDV onda se dolazi do 4700kn
A tih 4700kn bi bilo samo 200kn više od N95 8GB, 600kn više od N85, ali i 300kn manje od N96
tako da nekako sumnjam da će kod nas koštati manje od 6k kn...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mobisova makljaza ce sje**t cijenu mobitela, i smanjit popularnost moba. Najbolje je kupiti mobitel negdje vani (ne u RH). Tamo su cijene niske, znaci mogu se ocekivati oko 540 eura u Austriji sto je fenomenalno.
ja ocekujem krajem petog cijenu 3000 kn na crno
Ako ce bit 4000-4500 onda necu imat 32Gb nego 8Gb i imat cu kameru s 2 mpx manje što se isplati za tih 2000 kn, mislim na 5800 XM.
Gle, pricekaj da mob izadje na trziste pa onda razmisljaj.
Mislim da ce biti skup kao i ostali top modeli iz nokie...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Mobis uvijek nabije cijene,ali svejedno ima pacijenata koji će i tamo kupiti.Bolje otići u susjednu Italiju gdje N97 neće koštati više od 600 EUR.
Čak je i bolja solucija uzeti u Njemačkoj ili Austriji na ugovor(naravno ako imaš tamo rodbine ili prijatelja) pa prođeš još jeftinije.
Ne Mobis ne nabija cijene Ljudi moji krivo gledate. Porez je u HR puno veci nego u jednoj NJEMACKOJ AUSTRIJI ITALIJI i vecinio ostalih europskih zemalja.
5800XM kosta u njemackoj 395 Eura a u Hrvastok 3100KN znaci oko 200Kn vise.
N96 649 Eura a kod nas 5299KN znaci cijene su na mjestu jedino kaj je kod nas PDV 22% a u njemackoj nesto niza
Zadnji uredio Ico : 03-02-2009 u 10:26 Razlog: maknut offtopick
.... i 32Gb, veći ekran, veća rezolucija,....
Ajm mi reci molim te jesi ikada na mobitelu napunio vise od 8 gb?? Nisi, i sta ce ti 32 gb?? Mislim, ljepo zvuci, al je definitivno beskorisno.
Ovakva rasprava nema smisla jer ako ti ne možeš popuniti više od 8GB ne znači da ne može on. Beskorisno sigurno nije jer može služiti kao npr. backup svih fotki koje si ikada napravio, a još su ti i pri ruci. Nosiš cijeli komp u džepu, to i je poanta N97!
Mene više brine kako će mob funkcionirati kad se popuni većina te memorije, nadam se da se neće baš previše usporiti
Ne znam koliko bi to fotki moralo biti da napuni 32GB.Ali dobro,definitivno ima freakova kojima će i to biti malo.
Zasto Frikovi ??? eto meni bi to taman doslo posto mi je mob uvijek spojen na komp te na Poslu te doma posto direktno prek kompa onda pisem poruke i primam ih i ostalo super mi dode takav kapacitet za Backup nekih podataka koji su mi potrebni i na poslu i doma tako da mi onda vise netreba ni vanjski hard da slepam sa sobom ni USB stickovi samo Mobitel i USB kabel i super![]()
Vepar, evo ja imam 15GB fotki što sa moba što sa fotića koje bi rado imao uz sebe, a to je već pola memorije N97.
Velim, najbitnije je kako će mob podnijeti toliku količinu podataka, koliko ja znam to je najviše memorije u telefonu ikad, 2x više od iPhone-a 16GB. I još prima kartice što je perverzija, al ajd, neka i to![]()
Bookmarks